Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SADO MACHO

Ból mnie podnieca!!!!!

Polecane posty

Gość no ładnie się zabawiacie
A ja choć chciałabym ostro to nie mogę. Nawet po delikatnym seksie jestem obolała, mam jakąś nadwrażliwą skórą, piecze, boli, no i oczywiście problemy z cewką moczową mam od razu gdy tylko ostrzej zaszalejemy. A sam ból absolutnie mnie nie podnieca, przeciwnie - odechciewa mi się wszystkiego. Tak więc w porównaniu z wami jesteśmy w łóżku raczej spokojni, za to lubię sobie wyobrażać w trakcie igraszek brutalną jazdę. O przekleństwach nie ma mowy, w ogóle mi się coś takiego nie uśmiecha. A co do gadżetów to mamy dwa wibrujące ogóry i jest to wielka frajda. Uwielbiam gdy mój chłop atakuje mnie wibratorem od tyłu - robi ze mną co chce i może się napatrzeć do woli a potem wkracza do akcji ze swoim wężem, ach!

Gość a lubicie jak ciagnie za wlosy
ja tez mysle o tym zeby kupic sobie wibratorek do zabawy :D hehe mnie tam nie boli casem brzuch jak za mocno sie rypiemy, albo jak np sie nie widzimy dlugo to z jednej strony to przyjemnie bo moja mala jest nierozciagnieta ale potem zaczyna troche bolec :D

Gość upupu ...
uuuuuuuuppp

Gość SADO MACHO
ja wczoraj bzykałam się w miejscu publicznym i zostałam nakryta:):):)Nawet nie słyszewliśmy kiedy przeszedł kołó nas starszy pan z psem:P:P:PZerwaliśmy sie jak poparzeni hehehe.Zdażyło Wam sie kiedyś coś takiego?

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjj
hehe, mnie się zdarzyło :-) z moim byłym poszliśmy na spacer do lasu...w pewnym momencie nam się zachciało, więc oparłam się o pień drzewa, spodnie w dół, wypięłam się i jazda! :-) walił mnie tak mocno, że krzyczałam z bólu i rozkoszy... nagle usłyszeliśmy za sobą jakieś szumy, piski...... odwracamy się, a tam wycieczka przedszkolaków z dwiema paniami :-) najbardziej nas rozśmieszyło, jak te wychowawczynie próbowały zasłonić oczka wszystkim dzieciakom jednocześnie! :-)

Gość SADO MACHO
hehehehe nie ma to jak ta adrenalina:):)

mój ukochany myśli że ja tylko sobie żartuję z tym że chcę byc poniżana :) a przedwczoraj gdy mi ściskał mocno sutki to myślałam że zaraz nie wytrzymym i nabiję się na niego.Tak od razu miałam na to ochotę.Był zdziwiony że tak bardzo jestem podniecona.A przecież to ta świadomość bólu jest taka fajna ;)

Gość SADO MACHO
przede wszystkim trzeba rozmawiaćź o tym co sie lubi!!!!!!!!!!

Gość kaśkaaaa
To ja wczoraj mialam jakies smaki na mojego chłopaka :D Jak przyjechał do mnie to zaraz sie na niegu rzuciłam i zaczelam całować, specjalnie ubrałam bluzke z dużym dekoldem. I poskutkowało :D Zaraz zaczął mi wkładać rączki pod bluzke i ściskać moje sutki. Mrrr uwielbiam to :D A potem zaraz poszliśmy do łóżka i chcialam zeby sie zaraz na mnie wbił ale on sie lubi ze mna drażnić i zrobił mi jeszcze powolutku minetke mmm a potem jezdził swoim małym po mnie, myślalam że oszaleje bo chcialam zeby juz mi włożył a on specjalnie mnie jeszcze drażnił. Ale byłoo suuuuperrrrr

Gość alaska-kalifornia
Napiszcie ile macie lat, bo jak tak czytam te wyznania, to wydaje mi się, że piszą to babki pod czterdziechę co już nie jedno w życiu widziały.

Gość SADO MACHO
jak cos ci sie nie podoba to wyjdź z tego topiku!Kaśka podoba mi sie to co piszesz:P:P:P:PMrrrau:P

Gość powiem ci jedno
Zamknij ryja głupi chuju SADO MACHO :(.

Gość nie jestem skorpionem
nas nakryła Pani Konduktorka w pociągu (pusto było, pociąg nocny a bilety dawno sprawdzone...) jak czyściłam mojemu Panu buty języczkiem ;) nie wiem kto był bardziej speszony - my czy ona :)

Gość SADO MACHO
nie denerwuj mnie jak nie chcesz mieć zjebanego dysku mała dziwko:/I nie jestem hujem bo jestem kobietą.

Gość powiem ci jedno
Chce mieć zjebany dysk :D . Czy będzie tak samo zjebany jak twój mózg ?

Gość kaśkaaaa
Ahhh jestem po zajefajnej nocce :D Jak se ją przypomniam to na sama myśl robi mi sie mokro ;)) A co tam u was? Cisza w łóżku? ;>

Gość switch
witam! Dawno tu Was nie odwiedzałam. Widze "nie jestem skorpionem" ze lubimy podobne rzeczy z bdsm, szpicruta, wiazanie woska to jest to :D tylko ze u mnie to ja jestem strona dominujaca a fecet uległą. wiecie fajnie wygladaja te wycenzurowane słowa, wtedy to dopiero widac przekleństwa.

Gość SADO MACHO
Ano są przekleństwa bo ktoś krytykuje nasz topik i upodobania to ja jako gospodyni muszę bronić naszego honoru:):):):):):)

Gość mam pytanie czy
taki PAn może kochać swoją sukę.czy tu raczej nie ma miejsca na miłość i czy moze jej okazywać czułość niekiedy i sie o nia troszczyć oczywiscie bedac jednoczesnie surowym i wymagajacym ostatnio chłopak mi powiedział ze ma takie skłonności i na tych stronach bdsm wyglada to strasznie pytam za tem czy Pan ma uczucia?

Gość margeuritte
koziorozce tez to lubia :). Uwieliban jak mnie po prostu pieprzy

witam panie dawno tu nie bylam :D jak po swiatecznych i sylwestrowych ekscesach mam nadzieje ze bylo ostro :D oczywiscie ze jest milosc nawet jak ktos juz total odchodzi w wariactwo czyli total poddanie to na pewno robi jest w tym jakas milosc ja nie mam az takich odchylow dzisiaj wskoczylam na mojego kochanego i zrobilam mu ostrego lodzika a on drapal mnie po plecach i wyrywal wlosy z glowy :D wrauuuu

Gość SADO MACHO
A ja mam ostatnio jakis uraz to ''lodzoków''z resztąnigdy za tym nie przepadałam ale teraz jakoś tak wyjątkowo..

a ja uwielbiam zawsze wydawalo mi sie to obrzydliwe ale teraz z moim terazniejszym facetem uwilelbiam :D uwielbiam sie nim bawic calowac i gryzc :D i lubie patrzec jak moj facet jest zadowolony :D

Gość co tak cicho
???

Gość alusiaaaaaaaaa
Ciekawy temacik ciekawy:)

Gość Asiaaaa1
Kurcze ale mnie to martwii bo ja nie wyobrazam sobie normalnego seksu tzn bez dominacji wulgaryzmów bólu......Nie wiem czy to normalne...Mój obecny partner lubi dominować i też go kreca te zabawy ale co jeslikiedyś spotakam faceta NORMALNEGO co nie bedzie chciał spełniać mojch fantazji bo jego bedzie kracić normalny seks,,a ja sobie normalnego juz nie wyobrazam:-(

Gość osstra laskaa
Aśka wez przestań...Facetów którzy preferują ostra jazde jest od zajeba..nia:-) Ja tam zaakceptowałam swoje preferencje i jest miz nimi zajebiście

Gość SADO MACHO
hehe Aśka nie martw sie na zapas!Moja p0oprzedniczka ma racje!Większość facetów woli ostrą jazdę:)Z resztą...sex w dużym stopniu wpływa na udany zwiążek,nikt ci nie każe wiązać się z kimś do kogo nie pasujesz chociażby pod tym względem...