Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SADO MACHO

Ból mnie podnieca!!!!!

Polecane posty

Gość a lubicie jak ciagnie za wlosy
co jest laseczki nie odzywacie sie :) czyzbyscie spedzaly jakis swintuszkowaty mikolajkowy dzien :D hehe

co jest laseczki nie odzywacie sie :) czyzbyscie spedzaly jakis swintuszkowaty mikolajkowy dzien :D hehe

Gość SADO MACHO
Ja też jestem brunetką ale nie mam problemu z usówaniem włosków,robie to co 3 dni żyletką a jeśli plastrem to raz w tygodniu.Pozdrawiam

Gość miśkaaaaaa
Fajny topik :D A jest tu jeszcze ktoś?;>

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
ja jestem :-) topik nam pada, kobietki, do roboty!

o miska witaj topik pada bo malo osob :) powiedz cos o swoich zabawach :D

Gość Miśkaaa
Hmm tez lubie ostry sex ale czasami tez spokojny i romantyczny. Jednak nie wyobrażam sobie tego zeby mój chłopak mowił do mnie DZIWKA, KURWA.. Nawet w czasie sexu. Tak szczerze nie popieram tego bo wtedy bym czuła że on nie ma do mnie szacunku albo coś.. Ale oczywiście nie krytykuje was, wyrażam tylko swoje zdanie :) Pozdro

Gość harDcorOwA
kręci mnie bardzo gdy czuję, że facet ma nade mną przewage :D:D osobiście lubię być taka, że lubię być taka słodko a zarazem hardcor :D:D i taka jestem więc jest zajebiście:D:D

Gość harDcorOwA
lubię jak mnie pociągnię jak powie rób mi dobrze:D:D jak jest taki gangster z reszta on taki zawsze jest:D

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Dementia - jasne, że możesz, witaj! :-)

Gość tez lubie
ostnio popuscilam mega faceta aby w miejscowosci wczasowej na wiezy widokowej kochal sie ze mna szybko i ostro. W polowie wiezy byly drzwi i jak sie otwieraly to skrzypialy, a na dole bylo mnostwo ludzi spacerujacych, na gorze byly barierki do polowy naszych cial i nie wiem ale chyba bylo widac co robimy jesli ktos podniosl glowe. Bylo niezle zdazylismy zanim inni weszli na gore ......

cieszę się że mogę:) mnie bardzo podnieca dominacja mężczyzny nad kobietą,myślę że wiele kobiet to lubi.Nie chcę jednak mówić tego mojemu chłopakowi.Bo co będzie jeśli jednak mi się nie spodoba?Myślę że lepiej będzie jeśli poprzestanę na fantazjach,tym bardziej że jakoś nie widzę mojego mężczyzny w roli Pana....

super ze wiecej osob sie przylacza :D ja tez nie lubie wyzwisk w lozku bo to akurat mi sie nie podoba, ale poza tym jak facet mowi jakies haselka to lubie :D moj facet bardzo lubi jak go gryze w jego malego lub w jaderka albo jak mu wbijam paznokcie w posladki ja tez takie rzeczy lubie ale on czasem az zabardzo np jak mi sciska cycki :D :P

ja akurat wyzwisk też bym nie chciała słuchać.Obawiałabym się że wprowadzi je do życia codziennego,poza sypialnią ...

no ale lubie haselka w stylu no malenka pokaz co potrafisz :P

Gość SADO MACHO
Witam kobietyki,mam do was jedno pytanie.Czy któraś z was jest skorpionem?Bo czasem myslę,ze własnie skorpionice maja takie temperamaenty:) Ja wczoraj z moim facetem bzykałam się na ławeczce pod dachem kiedy padał deszcz.Było cudnie,taki dreszczyk emocji czy nikt nie idzie.O on byłtaki napalony i taki męski,powiedział do mnie''bierz to na co zasłużyłaś moja suko''Byłam rozgrzana na maxa,nie czułam że na dworzu jest minusowa temperatura...Jęczałam tylko i krzyczałam''pierdol mnie!''.Mrrau,jak sobie przypomne to mi sie mokro robi. Poopowiadajcie trochę o waszych doznaniach w łóżku,macie jakies fantazje??????

Gość SADO MACHO
nie pozwole aby ten topik zaniknął bo lubie czytać o takich kobietach z takimi upodobaniami jak moje:):):) polecam wam forum erotyczne www.beztabu.com musimy zaatakowaćto forum:):):):)

Gość nie jestem skorpionem
ale BDSM..... mmmmmmmmmm..... tylko troszkę bardziej hardkorowy niż ciągnięcie za włosy i wyzwiska... uwielbiam kiedy używa pejcza i pasa a potem moje uda i pośladki pokryte są siniakami, uwielbiam kiedy wydaje mi się że nie zniosę więcej bólu a on nie przestaje i zaciera się granica między bójem a przyjemnością.... uwielbiam świeczki, wiązanie, pissing... mmmmmmmm.... aż się rozmarzyłam ;)

Gość oooooooooooooo...
upupupupupupup....

witam ponownie :) mnie na bewno biczowanie i pissing by nie podniecaly.Ale taka lekka męska dominacja,klapsy-jak najbardziej :)

Gość oj mnie też ból podnieca
uwielbiam niegrzecznych facetów...

hehe nie ja jestem rybka ;) moze dlatego nie lubie tylko ostrego sexu ale rowniez taki romantyczny ale jak jestem na maxa podniecona to uwielbiam jak tam mocno we mnie wchodzi wtedy bym chciala zeby wazyl z 200 kilo i tak mocno we mnie wszedl i przygniotl swoim cialem ohhhhhh ... :D

Gość SADO MACHO
hja to bym chyba już nie umiała żyćbez sexu:)To jest tak uzależniajace jak papierosy a może nawet bardziej-nie wiem bo nie pale:) A myślicie,że takie upodobania zmieniają się po urodzeniu dziecka?Bo ja wam powiem,ze nie:)Mam pół roczna córeczke i nadal jestem wyłuzdana w łóżku a raczej na podłodze:)

a po urodzeniu dalej odczuwasz przyjemnosc w takim samym stopniu?

Gość Zbig
To częste zjawisko. Faceci nie umieją zrozumieć takich potrzeb u kobiet. Ja lubie takie kobiety. To więcej niż sex. podrawiam Z.

Gość SADO MACHO
Mój temperament nie zmienił siew ogółe po porodzie,tylko w czasie ciąży musiałam być ostrożniejsza:)Może z czasem mó zapał do sexu minie,może z wiekiem ale puki co to jestem jeszcze bardzo młoda:):)

Gość nie jestem skorpionem
ja bym tak mogła cały czas ;)