Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SADO MACHO

Ból mnie podnieca!!!!!

Polecane posty

Ja uwielbiam seks zmieszany z bólem. Ostatnio poprosiłam GO żeby zerznął mnie najmocniej jak potrafi, tak jakby mnie chciał zgwałcić. I zrobił to. Odczekał pare dni żebym niczego sie nie spodziewała i zajebiście ostro mnie zerżnął.Odczucia niesamowite. Zajebiście jest jak przy tym mówi cały podniecony -\"dobrze ci suko?\". Nooo a pozatym ja uwielbiam go podduszać:) Kochamy sie bokiem i sciskam jego szyje. Im bardziej ją ściskam, tym mocniej i głębiej mnie rżnie.

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjj
witaj Kartageno! :-) przekleństwami się nie przejmuj, w seksie są zajebiste! :-)

Gość switch
a mi sie marzy... ze jak siedze przy kompie to on wtedy podchodzi i zmusza mnie seksu i bierze mnie sila

Gość ojjjjjjjjjjjjjj
no ja też tak lubię..... siłą, taki gwałcik...... a jakie lubicie penisy? duże, małe?

Gość switch
ja sie w sumie przekonałam ze wielkość sie nie liczy lecz technika, chociaż im wiekszy ten lepszy :P ale poniżej średniej krajowej to bym raczej nie chciała ;)

Gość ojjjjjjjjjjjjjj
właśnie, im większy, tym lepszy, bo potrafi sprawić ból..... :-) ja lubię długie i bardzo grube.....

Gość a lubicie jak ciagnie za wlosy
ja w zasadzie do sexu mialam tylko jednego partnera :)jego wielkosc jest srednia ;) ale mi wystarcza nie wiem czy chcialabym zeby byl wiekszy :) uwielbiam jego penisa i uwielbiam sie nim bawic i go gryzc :D

Gość brodawczak
cyt. SADO MACHO (zapytaj_specjaliste@vp.pl) do MACHO: co za serwer podałeś, że Mailer zwrócił wiadomość? pewnie pomyliło Ci się z wp

hop hop podnosze :)

Gość ojjjjjjjjjjjj
i ja, i ja! :-) lubię od mojego faceta dostawać po pysku, ale to już jest chyba hardcore ....... tzn. jak uderza mnie w twarz tak, że padam na łóżko, albo na ziemię i dalej........ już wiecie :-)

hehe ja mam pytanie :) czy kiedys wasz partner przez przypadek (lub celowo :P ) zrobil wam krzywde? :D bo moj mi nie ale jestem ciekawa bo podczas takich eksperymentow zdazaja sie wypadki ;)

Gość switch
mi przez przypadek zdarzylo sie zbyt mocno zdusic jajka hehehe ale na szczescie juz mam wyczucie, jeszcze by biedak moj został bezpłodny ;) albo najgorsza wpadka jaka zaliczylam to bylo to ze za slabo go zwiazalam i mi sie uwolil z wiezów

hehe dobre :D za slabo zwiazany :D

Gość ojjjjjjjjjjjjjjj
mi zrobił krzywdę, ale celowo, na moje własne życzenie :-) lubię zabawy z nożem, podduszanie ... trudno o BRAK okaleczeń ;-)

Gość SADO MACHO
Widzę,ze sie moje panie rozpisały:) Aż mi sie morko robi jak tak czytam wasze wypowiedzi:)Ja sie wczoraj jebałam z moim facetem na plarzy w Ustce.Huj w tych ludzi,w tą pogode i ten deszcz.Doznania niezapomniane!!!!!!1

o no to doznania serio musialy byc niezle :D ja wlsnie planujejakis wyjazd na ostry weekend gdzies do jakiegos hoteliku ;D

Gość switch
a tak wogole stosujecie jakies przebieranki??

przebieranek nie mialam ale ostatnio widzialam fajny sklepik i bylo przebranie np pokojowki ;) mysle czy nie kupic cos podobnego ale nie pokojowka tylko cos bardziej ostrzejszego jak na razie ubieram sie w sexowna zdzirowata bielizne :D

Gość switch
a co sądzicie na ten temat?? Może dopisze ktoś coś nowego ??? 1.Noszenie obroży to wielki honor i zaszczyt dla niewolnicy a dla Pana powód do dumy i zadowolenia. 2.Ufam mojemu Panu wierzę w Jego odpowiedzialność izapewnienie bezpieczeństwa. 3.nie jestem niczym więcej jak objektem wartym tyle ,ile sprawiam zadowolenia swojemu Panu. 4.moje ciało i umysł należą do mojego Pana. 5.muszę zachowywać się odpowiednio i mówić. 6.muszę dziękować mojemu Panu za dyscyplinę i poniżenie którym mnie obdarował wyrażając w ten sposób zainteresowanie swoją niewolnicą. 7.jestem zawsze uległa i gotowa służyć memu panu w każdej chwili i miejscu bez względu na okoliczności,ufam mojemu panu że zapewni mi bezpieczeństwo i opiekę oraz obroni przed ludźmi którzy nie rozumieją takiej relacji. 8.będę nosić obrożę oraz oznaczenie mojego pana z dumą. 9.moje usta dla pana są równoznaczne z moim kroczem i powinny jak najmnie mówić a więcej robić 10.jeśli penis zostanie włożony do mych ust jestem zobowiązana ssać go dokładnie i tak długo jak jest to odemnie wymagane,moje ręce mogą spoczywać na udach lub za plecami.muszę użyć całego ciała aby pokazać jak doceniam ten zaszczyt. 11.sperma mojego pana nie może nigdy się zmarnować muszę ją połknąć,jeśli wytryśnie w moim ciele muszę ją wylizać,jeśli pan zechce użyć moich dłoni jako miseczki złożę posłusznie dłonie i będę rozpalać go swoim zachowaniem aby mógł zaszczycić mnie swoim wytryskiem potem wyliżę dokładnie dłonie.sperma mojego pana jest prezentem i zaszczytem . 12.na żądanie pana umyję swoim językiem jego penisa czyniąc to delikatnie od nasady aż po główkę będę to robić tak długo jak to będzie konieczne 13.na żądanie pana umyję swoim językiem jego odbyt tylko po wcześniejszym umyciu mydłem ,będę to robić z zaangażowaniem nie zapominając o dokładnym wylizaniu głęboko między pośladkami ,mogę użyć dłoni aby pomóc sobie rozszerzyć pośladki pana. 13.nigdy nie spojrzę w czasie zajęć prosto w oczy mojego pana bez pozwolenia jest to zniewaga niegodna mojej pozycji. 14.jeśli jest obecny mój pan moja głowa ma być opuszczona w dół ,w ten sposób pokazuję swoją pozycję wobec niego. 15.muszę zawsze ubierać się seksownie i ze smakiem aby mój pan miał zawsze ochotę zwrócić na mnie swoją uwagę.ubrania które zakładam powinny umożliwiać łatwy dostęp do mojego krocza,pupy oraz piersi.będę kupowała takie ubrania które spełniają te wymagania.muszę ubierać się w ten sposób bez względu na pogodę odpowiednie zaprezentowanie ciała panu jest ważniejsze niż mój dyskomfort i poczucie bezpieczeństwa. 16.gdy ktoś zainteresuje się moim ubiorem i będzie chciał obejrzeć jak jestem ubrana muszę zapytać pana o decyzję ufam że osądzi właściwie czy prezentacja jest dla mnie bezpieczna. 17.muszę zdjąć wszystkie rzeczy z siebie gdy mój pan tak rozkarze abym to zrobiła bez względu na to kto będzie patrzał i co będzie o mnie mówił -ufam mojemu panu. 18.moje nogi,pachy i krocze muszą być kompletnie ogolone ,moje włosy muszą być czyste i możliwie dość krótko zcięte z odsłoniętą z tyłu szyją. 19.moje krocze i pupa muszą być umyte i pachnące zwłaszcza przed usługiwaniem panu. 20.moim miejscem jest klęczenie na kolanach przy moim panie bo to przywilej i honor usługiwać mu. 21.jeśli jestem w obecności pana ale nie wykonuję żadnej czynności muszę zająć należne mi miejsce ponieważ mogę być potrzebna mojemu panu. 22.moją największą satysfakcją i spełnieniem jest sprawianie przyjemności panu swoją służbą. 23.jeśli mój pan mówi ja słucham uważnie ,jeśli chcę coś powiedzieć muszę zapytać się o pozwolenie. 24.jeśli pan uzna że jestem gotowa na rozwnięcie tego związku zostanę stale oznakowana w miejscu które on wybierze ,będzie to oznaka kompletnej i dożywotniej przynależności . 25.nauczę się wszystkich pozycji które wskaże mi pan aby prawidłowo prezentować swoje ciało. 26.nigdy nie mogę dojść do orgazmu bez wyraźnego pozwolenia mojego pana,przyjemność jest przywilejem i muszę sobie na nią dobrze zasłużyć. 27.mój pan da mi hasło bezpieczeństwa które służy do przerwania próby na wypadek gdybym nie mogła wytrzymać cierpienia jakie będzie mi zadawał,gdy nie będę mogła mówić ufam że nie przekroczy granic. 28.muszę spowiadać się panu jeśli byłam nieznośna miałam sprośne sny lub myśli muszę mu o tym koniecznie powiedzieć. 29.nie mogę nigdy poprawiać zakrywać się jeśli czuję że zbyt dużo ciała jest wystawione na widok prywatny lub publiczny mogę spytać pana o to jak mam pozbyć się tego dyskomfortu. 30.jestem kobietą niewolnicą (slave) każdy pan wie jak wiele warta jest taka niewolnica ,moja rola polega na rozpoznawaniu i wykonywaniu zaleceń mego pana,moim głównym celem jest nauka i praktyka oraz lepsze poznanie takich relacji. 31.mój pan decyduje jaka jest moja orientacja seksualna wiem że moje zaangażowanie pozwoli mi na właściwe wypełnienie poleconych zadań. 32.muszę powiedzieć mojemu panu jeśli będę miała orgazm bez jego wiedzy ,prawdopodobnie zostanę ukarana za moje nieposłuszeństwo i brak respektu. 33.moje ograniczenia nie będą respektowane ufam mojemu panu i gdy uzna za właściwe pomoże mi przekroczyć moje bariery abym mogła jeszcze wyraźniej podkreślić moje oddanie dla niego. 34.nigdy nie dotknę moich piersi,sutków,krocza rękoma lub innymi przedmiotami w poszukiwaniu seksualnej przyjemności bez zgody mojego pana, wyłączając codzienną toaletę itd. 35.przestanę myśleć o sobie jak o silnej kobiecie odpowiedzialnej za swoje czyny,jestem unikalnym przedmiotem ,maskotką która służy panu do zaspokajania jego specyficznych potrzeb. 36.tylko dzięki kompletnemu posłuszeństwu do mojego pana pogłębię miłość jaka jest między mną a panem. 37.moje zachowanie musi zawsze pokazywać seksualny podtekst tego związku. 38.będę kupowała jedynie te ubrania które nie naruszą zasad mojego ubioru , jeśli będą miała wątpliwości zapytam przed kupnem o radę pana. 39.muszę cały czas oferować pana moje części ciała w nadziei że dostarczą mu przyjemności.jeśli tak się nie stanie chcę aby mnie ukarał. 40.ważne jest abym odpowiednio się odżywiała ćwiczyła swoje ciało aby być zdrową i ładną . 41.jeśli wymagane będzie abym była toaletą dla pana przyjmę pozycję klęczącą przed nim odchylę głowę ,otworzę usta i zamknę oczy oferując mu w ten sposób swoje usługi.jeśli moje usta napełnią się mogę przełknąć,mogę masować swoje krocze w trakcie wypełniania tej usługi aby wspomóc seksualnie to doświadczenie.po wszystkim muszę podziękować . 42.zawsze śpię nago ,jeśli pan zezwoli mogę założyć jedwabną luźną koszulkę na tyle krótką aby pupa była odsłonięta. 43.podczas kompieli raz w tygodniu przy końcu muszę spłukać ciało zimną wodą minium 2 minuty tylko pan może mnie później wytrzeć do sucha. 44.jeśli idę ,siadam,stoję ,klęczę,mówię lub słucham robię to z podtekstem seksualnym obserwując reakcję otoczenia na moje zachowanie .jestem dumna ze swoich umiejętności i chcę się bardziej kobieco zachowywać. 45.jeśli siadam muszę trzymać nogi razem i nie zakładać ich na siebie. 46.jeśli sperma mojego pana rozleje się na podłogę muszę ją wyssać i wylizać ze wszystkich resztek nasienia jakie znajdę 47.na początek i na koniec dnia zawsze muszę pocałować mojego pana aby okazać mu moje ciągłe zainteresowanie. 48.jeśli pan zechce abym doprowadziła się do orgazmu będę masować łechtaczkę prawie do końca po czym przestanę na około 5 minut potem zacznę znowu się masować powtarzając procedurę trzy razy przy ostatnim trzecim razie mogę zakończyć masowanie orgazmem. 49.podam panu trzy imiona jakie sobie wybiorę a on wybierze dla mnie jedno którego będę używać. 50.nie będę nigdy pasywna przy usługiwaniu panu będę mocno pokazywać mu że podoba mi się to co robię. 51.jeśli jestem ubrana w sukienkę lub spódnicę i nie mam majtek muszę usiąść tak aby moja pupa dotykała bezpośrednio krzesła bez względu na to czy jest to miejsce publiczne.jeśli widzę że miejsce nie jest czyste mogę zapytać pana co mam zrobić on zdecyduje. zgodziłybyście sie na takie zasady? ktore wam odpowiadaja a które nie?

Gość switch
cd 34.nigdy nie dotknę moich piersi,sutków,krocza rękoma lub innymi przedmiotami w poszukiwaniu seksualnej przyjemności bez zgody mojego pana, wyłączając codzienną toaletę itd. 35.przestanę myśleć o sobie jak o silnej kobiecie odpowiedzialnej za swoje czyny,jestem unikalnym przedmiotem ,maskotką która służy panu do zaspokajania jego specyficznych potrzeb. 36.tylko dzięki kompletnemu posłuszeństwu do mojego pana pogłębię miłość jaka jest między mną a panem. 37.moje zachowanie musi zawsze pokazywać seksualny podtekst tego związku. 38.będę kupowała jedynie te ubrania które nie naruszą zasad mojego ubioru , jeśli będą miała wątpliwości zapytam przed kupnem o radę pana. 39.muszę cały czas oferować pana moje części ciała w nadziei że dostarczą mu przyjemności.jeśli tak się nie stanie chcę aby mnie ukarał. 40.ważne jest abym odpowiednio się odżywiała ćwiczyła swoje ciało aby być zdrową i ładną . 41.jeśli wymagane będzie abym była toaletą dla pana przyjmę pozycję klęczącą przed nim odchylę głowę ,otworzę usta i zamknę oczy oferując mu w ten sposób swoje usługi.jeśli moje usta napełnią się mogę przełknąć,mogę masować swoje krocze w trakcie wypełniania tej usługi aby wspomóc seksualnie to doświadczenie.po wszystkim muszę podziękować . 42.zawsze śpię nago ,jeśli pan zezwoli mogę założyć jedwabną luźną koszulkę na tyle krótką aby pupa była odsłonięta. 43.podczas kompieli raz w tygodniu przy końcu muszę spłukać ciało zimną wodą minium 2 minuty tylko pan może mnie później wytrzeć do sucha. 44.jeśli idę ,siadam,stoję ,klęczę,mówię lub słucham robię to z podtekstem seksualnym obserwując reakcję otoczenia na moje zachowanie .jestem dumna ze swoich umiejętności i chcę się bardziej kobieco zachowywać. 45.jeśli siadam muszę trzymać nogi razem i nie zakładać ich na siebie. 46.jeśli sperma mojego pana rozleje się na podłogę muszę ją wyssać i wylizać ze wszystkich resztek nasienia jakie znajdę 47.na początek i na koniec dnia zawsze muszę pocałować mojego pana aby okazać mu moje ciągłe zainteresowanie. 48.jeśli pan zechce abym doprowadziła się do orgazmu będę masować łechtaczkę prawie do końca po czym przestanę na około 5 minut potem zacznę znowu się masować powtarzając procedurę trzy razy przy ostatnim trzecim razie mogę zakończyć masowanie orgazmem. 49.podam panu trzy imiona jakie sobie wybiorę a on wybierze dla mnie jedno którego będę używać. 50.nie będę nigdy pasywna przy usługiwaniu panu będę mocno pokazywać mu że podoba mi się to co robię. 51.jeśli jestem ubrana w sukienkę lub spódnicę i nie mam majtek muszę usiąść tak aby moja pupa dotykała bezpośrednio krzesła bez względu na to czy jest to miejsce publiczne.jeśli widzę że miejsce nie jest czyste mogę zapytać pana co mam zrobić on zdecyduje. co o nich sadzicie? na ktore byście sie zgodziły a na ktore nie??

Gość switch
zeby nie bylo to sa zasady pewnego Domina ;)

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjjjj
niezłe te zasady! :-) ja bym się zgodziła na: 1, 2, 6, 7, 8, 10, 11, 19, 20, 21, 22, 28, 47, 48, 50 :-) nigdy w życiu bym się nie zgodziła na : 51 - fuj, zarazić się czymś można 46 - mogę połykać jego spermę i lubię to, ale z brudnej podłogi nic zlizywać nie będę 41 - toaleta, tzn. rozumiem, że on ma mi sikać do ust - fuj! 35 - no bez przesady, zbyt wiele osiągnęłam w życiu, żeby ograniczyć swoja rolę tylko do maskotki 34 - nie mogę się sama dotykać??? buuuuuuu...... zdechłabym chyba bez tego ;-) 33 - jak mówię stop, to stop i koniec 24 - żadnych znakowań, rozstaniemy się a ja zostanę taka naznaczona? 23 - hehe, ja i pytanie o pozwolenie na gadanie :-) nigdy nie spojrzę w oczy - uwielbiam patrzeć mu w oczy, żeby widzieć, jaką rozkosz mu sprawiam :-) 13 i 12 - czyste ciało mogę lizać, ale żadnego mycia obsranej dupy, albo brudnego fiutka 3 - to też mi się nie podoba - tzn. w łóżku tak, ale nie poza nim ale się rozpisałam :-) a ciekawi mnie punkt 18 - depilacja to jasne, czyste włosy też, ale czemu powinny być krótkie??????

hehe calkiem ciekaw te "przykazania" :P no wlasnie jak jest z tym goleniem - golicie sie na zero? ja sie wygalam ale nigdy nie bylam calkiem wygolona, bo przeciez po maszynce to na drugi dzien sa juz igly i dopiero jest ciulato, a znowu depilowac albo woskowac sie na calej pipce to chyba bym umarla z bolu, no chyba ze to tez rodzaj gry :D facet depilujacy babke dla bolu hihi :)

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjjj
ja bardzo bym chciała golić się na zero, albo zostawiać taki fajny paseczek, ale kurde, nie wychodzi mi to! mam na cipce gęste, czarne, kręcone kłaki i po ogoleniu maszynką zaczynają odrastać jeszcze tego samego dnia! robią się jakieś krosty, krew mi leci..... masakra!!! wybieram się na wosk, albo na cukier, ale się boję :-( bo taki ból raczej NIE JEST przyjemny ;-)

ja mam tak samo jestem brunetka i tam mam ciemne wlosy i juz na drugi dzien sa odrosty, po bokach robie depilatorem, wtedy tak nie odrastaja ale na calej cipce to bym umarla z bolu chyba wiec po posru je podcinam na krotsze :)

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjjj
no ja też właśnie - brunetka, z uciążliwym owłosieniem :-( podobno ta pasta cukrowa jest dobra...... ale jakoś nie mogę się przemóc..... w gabinecie kosztuje jakieś 150 zł i to jeszcze nie u mnie w mieście, tylko musiałabym zasuwać ileś tam km...... zawsze wiedziałam, że Poznań to wiocha! ...... chyba że domowym sposobem spróbujemy? :-)

ja mam wosk w domu ale nie potrafie sama sobie robic go w tych okolicach po prostu umarlabym ;)

Gość uyyyuuuuppp

Gość no właśnie uuuuupppppppppppp