Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 SADO MACHO

B贸l mnie podnieca!!!!!

Polecane posty

Go艣膰 sephi
o pytanie - czy bawicie sie wibratorem w lozku z partnerem? i co on na to? :) durex play to taka obraczka ktora zaklada sie na penisa i wibruje :) czyli wibrator dla faceta, ale dla kobiety tez :) oczywiscie jak na nim siedzi hihi

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pojebcy
ten kto lubi b贸l to pojebca do kwadratu!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a lubicie jak ciagnie za wlosy
nie wiesz o czym gadka i sie wtracasz

Udost臋pnij ten post

zawsze zastanawialam sie nad kupnem wibratora ale co by z nim robil moj facet? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojjjjjjjjjjjjjj
mo偶e i jestem pojebana ale bosko mi z tym! :D tyle do wulgarnego wpisu powy偶ej... dziewczyny! ja z moim facetem zabawiam si臋 np. tak, 偶e on robi mi tak膮 jakby podw贸jn膮 penetracj臋 :-) tzn. ja zaspokajam go ustami, a on w tym samym czasie r偶nie mnie g艂臋boko w cipk臋 wibratorem a ta obr膮czka to musi by膰 co艣 fajnego! :-) ja teraz zastanawiam si臋 nad wibratorem przeznaczonym do 艂echtaczki, gdzie艣 czyta艂am o takim male艅stwie, tylko nie bardzo wiem o co pyta膰 w sklepie.....

Udost臋pnij ten post

no to chyba kupie jakis wibratorek :) durex play fajny nawet ale dziala tylko pol godziny a znacie jakies zabawki dla facetow? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hello spicie
:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojjjjjjjjjjjjjjj
nie 艣pimy :-( pracujemy :-( zabawki dla facet贸w znam, sztuczne pochwy, nak艂adki, itp. ale wi臋kszo艣膰 z nich jest przeznaczona do "samotnego u偶ytku", a nie do wsp贸lnych zabaw ... szkoda ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 topik zdech艂
czemu nie piszecie?

Udost臋pnij ten post

no niestety cos tu cicho moze zapodacie jakims tematem albo pikantnymi oopowiesciami co lubicie najbardziej robic w lozku? ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no w艂a艣nie ......
:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co no wlasnie
:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no w艂a艣nie czemu tu tak cicho
zapodajcie co艣 :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SADO MACHO
widz臋,偶e nikt nie zapomnia艂 o moim tamacie kiedy by艂am chora:)Bardzo mnie to cieszy:)Ja niestety przez chorobe mia艂am 8 dni przerwy w sexie.Ojojojojo ale to bola艂o.Teraz trzeba b臋zie zadrobiczaleg艂o艣ci.Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 switch
Do艂膮cze sie do was bo tez interesuje si臋 zagadnieniami bdsm'owymi. Tylko ze bardziej wole ja zadawac bol memu partnerowi, ale czasami tez fajna jest zamiana rol i np podnieca mnie bardzo bondage i jak mnie facet "bierze si艂a". a co do zabawek to ja mam szpicrute.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 switch
upss no ale zapomnialam o zabawkach mego faceta, on ma obroze i smycz :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojjjjjjjjjjjjjjjjj
obieca艂am, 偶e nie damy topikowi umrze膰 :-) switch - witaj! w jaki spos贸b lubisz zadawa膰 b贸l swojemu partnerowi?

Udost臋pnij ten post

switch - witaj :) a co to jest szpisruta? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 switch
Witajcie! szpicrute mozna porowanac do takiego pejczyku co uzywa sie do jazdy konno i wlasnie nia "zadaje" bol memu partnerowi, lubie tez dawa膰 mu klapsy, ale oczywiscie sa to takie zabawy po ktorych slady nie zostaja na dluzej. No i oczywscie mocno mu zawiazuje d艂onie lub obwiazuje. Ale tu nie o tylko bol chodzi bo np moj facet lubi tez jak go sie depcze po twarzy, lubi piescic stopy. no i nie moglabym zapomniec o szarpaniu go za wlosy i lekkich kopnieciach. A Wy dziewczyny probowalyscie kiedys dominowac nad facetem??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojjjjjjjjjjjjj
nie pr贸bowa艂am, ale to dlatego 偶e wiem, 偶e by mnie to nie podnieci艂o :-) m贸j m臋偶czyzna musi by膰 moim panem i katem, a nie odwrotnie :-) mrauuu .....

Udost臋pnij ten post

ja tez wole jak to facet dominuje ;) ja poza tym uwielbiam gryzc i byc gryziona wraaau uwielbiam :) :) :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojjjjjjjjjjjjjj
a ja podduszana :-) jak facet r偶nie mnie w pozycji misjonarskiej i trzyma mocno za szyj臋, dociskaj膮c d艂o艅 w rytm ruch贸w frykcyjnych ...... mrrrrauuu, id臋 po mojego ch艂opa ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 switch
Ale teraz dziewczyny narobily艣cie teraz smaku .... mmmmmm a ja mojemu "siadam" na twarz mrrrr eh gry藕膰 te偶 lubie tylko ze jako艣 czucia w z臋bach nie mam hehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 switch
a w艂a艣nie... Nie macie czasami po takim ostrym kochaniu problem贸w z p臋cherzem ?? Bo ja tak :/

Udost臋pnij ten post

wiesz co troche tak, jak tak bardzo mnie rucha :) to wydaje mi sie ze zaraz sie poleje, czasem mam tez tak szczegolnie od tylu, ze mnie zaczyna wszystko bolec od srodka, tzn brzuch ze az sie ruszyc nie moge, ale tylko czasem mi sie to zdaza nie wiem od czego to ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojjjjjjjjjjjjjjjjjj
zawsze po takim ostrym r偶ni臋ciu mam problem z p臋cherzem..... nie wiem dlaczego..... tzn. w niekt贸rych sytuacjach wiem, dlaczego :-) bo ja zmarzlak jestem, a kochamy si臋 w r贸偶nych miejscach..... i nasuwa mi si臋 pytanko - gdzie to robicie? tradycyjnie w 艂贸偶ku, czy jakie艣 inne ciekawe miejsca ;-) ???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 switch
ja w艂asnie tez mys艂a艂am ze mam chory pecherz czy cos podobnego a to pono膰 od ostrego kochania sie od ty艂u, bo jakies zarazki sie przenosz膮... Co do miejsc hmm by艂 juz las samochod jezioro prysznic prawie wszystkie miejsca w domu, nawet meble hehe ale ja jestem wygodna i jednak goruje 艂o偶ko ale jakas odmiana zawsze sie przydaje ;) A Wy macie jakies ciekawe miejsca Mnie zawsze krecilo zrobic to w pociagu... mo偶e kiedy艣 to spe艂nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
my robili艣my to w poci膮gu..... :-) i kto艣 mia艂 rozwolnienie i tak 艣miesznie dobija艂 nam si臋 do drzwi :-) ;-)

Udost臋pnij ten post

ja raz to robilam w miejscu publicznym na ostanim pietrze bloku w takim zaulku smiesznie bylo, stresik jes zajebisty, musze go namowic na jeszcze w jakims miejscu tylko zima idzie i ciezko teraz w naturze hihi ;)

Udost臋pnij ten post

a zmiejsc domowych bardzo mi sie podobalo na pralce ;)

Udost臋pnij ten post