Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama małego elfa

Pytanie do forumowiczek

Polecane posty

Mam dwa pytanka: 1. Skąd wzięłyście pomysł na nick? 2. Jak trafiłyście na kafeterię? Moje odpowiedzi: 1. Imię mojego dziecka w jakimś języku(nie pamiętam jakim) oznacza \"elf\". A jako, że jest jeszcze malutki... stąd nick. 2. Na kafeterię trafiłam przez koleżankę, która ciągle tu przesiaduje, tyle, że na dietach.

nick... tak wyglądam :) jak gruby miś, a może wyglądałam... szukając diety kopenhaskiej w wyszukiwarce, znalazłam link do tematu w kafeterii :) też trafiłam przez diety :D

nick, to po prostu moj zwykly nick :) A trafilasz szukajac gina w Poznaniu, przez googla chyba...

Mój nick... hmmm.. od imienia... Aleksandra ;) A trafiłam tu bo szukałam opisu jakiegoś kosmetyku... no i tak zostałam :) Zaglądam w mairę możliwości codziennie... bo fajni jesteście :) Pozdrawiam :)

Nick to tytuł piosenki Roberta Kasprzyckiego, którą uwielbiam:) A na formu trafiłam przez jakąś stronkę ze śmiesznymi linkami - był tam link do tematu Zochy o jej macicy - pamiętacie to jeszcze?

1. W poszukiwaniu nowego nicka tak jakos mi sie skojarzylo z filmem 'wielki blekit' 2. Jak trafilam tutaj?? Hmm, juz nie pamietam. Tak dawno to bylo (jakies 4-5 lat temu)

juz taki topic był o ile pamietam... na kafe trafiłam ze strony głownej kafeterii.pl daaaawno temu, przewaznie nie pisze pod czarnym nickiem bo mi sie nie chce hasła wpisywac, miałam tez duzo czarnych nicków; pod tym chyba jednak pisze najczesciej a xaxaxa to \"zapis\" śmiechu po rusku (u nas jest hahaha, w brazylii czy grecjii jajaja a w rosjii xaxaxa ).

Gość upupupupupupupu

1. Kiedyś jak byłam mała to miałam taka świtną gre o kangurku :) hehehehe 2.Nudziłam się i zaczełam szperać po róznych stronach tak trafiłam tutaj

Mój nick- Niezdecydowana mama wziął się z problemów jakie miałam z wyborem imienia dla dziecka i kupnem wózka dla maleństwa. Na kafeterię trafiłam szukając informacji o pewnych witaminach, trafiłam na potwornie długi topick: Zakupy kosmetyczne, których żałujecie. Dopiero po tygodniu czytania tego topicku skapnęłam się, że tych topicków jest znacznie więcej i, że są one podzielone tematycznie:P

Gość podnoszęeęęęęe

Ja trafiłam 22.09.2005, w czwartek, kiedy 2 dni po tym, gdy niespodziewanie zobaczyłam 2 kreski, udałam się do lekarza by potwierdził ciążę i usłyszałam, że ciąża niestety obumarła, bo w 6 t.c. pęcherzyk miał 5 mm, bez widocznego zarodka, a powinno być już widoczne pikające serduszko w 12 mm CRL. Wtedy o ciąży wiedziałam tylko tyle, że trwa 9 miesięcy :-) Przeryłam cały net, żeby określić swoje szanse i tak trafiłam na kafeterię. Pikające serduszko pojawiło się. Teraz, dzięki wam i kafe, mogłabym pisać książki o ciąży. A nick obrazuje stan mojego ducha, jaki miewam, odkąd w moim życiu zaczęły się dziać różne niesamowite historie. Przyznam, że po roku znudził mi się, bo brzmi zbyt wyniośle. Chyba zmienię go na bardziej skromny :-)

nick- indywidualne konto emerytalne- spodobal mi sie skrót a na kafeterie trafilam jak szukalam czegos o problemach w ciazy bo mnie durnowata lekarka nastraszyla ze muj dzidzius raczej nie zyje

wiec i ja sie dopiesze :) 1. nick pochodzi od mojego nazwiska - ostrowska, wiec znajomi mowia na mnie osti 2. na kafe trafilam bo szukalam czego na temat ciazy, niestety juz nie pamietam co to bylo ps. nie zaczynajmy wypowiedzi od wiec :|

1. kiedys troche czatowalam;)- ten nick wymyslilam na biegu- ale dzieki niemu poznalam meza. Studiowalam matematyka. Moj maz jako informatyk bez problemu sprawdzil ze pisze z uŁ z matmy,- kiedys tez tam studiowal:) A skoro nick- znajoma to stwierdzil ze moze mnie zna;) i tak to sie zaczelo. 2. juz nie pamietam jak trafilam na kafe. czegos szukalam w necie(czegos o ciazy) i tak trafilam:)

1. Nick z radości, że zaszłam w ciążę i będę miała brzusio. Nie ma to nic wspólnego z moją \"nieciążową\" figurą, bo jestem szczupła :) 2. Trafiłam ponad rok temu tu szukając czegoś o 15 tc w googlach :)

Ja szukałam będąc w 7 m-cu ciąży prawidłowych wymiarów płodu na USG i tak trafiłam. Pisać zaczęłam jak wróciłam do pracy po macierzyńskim. A nick od synka-Rafałka, córka mówi do niego Rafi, a my często Rafinek.

1. Nick od mojego imienia Ewelina 2. Nie pamiętam, chyba szukałam czegoś o ciąży.

1. Hanuś* od mojego imienia-> Anka ;) 2. Przez przypadek ...www.google.pl ;)

Siwek- bo moj starszy brat od dzieciństwa wołał na mnie SIWA, bo byłam jedyną blondynką w rodzinie :) a Siwek to takie fajne zdrobnienie. trafiłam na kafe prawie 2 lata temu....juz nie pamiętam jak, chyba dostałam link od znajomego do jakiegoś głupawego tematu.... a udzielałam się wtedy intensywnie na topicu o przygotowaniach do ślubu.

1. Mam na imię Nicole i mam 22 lata:D 2. To forum poleciła mi koleżanka. Podała mi do niego link na GG i jestem tutaj od kilku miesięcy.

Gość
nick - od imienia, miałam wtedy jeszcze 22 lata i jestem tu już od 8 miesięcy. a trafiłam przez google :D

Mąż zawsze mówi do mnie Słonko więc tak już zostało, cyferki są bo samo Słonko było zajęte a są częścią mojego adresu więc łatwo mi pamiętać. Na Kafe trafiłam prawie 2 lata temu na temat Wiosenne Starania, no i zaczęłiśmy się starać. Wystaraliśmy się o córcię która obecnie ma 9 m-cy.