Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elkanelka

Zsatanawiam sie czy isc oddac swoj głos, czy on bedzie znaczacy

Polecane posty

Gość elkanelka

jak uwazacie? idziecie na wybory?

Gość elkanelka
i sie zastanawiam czy zaszczekac oddajac swoj glos czy co robie najlepiej zamuczec ? czy nie szkoda moich strun glosowych?

Gość elkanelka
Czy jak obciągnę przewodniczącemu komisji wyborczej to jest szansa, że policzy mój głos podwójnie?

ja to wiem tylko na kogo glosowac na prezydenta... A na reszte to chyba na ludzi z Jego listy - bedzie Mu sie latwiej rzadzilo. Tym tropem ide, heh ;)

Gość elkanelka
ide na wybory zaglosuje na takiego jednego w ktorym sie zakochalam i chetnie bym mu obciagnela a nie jakiemus przewodniczacemu komisji.

Gość elkanelka
ale jak myslicie czy ten moj oddany głos bedzie znaczący? bo nie wiem czy isc, nie cche mi sie isc

Gość dziewczyno opamiętaj się
Zastanów się o co ty pytasz! Co to znaczy, czy będzie znaczący? Będzie tak samo znaczący jak każdy inny głos. Czy twój głos cokolwiek zmieni w twojej oklicy? Nie. Czy naprawdę trzeba takie podstawowe rzeczy tłumaczyć?

Gość Hela w onucach
myslimy , ze Twoj glos bedzie na bank znaczacy. Taaakiej osobistości ! na 100%

Gość ja odpowiem
jesli mialabys zamiar glosowac na PO to idz a jesli na PiS albo LPR to siedz w domu

Gość elkanelka
jesli moj głos nie zmieni nic w mojej okolicy to znaczy ze nie bedzie znaczacy, wiec po co mam isc???/

Gość dziewczyno opamiętaj się
Ja nie widzę powodu, żeby iść, dlatego zostaje w domu. Zaraz pewnie ktoś tu zacznie pieprzyć o jakimś obywatelskim obowiązku, ale możesz spokojnie ich olać.

Gość elkanelka
kurcze no nie wiem, czy isc czy nie isc,zebym wiedziała czy faktycznie ten głos bedzie znaczacy to poszłabym:(

Gość no kurde balans
jasne, ze jest znaczacy !! jakby kazdy myslal, ze nie znaczace sa glosy to po chlere wybory? idz, zaglosuj, skad wiesz, czy nie bedzie to glos przewazajacy ( choc to watpliwe) ale glosy sie zlicza i one wszystkie sa wazne :)

Gość ano wlasnie wrocilam z
glosowania, naturlich paltforma do sejmiku, na radnych, a na prezydenta miasta toze z platformy, rozwazalam tez kogos z bloku lewicy, bo ludzie rowniez rozsadni i umiarkowani, ale uznalam ze kaczorom moze sie tylko platforma przeciwstawic, anyway przynajmniej nie bede miala sobie nic do zarzucenia, jak kaczki wygraja w samorzadach.