Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 29 Norbert S

Wywaliłem żone z domu

Polecane posty

Gość eeeeee marna prowokacja
:D

Gość obrzydliwe ochlapusy
żygam na was :p

Gość do sasiadki idz

Gość oby miała kochanka
bo takiego męża leniwego pijaczka to tylko w d*** kopnąć.... przysługę jej zrobiłeś, wreszcie się opamieta i cię oleje :D

Spoko Maroko! Teraz bierze Cię na przetrzymanie, więc Ty przetrzymaj ją! Żadna krzywda jej się nie dzieje, ma gdzieś metę na 100%. Wróci jak zły szeląg, nie ma innego wyjścia, ale czy warto ją przyjąć z powrotem? Jeśli na domiar złego nie pracuje i nie wychowuje dziecka, to masz najlepszą okazję, by zakończyć ten nierówny związek definitywnie. Takich pasożytów jest bez liku, w dodatku młodsze i ładniejsze, żadna strata!

Gość 29 Norbert S
Jestem już urżnięty. Sześć piwek i ze 300 sety wodki zrobiły sowje. Zaraz ide spać bo jutro o 6 wstaje i do pracy musze carem dojechac na 7.15. Teraz jak wroci to będzie spać na wycieracczce bo jak sobie wypije to spie jak kamień i nic mnie nie obudzi. Ona kluczy nie ma wiec bedzie spała na wycieraczce. I dobrze jej, moze cos zrozumie. Tak nie można traktować męża, przecież jestem dla niej dobry a ona taka niedobra.

Gość 29 Norbert S
Muszę wam coś wyznać wcięty zachciało mi sie małego dymanka więc z braku żony zadzwoniłem po dozorce Hermana który jest posiadaczem długiej dzidy i po tym jak sobie golnelismy przepenetrował moją kakaową grotę tak że mnie ciut boli no nic wracam do picia.

Gość Dziecko przestań ...
fantazjowac NĘDZNA PROWOKACJA

Gość a jednak prowokacja
Godzinę temu było, że pół litra, teraz trzy setki i sześć piw... Rachunek się nie zgadza! Na dodatek trzy setki i sześć piw to dawka, po której nie da się napisać tak wyraźnie ostatniego postu. A więc PROWOKACJA ! Mitoman jakiś - albo raczej pieprzona feministka - napisała ten post. NA DRZEWO WARIATKO, BANANY PROSTOWAĆ !!! Nigdy nie miałaś i nie będziesz miała żadnego faceta, bo TY ZŁĄ KOBIETĄ JESTEŚ do k... nędzy !!!

Gość 29 Norbert S
Nie to nie proffokacja ja naprafdde lubik opic i suke wujebalem za dzwi wroci ranpo a herman w loszku jest cudofn y a jego wiekla pyta dobnrze wypelnia moj odbyt🖐️

on to napisal dla podkretki zeby sie cos dzialo,wiedzial ze zaraz odezwo sie glosy kobiet.jak tak mogles i tak dalej.a to napewno pisze facet.ja sie z tego usmialam,chcial zobaczyc co bedzie sie dzialo na kafe

Jakiś kretyn prowokuje..Jakbyś tyle wypił to byś padł a nie jeszcze tak wyraźnie pisał :O A jeśli to prawda to żona powinna cię z domu wyje...ć palancie!!! Goń się leszczu :D

Gość Twój nowy radny
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM GŁOSUJĄCYM DZIŚ NA MNIErozsyłam na wszystkie topiki, bo pewnie i Ty jesteś z Gdańska Przymorza

Gość haha ale o co wamchodzi
????????? o cholere zrzedzila????????? ja nienawidze jak ktos mi zrzedzi! w domu ma byc swiety spokoj! jakim prawem ktos mi kurwa zrezdi w domu?????????? w moim azylu?????????? w sumie go rozumiem.

Gość dom jest WSPÓLNY

Gość By cię kobyła osrała

Gość wielką kupą i opodatkowała

Gość rozsadek
proponuje wspolna lektore ksiazki \"Kobiety sa z Venus, a mezczyzni z Marsa", a nastepnie szczera rozmowe... Malzenstwo, to zycie we dwoje, a nie kazdego z osobna. Egoizm, to nie jest wyjscie... Kazdy powinien powiedziec drugiemu, czego oczekuje, a przede wszystkim isc na ugody...bo inaczej nic z tego...

Gość raz dwa raz dwa próba mikrofo

Gość ja tez podniose
pewnie sie nie dowiemy

Gość wrrrrr
co za skonczony kutas zalozyl ten topik, jak mozna w ten sposob traktowac kobiete? mam nadzieje, ze ona nigdy juz do ciebie nie wroci i ze przejrzala na oczy jakiego debila sobie wziela za meza, jesli wszystkie chlopy sa takie to chyba lepiej byc stara panna