Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BILLO

RESERVED CO ZA CHAŁA ALDO JA SIE STARZEJE

Polecane posty

Gość BILLO

Zajzałam ostatnio do reserved i odpadłam szaro i granatowo sam chłam, a tak bardzo lubiłam ten sklep.

Gość też tak uważam
Nie przepadałam za tym sklepem nigdy,uważam,że ciuchy były isą nudne.Te ciuchy nie mają stylu.Jednak wcześniej mimo wszystko było lepiej,teraz może konkurencja większa,nie nadążają też za modą..

Gość noooooooooooooooooooo
bo są Reserved i Reserved :) ja np jestem z Poznania i jak wchodze do Reserved w Browarze to... generalnie tam NIE wchodzę,bo nie ma po co;) a jak wchodzę do R. w King Crossie zawsze wypatrze cos fajnego :) ciekawe....

Gość nie lubię
w każdym sklepie mają tę samą ofert,może w mniejszych jest mniej ubrań z racji pomieszczenia ale ogólnie sklep podupadł bardzo.Na tle innych sklepów nieciekawy jest.

Gość nie kazdy lubi rozowiasto
sie ubierac moja kolezanka czesto kupuje tam ciuchy i wyglada swietnie ja wole h&m

Gość tez nie lubie reserved
wszystkie ciuchy są takie szare, pospolite i nudne..do tego te ceny :-o

Gość bambinek
moim zdaniem te ubrania są klasyczne a nie nudne. można znaleźć fajnie rzeczy, może rzeczywiście teraz mniej niż kiedyś, ale i tak jak tam jestem, to zawsze bym coś wybrała. nawet w Browarze :P

Gość ciekawe bo ja tam ostatnio
kupiła: pomarańczowy, śmieszny sweterek, zieloną spóódnicę, czerwony gol, brązowe spodnie w paski i poodobne grafitowe. WIęc nie wiem, dlaczego sądzicie, że wszystko jest szare:o Poza tym jako jedna z nielicznych tanich marek mają swetry naprawdę dobrego gatunku, to samo z większoscią koszulek i bluzek- dobra, niespierająca się bawełna. Ogólnie lubię ten sklep, mam stamtąd dużo ubrań.\

Ja tez lubię ten sklep, ostatnio nie byłam dlatego nie wiem jak wyglada nowa kolekcja, ale mam kilka ubrań stamtąd w ładnych, soczystycj kolorach. I faktycznie jakościowo sa rewelacyjne. jedyne co mi sie nie podoba to źle skrojone spodnie i spodenki wszelkiej maści:)

Gość beznadziejny sklep
ciuchy drogie w porównaniu z jakością! i na dodatek nie ma mojego rozmiaru :p

Gość //
a ja bardzo lubie, moim zdaniem te ubrania mja wlasnie swoj niepowtarzalny styl. nie wszystkie oczywiscie, ale wiekszosc. Zawsze mam ochote duzo wyniesc stamtad ale kasy brak...:(

Gość Kiepski sklep i drogi
sam chiński chłam i nic więcej

Kiedyś mogłam tam coś wyszperać, ale od jakiegoś roku nie mam tam po co wchodzić :O I nie jestem \"różowiastą\" panienką :D

Gość też tak uważam
nie znoszę stylu różowiastego ,po prostu coś w ubraniach z Reserved jest nie tak,brakuje im charakteru.Poza tym są rzeczywiście za drogie w porównaniu do jakości.Mogę wydać więcej ale w innym sklepie.

Gość bambinek
ja myslę, że ceny są normalne- ani tanio, ani drogo. fajnie byłoby jakby obniżyli ceny, no ale wydaje mi się, że są takie jak wszędzie. a spodnie rzeczywiście mi tam też nie pasują.

Gość so what
było miło ale sie skonczyło:)a tak powaznie to firma jest polska ale niestety zaczeli szyc w Chinach,Drogie Panie i Panowie.Jak wracałam do Polski to zawsze sobie cos u nich kupiłam a teraz żenada..wszystko sie rozłazi

Gość so what
no prawie wszystko ale widac róznice

Gość a ja tam byłam dzisiaj i widzi
ałam wiele ciekawych i porządnej jakości swetrów. I to nie z anilany, tak jak np. w Vero Modzie, Cubusie, Promodzie... Byłam na Marszałkowskiej

ja o dziwo mam bardzo dużo rzeczy z Reserved, a firmę znam od początku jej pojawienia się na rynku. Pozytywnie zaskoczyli mnie swoimi jeansami, mam już chyba kilka par - bez zarzutu, kilka innych par spodni, rewelacyjne spódnice, swetry, koszule, ostatnio kupiłam u nich dwurzędowy zimowy płaszcz, a schodziłam pół Wawy, żeby jakiś kupić. Lubię też ich bieliznę i torby :)

Też uważam, że \"kiedyś było lepiej\", ale zdecydowanie wolę Reserved niż H&M. H&M to dla mnie taki brytyjski lumpex... Jakości materiałów pozostawiają wiele do zyczenia... wszystko jakieś takie...szmatowate... A co do towaru w różnych punktach to niekoniecznie musi być to samo, np. Orsay ma w różnych sklepach różną kolekcję w tym samym czasie, w kilku sklepach w Wawie z włoch, w kilku z innego państwa (nie pamiętam jak to się rozkłada, nie chcę skłamać). Szukałam ostatnio w butiku na Chmielnej bluzki, którą widziałam, w Orsayu na Wileńskim i dowiedziałam się, że tak jest.

Gość anai
dawno nic tam nie kupilam.. ostatnim nabytkiem byla torebka - bardzo ladna ale jakosc gorsza niz z bazaru.. poprzecierala sie po miesiacu.. ;o ogolnie ten sklep kojarzy mi sie z lumpeksem.. same wygniecione lachy.. sporadycznie cos sie fajnego trafi.. ale to tez na pare razy i do wywalenia.. jak na ceny, ktore tam maja chala i to wielka..

Gość rozpruszka
ja tez nigdy nei kupiłam nic w reserved ostatnio wole b.young i ichi na allegro hets tego duzo jakosc lepsza i wzory niepowtarzalne nikt tego nie ma

Gość vbcbc
tam maja zawyzone rozmairy..jestem szcupla ale nie przesadnie chuda a S wyglada na mnie jak worek!!maja tam tylko fajne paski:)

Gość rtr4t
kiedyś chciałam tam sobie kupić elegancką sukienkę ale we wszystkich wyglądałam jakbym miała się do trumny zaraz położyć. Musiałam iść do sklepu z sukniami i kupić taka za 269 zł żeby w końcu ładnie wyglądać. w reserved mają źle te ciuchy skrojone. bluzka w jedym miejscu rozciągnięta na maxa a w innym ledwo się w nią przeciskam. Materiał jak ściera. jedyne co to lubie tam kupować czapki, rękawiczki, szaliki na zimę. do dziś mam od nich - sukienkę - rękawiczki ale już mi się na palcach popruły więc pewnie za chwile je wywalę. - kurtkę przejściową co prawda już zamek zepsuty i dziury w kieszeniach ale kurtka ma 10 lat:) bardzo fajna więc jej nie wyrzucę tylko naprawię bo mi szkoda. - taką bluzkę oversize ze złotymi cekinami kupiona w ciucholandzie za 18 zł a w sklepie pewnie po 99 zły była za tyle bym jej nie kupiła. hmmmm no i chyba tyle:) co od nich mam kiedyś kupiłam dwa sweterki ale skurczyły się w praniu i musiałam wywalić. także chyba z 4 rzeczy od nich mam. Niewiele chyba. Aa nie przepraszam jeszcze mam szary rozpinany sweterek. Aaaaa i jeszcze taką bluzkę z długim rękawem i wisiorek serduszko. No pewnie coś bym jeszcze wygrzebała ale max ze 2 rzeczy

Gość gość
zawsze coś tam znajde dla siebie...czy to sukienka, bluzka czy piżama. Jak czytam wasze opinie, to tak jakbym bywała w zupełnie innym sklepie. Moje rzeczy sa idealnie skrojone i dośc dobrej jakości...adekwatnie do ceny.

Gość gość
z rozmiarówką tez nie mam problemu, jestem niewysoka, drobna i szczupła