Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ina29

Przetłuszczające się włosy, jak temu zaradzić??

Polecane posty

no to wlasnie. skoro witamina h w silice nie pomaga to niby czemu mialaby pomoc sama. to wciaz jest ta sama witamina H. :( ja zamierzam dac szanse silice bo ponoc efekty widac dopiero po 3 miesiacach regularnego stosowania. dodatkow stosuje odzywke wax i szampon seboradin. mialam tez kuracje 14-dniowa z seboradinu ale jakos specjalnie nie dziala. Bralam tez anacaps z ducray i tez nic ale bralam tylko miesiac. teraz bede brac silice :)

poza tym w silice jest witamina PP a ona reguluje lojotok wiec powinno pomagac przy regularnym stosowaniu :)

dziękuje, za dopowiedzi, muszę spróbować tej silicy:p wybiorę się juro do apteki. droga ona jest?

Gość co tez wy z tą silica
pzreciez to nie ejst na łojotok, ja mam sucha skórę i biorę

hmm... to już sama nie wiem czy stosować tą silicę czy nie??

Gość l_a
Wypróbujcie szampony dermatologiczne firmy Ducray( Argeal i Sabal)poleciła mi je dermatolog. Argeal na codzień, Sabal co trzecie mycie.Pomaga!!Właściwie mogę myć już co drugi dzień, trudno mi tylko psychikę przyzwyczić, wciąż czuję się brudna:) choć rodzina mówi,że włosy wyglądają świerzo.

Gość moreeee
Ale wy pierdolicie.

może bez takich słów! jak masz jakieś inne cenne rady to może się nimi podziel, a nie wyzywaj innych!