Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamijaaaaaa

czy telefony marki SIEMENS są dobre?

Polecane posty

Gość mamamijaaaaaa

tzn.czy się nie psują i ogólnie czy nie ma z nimi problemu?podzielcie się info

Gość Limonkaaaa
ja mam S- C75 i nie narzekam.

Gość siemens to szmelc
:o

Gość ja mam SIEMENSA CXT 70
i niestety kupiłam już zepsuty:O porażka, bo leżał w serwisie 34 dni, mieli mnie totalnie w dupie, nikt o niczym mnie nie informował (wzięłam na abonament w Erze), ale potem przez 1 rok i 4 miesiące chodził bez zarzutu (mam go w sumie 1,5 roku) no i potym czasie tak gdzieś z 7 razy wyłączył sie bez powodu:O poza tym fajne jest w nim to ,że mowiono mi iż bedzie trzymał góra 3 dni, a mi on trzyma spoko tydzień czasu, ale nie wiem czy zdecyduję się znowu na Siemensa, raczej nie, bo to juz nawet nie jest Siemens tak naprawdę (firma odsprzedała ten dział chodzi mi o telefony)

Gość daruj sobie
nie są dobre, w ogóle nic co jest sygnowane znakiem siemens bardzo dobre być nie może. moze sie trafić dobry egzemplarz, ale to trzeba mieć szczęście. ja osobiście jak widzę logo siemensa, to wieję gdzie pieprz rośnie ;)

Gość ja i ty i ono
ktoś jeszcze niech się wypowie

Gość ksiondz stefan brzeszczot
ruletka, zależy od modelu.

Ja mam najtańszego Simensa i spadł mi chyba z 10 razy na ziemię, rozsypał się na trzy części, tzn, wypadła bateria i wciąż działa od roku bez zarzutu.

miałem ME45 Cx65 , S65, S1 - wszystkie były jak najbardziej w porzadku i służa do dziś :):) mogę z czystym sercem polecić :)

Gość ja i ty i ono
jajny mają wygląd i są tańsze od noki,ale jak dzialają nie wiem

Gość ja i ty i ono
jajny wygląd -dobre,miało być fajny ale jajny też może się zdarzyc

Mam Simensa C75 i trzeba przyznać, że ma kilka wad np.: - jest szalenie delikatny, nigdy nie upadł mi na ziemię, ani nie mam długich pazurów, a budowa i tak mi się zarysowała w kilku miejscach i teraz muszę ją wymienić - nie można za często zdejmować obudowy, ponieważ może zacząć trzeszczeć i odpadać (moja przyjaciółka tak ma) - podstawowa wada: brzydkie dźwięki, nawet najfajniejszy dzwonek kiepsko brzmi, ponieważ dochodzą do niego zamontowane w telefonie podkłady muzyczne. ReaL music również słabo słychać, ponieważ dźwięk jest mało przejrzysty:( Prócz kilku wad telefon posiada również zalety: - duży wyświetlacz, tapety fajnie wyglądają - na początku wychodziły fajne zdjęcia, teraz już w ogóle nie korzystam z zamontowanego w telefonie aparatu, ponieważ obraz wydaje się taki zamazany mimo, że ustawiłam balans bieli -telefon posiada GPRS - bateria jest bardzo wytrzymała (5 dni) -telefon podoba mi się wizualnie, w środku również niczego sobie, posiada fajne menu.

siemens ax72 polecam mimo, ze jak kazdy telefon ma swoje wady. - bateria trzyma czasem kilka dni a czasem krocej i nie jest to zwiazane z uzytkowaniem, - zajeta pamiec wplywa na funkcjonowanie telefonu, trzeba sie pilnowac zeby za duzo zdjec nie trzymac. - obudowa wytrzymala - upuszczony kilkakrotnie, raz przypalony papierosem :-) noszony bez pokrowca - i od zeszlej gwiazdki ma sie dobrze - wyswietlacz wspanialy, funkcje tez polecam szczerze. chociaz zawsze bylam zwolenniczka nokii. Pozdrawiam

Gość mamamijaaaaaa
dzięki,kto jeszcze podzieli się uwagami

nie są dobre :( jakoś u mnie wszystkie się psuły :o wolę Sony E,Nokie,Samsung,Lg wszystkie miałam i zdawały egzam na 5 :) ale nie simens :(

miałam siemensa w sumie nie było źle , kilka razy mi pierdyknął na ziemie i nie raz lądowal po schodach ale już na początku mi sie zawiesił :O i czesto mi sie sam bez powodu wyłanczał może akurat jakiś wadliwy aparat. teraz mam nokie , w sumie nowa ale od początku ładowałam tylko 2 razy , robie zdjecia , slucham radia itp.:) wiec mają dobre baterie nokie;)

Gość mamamijaaaaaa
dzięki,i o jeszcze proszę

moja kumpela opowiadałą, ze kupiła sobie ostatnio, okazal sie zepsuty, naparwili jej, ale i tak nie do konca, znów do naprawy-i ostatnio wyszło jakieś zamieszanie, bo siemens podobno padł, i ma problemy z naprawą:O Odkąd go kupiła, tj. 1,5 m-ca temu, miała go moze z tydzien. Jak najbardziej więc nie warto:P

Gość ffrrrtr
moj tez reklamowalam a na koniec to sie glosnik zrypal:o padaka chyba nokie sa najlepsze

Gość mamamijaaaaaa
chyba sie zniechęcilam do tej marki i kupie nokie