Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kristaaaa

Seks na kilka dni przed miesiączką...dni bezpłodne misiączki ciągle brak

Polecane posty

Gość Klacz
Czyli po tym wszytskim napewno nie jestem w ciazy????????????????

Gość Klacz
Prosze wyjaśnijcie mi to.....naprawde jest to dla mnie bardzo wazne:(

Gość karolina 19
hm....generalnie się zastanawiam.... miałam taki sam problem 2 dni przed okresem....miesiączka wystąpiła potem miesiąc pozniej znów wystąpila trwały 5 i 6 dni ....nie mam objawów ciąży ...czasem mnie mdli i mam zgage ale czasem tak jest.....skoro ciałko zółte zostało wydalone czyli sropliło się w postaci miesiączki 5 dniowej to zapłodnienia nie ma no bo jak? po za tym w ciąży okres trwa do 3 dni i są to niewielkie plamki!

klacz - nie jesteś w ciąży. Musiałabyś mieć niesamowitego fuksa (lub pecha), żeby przy wszystkich wymienionych przez Ciebie czynnikach byc w ciąży. Jeśli tak bardz się stresujesz to może oprócz prezerwatyw warto zacząć stosować jakieś pigułki hormonalne?

Gość natalia2
Mam pytanie. Kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia w dni płodne oraz na kilka dni przed miesiączka. Dziś dostałam okres, lecz strasznie zle sie czuję. Mam bóle brzucha i mdłości. Zrobiłam test i wyszedł negatywnie. Czy jest mozliwe że test nie wykrył ciąży? Z góry dziękuje za odpowiedz

mozliwe ze natalia jestes w ciazy a w ktorym dniu przed miesiaczka robilas test czy to juz bylo po spodziewanej miesiavzce ale mozesz tez nie byc w ciazy roznie z nami jest najlepiej wybiez sie do ginekologa

Gość KAAAKAAA
Mam pytanie kochalem sie z kolezanka uzywajac prezerwatywy i podczas stosunku ona nagle poczula ze gumka szczelila i ze ma sperme w pochwile...i chyba cos miala... tylko ze ja sprawdzalem gumke i byla cala i zdrowa a teraz ona nie nie ma okresu spoznia sie jej juz okolo 6dni

Gość xscx
hmmm no wiec ja mam taki sam problem jak kolezanki u góry. Kochalam sie z chlopakiem dzien przed okresem, ktorego pozniej nie dostalam, pojawil sie on coprawda 10 dni pozniej ale byl, wiec sie ucieszylam, okres sie skonczyl jakis tydzien temu a ja zle sie czuje hmm w sumie to mam takie dziwne bole podbrzusza jak bym miala okres dostac:/ ale napewno nie dostane i czasami zrobi mi sie slabo, nie wiem co o tym myslec, nie wierze tak do konca w testy, a nie mam niestety mozliwosci pojscia do gina:/ co o tym myslicie??? czy moge byc w ciazy??? Gupie pytanie ale tez duzo sie naczytalam i troche sie stresuje, pewnei to przez te nerwy wmawiam sama sobie ze sie zle czuje:(

Hej mam pytanie czy należy wierzyć wynikom testów ciązowych ja już zrobiłam 4 wszystkie dały wynik negatywny .. to dało mi pewnośc .. ale jednak nadal o tym myślę..poza tym miałam tez juz 4 razy okres.. Niepokoi mnie mój brzuch ponieważ sie zaokrąglił .. proszę powiedzcie mi mam się czego obawiac? czy brac pod uwagę tylko i wyłacznie te wyniki?

Gość kawoszka1986
Śmieszą mnie takie topiki...:). Proponuję mniej jeść, to może brzuch wróci do swoich poprzednich rozmiarów:P:P

Gość agniecha1983
Dziewczyny, piszę do wszystkich obawiających się o ciążę kilka dni przed @. Otóż teoretycznie jest to niemożliwe gdyż w ciążę można zajść w okresie okołoowulacyjnym, który to ma miejsce około 14 dnia przed spodziewaną @. Aczkolwiek różnie to bywa gdyż miesiączka może się z różnych przyczyn przesunąć więc i owulacja jest później co może zaowocować ciążą. Są to jednak przypadki rzadkie, dotyczą miesiączkujących nieregularnie. Tymbardziej, że piszecie że dostałyście @ więc nie ma się o co martwić... Krwawienie może wystąpić a i owszem jeżeli jest ciąża ale kilka dni po zapłodnieniu i trwa ok 1-2 dni jest to związane z zagnieżdżaniem się jajeczka, ale nigdy nie przypomina @. Troszkę o tym wiem bo mam dwoje dzieci i z trzecim jestem w ciąży , pozdrawiam wszystkie kobietki

Gość patrycja................
Baardzo prosze o odpowiedzm, otóż cykle moje są raczej regularne +- 2,3 dni, wczoraj wieczorem koło 22 w nocy kochałam sie ze swoim chłopakiem bez zabezpieczenia ale on nie miał wytrysku we mnie, dopiero dzis sobie przypomniałam ze wczoraj po moim orgazmie widziałam u siebie przezroczysty sluz czyli znaczy że miałam dni płodne, a dziś koło 12-00 dostałam okres, czy to możliwe żebym była w ciązy???

Gość agniecha1983
Patrycja..... moim zdaniem nie masz się czym martwić, skoro dostałaś miesiączkę to nie jesteś w ciąży, ale musisz zaobserwować czy będzie ona przebiegała tak jak zawsze, tzn. czy będzie trwała kilka dni, będzie tak samo obfita itd, ale to skrajny raczej przypadek, abyś zaszła w ciążę. Co do śluzu to przed @ też czasem przypomina śluuz płodny a nim nie jest. To jest moje zdanie..... ale głowa do góry będzie dobrze

Gość ............./
gdybys wczoraj zaszla w ciąże to i tak miałabyś dziś okres bo za mało czasu minęło od seksu do okresu, czyli mozesz byc w ciąży i ten okres nie ma nic do tego bo i tak by wystąpił, co innego następny.

Gość agniecha1983
............./ mylisz się, nie stresuj dziewczyny skoro miesiączka wystąpiła to nie dzień przed nią nie mogło dojść do owulacji, więc ciąża ni wchodzi w grę. Oczywiście zdarza się że owulacja może wystąpić 2 razy podczas cyklu ale to rzadkość i napewno nie kończy się na drugi dzień miesiączką. Poza tym miesiączka świadczy o tym, że jajeczko się wchłonąło i zostało wydalone razem z krwią, więc ciąża jest niemożliwa.........

agniecha dzięki za pocieszenie, okres mam taki sam jak zwykle nic szczególnego nie zauważyłam, tak samo obwity tak samo boli i nic nie zapowiada żeby trwał mniej. Mimo wszystko i tak się dopiero wtedy uspokoje aż dostane nastepny okres.

Gość Weretka
Hej. Ja też się ostatnio bardzo stresuję, gdyż spadła gumka, a ja miałam właśnie wtedy początek dni płodnych. Mam już dzieci i narazie nie chcę następnego. A @ mam bardzo różne od 30 do 36 dni. Sama niewiem co myśleć. Acha, kochałam się w 14 dniu cyklu.

Gość pomocy......
czy możliwe jest zajście w ciążę 2 dni przed okresem? okres miałam dostać 19.09.2008 ale nie dostałam na drugi dzień zrobiłam test wyszedł negatywny dodamże chłopak nie spuścił mi się do środka i że mam podwyższoną temp 37,6 bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję

Gość pomocy......
czy możliwe jest zajście w ciążę 2 dni przed okresem? okres miałam dostać 29.09.2008 ale nie dostałam na drugi dzień zrobiłam test wyszedł negatywny dodam że chłopak nie spuścił mi się do środka a mam temp 37,6 prosze o szybką odpowiedż z góry dziękuję i pozdrawiam

Może mi ktos pomóc i odpowiedzieć pare postów wyżej pisałam o tym że boje że zaszłam w ciąże bo kochalismy sie bez zabezpieczenia ale potem dostałam okre. Teraz mam proble bo okres miałam taki jak zawsze ale jak mi sie skończył to zacząło bolec mnie podbrzusze i jajniki tak jakbym miala dostać zaraz okres trwa to juz ponad tydzień nigdy wczesniej przez wszystkie moje okresy w życiu nie czułam bólu tak wczesnie przed okresem. Boje sie że jestem w ciąży, czy to mozliwe? Poszłabym do ginekologa ale czy da się wykryć w badaniu ciąće 2 tygodniową?

dodam jeszcze że jak wczoraj trenowałam na rowerze stacjonarnym jezdziłam jakies 15 minut ale potem zacząl sie taki ból brzuch ajak podczas okresu musiałam przestac i sie połozyć bo ból był naprawde duży, po kilku minutach wszystko się unormowało. Takie bóle także wysiłkowe miałam jak już wczenisje pisałam zaraz przed okresem ale nie dwa tygodnie przed.

ech jeszcze musze cos dodac jakis tydzien temu kilka ndi po okresie miałam lekkie plamienie, którego tez nigdy w życiu nie miałam, potem nastąpił ból w podbrzuszu, czytałam że to plamienie to mógł byc efekt zagniezdzenia sie zarodka, boże ale się boje że jestem w ciąży ;(((((((

Gość znerwicowana..
kochalam sie z moim lubym , pare dni przed moim okresem ..ani on nie mial wytrysku ani gumka nam nie pękła...minelo juz 4 dni od wspolzycia a ja okresu nie mam ,tylko sluz ...niewiem co mam zrobic .Pomozcie bo moze ktorejs z was tak sie zdarzylo?

Gość asiasc
moj maz sie do mnie dobiera, ja go pytam a gdzie gumka a ten tonem znawcy - dzisiaj masz dzien nieplodny! 9w sumie byc powinien) ale sytuacja byla tak zabawna ze zakonczylo sie bez zabezpieczenia. no i jest nas troje :)

Nas też jest troje z tego samego powodu! Znawcy się znaleźli jak z koziej .... trąba :)

Nie chcę Was dziewczyny martwić ale ze mną to było tak: Kochałam się ze swoim teraz już mężem w ostatnim dniu miesiączki w marcu, później kochaliśmy się siódmego kwietnia i parę godzin później dostałam @. Była normalna, jak zawsze wszystko mnie bolało no i w ogóle niczym się nie różniła od poprzednich:) Następnym razem współżyliśmy 6 maja. Dodam że miałam regularne cykle bo co 30,31 dni:) 8 maja dowiedziałam się że jestem w czwartym tygodniu ciąży. Teraz jestem w 9 miesiącu ciąży i już wiem że przypadki chodzą po ludziach a także że nie ma rzeczy nie możliwych:) Pozdrawiam Was serdecznie

Gość czarneoczko
Słuchajcie kobitki, moj problem polega na tym, że zaczęłam niedawno współżyć z moim chłopakiem, pierwszy raz (To był moj i jego pierwszy raz) zrobiliśmy to wieczorem(bez zabezpieczenia, podobno moj chlopak się powstrzmał) tuż przed miesiączką, kiedy następnego dnia rano ją dostałam. Potem zrobilismy to raz w czasie miesiączki z prezerwatywą która prawdopodobnie nie pękła. Mam dzis 5 dzien miesiączki boje sie troche, ta głupia nieświadomość mnie łamie...Zrobiłabym test, ale po okresie, nie wiem kiedy jest najlepszy moment na to żeby zrobić go ze 100%tową pewnością jego wyniku. Czy jest prawdopodobienstwo ciąży w moim przypadku ? PROSZE WAS ODPISZCIE MI.!

Gość ciekawskadziewucha
ja zasz lam w ciąże choc kocha lam sie w dni bezpłodne... plemniki mojego faceta widocznie maja długą żywotnosc