Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kristaaaa

Seks na kilka dni przed miesiączką...dni bezpłodne misiączki ciągle brak

Polecane posty

Gość Andzia7165_1987
Hej, niedawno kochałam się ze swoim facetem( moj pierwszy i jego pierwszy raz) było to 2 dni przed miesiączką, kochaliśmy się z prezerwatywą, wcześniej zabawialiśmy się bez, ale nie doszło do stosunku tylko zblizenia, prezerwatywa ponoć nie była uszkodzona, facet przed wytryskiem ostatecznym się powstrzymał, okresy nie dostałam już 3 dzień po tym jak miałam go dostać, czy to możliwe, że mogę być w ciąży? wiem, że to dni bezpłodne ale jaka jest możliwość i czy wogóle, gdy nie było wytrysku? Może to tylko stres tak działa na opóźnienie... Proszę o odpowiedź jak najszybszą :-) dzięks

Gość vcxvxfcxgxfhgvcb
mam podobnie okres spoznia mi sie trzy dni kochalam sie w dni teoretycznie nieplodne bez wytrysku mam cykle regularne

Gość vcxvxfcxgxfhgvcb
co z troba autorko?dostalas okres?????

Gość Andzia7165_1987
NO właśnie nie i nie wiem jak to będzie :-) nie stresowałabym się tak gdyby facet mnie nie nakręcał. Sama nie wiem. Dobrze jakby się w końcu pojawił. Czytając różne posty na ten temat stwierdzam, że wszystko się może zdarzyć :-) Pozdro

Gość fsgzthgdgvfdrxs
dostalam to ja pisalam wyzej nad ostatnia wypowiedzia u was tez bedzie dobrze trzymam kciuki;)

nie ma dni bezpiecznych "przed miesiaczką", wystarczy ze raz ci sie przesunie o tydzien i..chała ;) zwlaszcza ze masz nieregularne. radze test zrobic.

Gość Andzia7165_1987
No tak chyba nie mam wyboru jutro czeka mnie apteka i tyle takze luz staram sie wyluzowac ale nie da sie kurde nie wiem co mi odbije jak sie okaze ze jestem w ciazy :-) pozyjemy zobaczymy ;-)

Gość FCGHJGFVHJB JL
BEDZIE DOBRZE JA JUZ CALKIEM STRACILAM NADZIEJE I PROSZE;)A ILU CI SIE JUZ SPOZNIA??

Gość Andzia7165_1987
Mialam mieć 31 grudnia a jest 3 czyli jakies 3-4 dni no nie wiem, zaczynam wątpić, a moja ciotka twierdzi, że to byłby pech, i ze to zadko sie zdarza ale to wcale mnie nie przekonuje :-) sama juz nie wiem czy sie cieszyc czy plakac, mój facet wspaniały człowiek, ale powiedział jedno zdanie niepotrzebne ze jesli okaze sie ze jestem w ciazy, to jak by mogl to zmienilby rzeczywistosc, a to bardzo zabolalo bo oznacza to ze zaluje ze tak sie stalo, no i troszke szkodaby bylo jak by przy pierwszym razie doszlo do zaplodnienia :-]

Gość kamis25
hej,sluchajcie w ciaze mozna zajsc nawet pare dni przed spodziewana miesiaczka, a ja jestem tego przykladem(9 tydz ciąży), my akurat bardzo chceilismy miec dzidzie wiec tym wieksze bylo nasze zdziwienie ze to sie wtedy stalo:) a pierwsze testy wychodzily mi negatywnie

Gość Andzia7165_1987
a jakie testy ciazowe sa wg Was najlepsze. :-) prosze o pomoc;]

Gość kamis25
szczerze?? dla mnie nie mialo to znaczenia i nie patrzylam na firme, po prostu prosilam w aptece o test. pierwsze wyszly negatywnie a po paru dniach te same pokazywaly juz 2 kreski- a zrobilam je 3:) i kazde pokazaly ciaze

Gość Andzia7165_1987
mam jednak nadzieje ze nie bede w ciazy chociaz po tych Twoich postach zwatpilam, no i sie zalamalam ;-( a po ilu dniach robilas i wyszlo pozytywnie ??

Gość Andzia7165_1987
jeszcze jedno kiedy mozna isc do ginekologa zeby ciaza byla wykrywalna?? po jakim czasie od stosunku??

Gość kamis25
nastepne testy zrobilam po chyba 6 dniach i wtedy juz wyszlo pozytywnie, a jezeli chodzizo ginekologa to jest roznie bo jezeli wsyzstko bylo normalnie i do zaplodnienia dolszlo ok np 14 dnia od ostatniej @ to zanim dojdziesz do tego ze to ciaza to minie troche czasu wie ci na usg bedzie wszystko ladnie widac, natomiast w moim przypadku bylo tak ze po tym jak testy juz wyszly pozytywnie poszlam do gina i NIC, albo bardzo wczesna ciaza a lbo pozamaciczna wiec troszke stresu miaalm, ale na szczescie kazal mi przyjsc za kolejne 6 dni i juz bylo widac pecherzyl:) teoretycznie wiec patrzac na to ze ostatnia @ mialam 8 pazdziernika to powinnam byc juz w trzecim miesiacu ciazy a jestem tak jak obliczyl lekarz ok 8-9 tyg, pamietaj jedno dziecko to wielki skarb i dar wiec nawet jezeli pojawia sie niespodziewanie to widocznie tak miaalo byc:) pozdrawiam

Gość ankaad23
Witam wczoraj wieczorem kochalam sie z moim facetem z prezerwatywa, ale nam pekla. jestem na krotko przed okresem, na dniach powinna byc. wiem ze sa to dni nieplodne, ale jak myslicie jest jakas szansa ze jestem w ciazy?? czy jest wsrod Was dziewczyna ktora w taki sposob zaszla w ciaze?? dodam ze mam nieregularne cykle. pozdrawiam serdecznie

Gość kasia_aisak13
Dziewczyny po pierwsze nie martwcie sie! przez stres moze Wam sie oddalac miesiaczka, a jezeli jestescie w ciazy to juz chyba nic nie zrobicie.... (no mozecie usunac jeszcze, ale to i tak troche pozniej) jezeli bylyscie tak dorosle, zeby podjac sie wspolzycia to i teraznie srajcie po nogach... Sama mam chlopaka i wiem jak to jest... ale nie przejmuje sie tym... co ma byc to bedzie.. trudno.

Gość deii
Witam! mam pytanko.. Wczoraj kochalam sie ze swoim chlopakiem bez zabezpieczenia. Gdy poczul ze moze dojsc do erekcji przestalismy sie kochac. Nie mam pewnosci czy cos wyplyneło z niego bo chlopak mi mowił ze nic nie poczul zeby doszlo do erekcji. Kilka godzin pozniej dostalam miesiaczke. Czy jest jakies prawdopodobieństwo zajscia w ciąze jesli rzeczywiscie troszke spermy dostalo sie do pochwy? Prosze o odpowiedz i z gory dziekuje!!

Hej!a moze mibedziecie potafily pomóc??Wiec ostatnia miesiaczke miałam 11 marca z moim paartnerem współzyłam z 25na 26 marzec oraz 28 na 29 marzec.Czy jest mozliwe bym mogła zajsc w ciaze ??miesiaczke powinnam dostac od 10-12 kwiecień.???

Gość kasia_aisak
Deii jezeli dostalas miesiaczki odrazu to nie zaszlas w ciaze... plemniki nie przezyja w takiej temperaturze... ludzie drodzyyy masakra;p

Gość odrina
hejka wszystkim sluchajcie mam dylemat uprawialam sex tydzien przed okresem (tzn przypuszaczalnym terminem bo okres mam w 32-35 dniu) jestem juz 2 tyg po terminie a tu na okres sie nie zapowiada, zawsze mialam objawy ze tydzien wczesniej bolaly mnie piersi czyli w dniu uprawiania sexu powinny mnie bolec lecz ani wtedy nic :( przez ten caly czas boli mnie podbrzusze, sama nie wiem co robic bo nie usmiecha mi sie ciaza.... podkresle ze kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia ale dosc wczesnie wyciagnal wiec nie przypuszczam zeby sperma sie dostala do srodka prosze o odp bo starsznie sie tym martwie i przejmuje

Gość agussss18
Witam wszystkisch. kochalam sie ze swoim chlopakiem tydzien po okresie , po tygodniu nie mam praktycznie sluzu. co to oznacza???

Gość sweet__princess_
Hey! Mam pytanie dzsiaj kchalam sie z moim chlopakiem i mialam ostatni dzien okresu . . spscil sie do sroda . . to mozliwe zebym zaszla w ciaze ? proze o odpowiedz.

Gość patuskaaaa
witam mam pytanie kochalam sie z chlopakiem 6 dni przed okresem bez zabezpieczenia cykl trwa 28dni do dzisiaj po okresie niema sladu czy moge byc w ciazy? prosze napiszcie

Gość Królik666
Odpowiadam na post napisany 30 marca przez deii.. To bez erekcji piszesz twoj facet sie potrafi kochac? Niech sprzeda sposob bedzie milionerem! Boże czemuz ja tak nie potrafie :( masz naprawde cool faceta mała Hehe tez bym chcial sexu gdy juz erekcja nie potrafi zaistnieć za szybko po przyjemnosci. Sprzedaj mi ten sposob na orgazm bez erekcji - odpłace sie. Ja chce jak królik skoro tak sie da! Moze wymysle meski orgazm wielokrotny i nobel murowany? Jak tak jest twoj tylko sprzedaj ten sposob moja kobieta to nimfomanka..pomóż nam..

Gość mini83
czesc ja z mężem rozpoczeliśmy starania w tym miesiącu, teraz czekam na @ a reczej na jego brak . W tamtym tygodniu miałam cichą nadzieje ze sie udało miałam podwyższoną temp ciała do 37,1 przez pare dni ale teraz gdy zostało 4 dni do okresu to temp spadła do 36,8 i zaczoł mnie boleć brzuch jak na @. Zauwazyłam tez minimalne wypatrzone(prawie pod mikroskopem ) brązową plamke, zrobilam test i wyszedł negatywny , ale do @ zostało teraz juz trzy dni... Jeszcze mam nadzieje

Gość kotek199
Cześć, możecie mi pomóc , jakieś 2 tyg temu uprawiałam seks ze swoim chłopakiem miał gumkę ona nie pękła ,nie doszłam ani on też nie doszedł ale okres mi się spóźnia 3 lub 4 dni robiłam test wyszło że nie jestem ale bardzo się boje ostatnio miałam duźo stresu a teraz jeszcze to co mam zrobić ????????????????????????

kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia wczoraj, a dziś dostałam okres. Czy jest prawdopodobieństwo że będę w ciąży? Bardzo się boję, bo jednak nie jestem zbyt doświadczona i chciałabym się poradzić i trochę uspokoić. Proszę o odpowiedź... :)

Ej halo czy ktos tu jeszcze zagląda w ogóle? Prosze o jakis znak :) z tego co wyczytalam na tej stronie to wiem ze po skończonej miesiączce napewno zrobię test ciążowy. Ale NIE chciałabym zeby wyszedl pozytywny. Wiem, że dzieci to cud, ale jeszcze nie teraz... :(

Ej halo czy ktos tu jeszcze zagląda w ogóle? Prosze o jakis znak :) z tego co wyczytalam na tej stronie to wiem ze po skończonej miesiączce napewno zrobię test ciążowy. Ale NIE chciałabym zeby wyszedl pozytywny. Wiem, że dzieci to cud, ale jeszcze nie teraz... :(