Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ula100

zdradzilam ....czemu?po co?

Polecane posty

Gość To nie tragedia
Facet mi potrzebny, do milosci, do zycia a sex to zupelnie inna ksiazka !

Gość eejjjj sorry
wiesz czym różni się człowiek od zwierzęcia ? - tym, że potrafi się kontrolować.... jak za ciebie cipsko myśli to mi przykro hehehhe... zdania nie zmieniam....- idź zaspokój swój popęd bo coś nerwowa jesteś buahahahha :D

Gość A..aa
ejjj ....a to nie jest zbyt takie brutalne:P

Gość eejjjj sorry
ale co panno A...aa ? mi tu będzie pieprzyć głupoty, że sex z obcym facetem (gdy w domu swój) to nie zdrada.....

Gość national123
Naklepałbym liści, ustawił sie z jakąś fajną dżagą, i starał sie pokazać takiej dziwce jak wy ile staciłyście .... Nigdy bym nie wybaczył takiej szmacie do mycia lenteksu...

Gość A..aa
zdrada zdrada.....choc inni inaczej na to patrza :P:)

Gość do to nie tragedia
a co jak twoj facet tez zechce zaspokoic swoj poped na boku? nadal uznasz ze to nie zdrada i wszystko ok?

Gość To nie tragedia
Milcz ohydo wulgarna, jak ty sie do ludzi odnosisz, i piszesz ze roznisz sie od zwierzecia, a zachowujesz po trzykroc gorzej ode mnie, to ze swoje "cipsko" trzymasz w ryzach nie czyni cie lepsza, poki co pokazujesz sie od gorszej strony ! Wstretna wulgara, pfle !

Gość eejjjj sorry
nie spoko - wiem każdy patrzy na to inaczej...luuzzz ale jak czytam jakim językiem jest to pisane, to wiadomo z kim do czynienia mamy - wyrafinowana, egoistyczna, na dodatek chamska........... osoba

Gość To nie tragedia
Nadal uznam ze to nie zdrada, bo to nie jest zdrada, jesli sie temu blizej przypatrzy, poki co on cierpi na chroniczny brak popedu

Gość eejjjj sorry
powtarzasz się :P.

Gość To nie tragedia
Gdyby bylo inaczej.... Nie musialby by mnie inny zaspokajac, a czekalam dlugo, bo 4 lata

Gość eejjjj sorry
"poki co on cierpi na chroniczny brak popedu" - ale co ma piernik do wiatraka ?? acha - to cię usprawiedliwia, bo nie zaspokaja twych potrzeb... skoro to nie jest zdrada to mu to wytłumacz - dlaczego go okłamujesz ? nie jest odpowiednim partnerem - zmień. i nie pisz mi że go kochasz proszę....:D przeczytaj co ty piszesz najpierw hehehhehe

Gość To nie tragedia
I bede sie powtarzac, a co ! Zabronisz ? I chamstwo to ty pokazalas, a nie Ja :P

Gość eejjjj sorry
jasne chamstwo - po sprawy zostałe nazwane po imieniu..... broń mnie Boże przed takimi ludźmi.... ps. pozrawiam cię gorąco (prześlij też rogaczowi)

Gość To nie tragedia
Widzisz, milosc a sex nie zawsze chodza parami, ale co Ja ci bede tlumaczyc, skoro nawet nie chcesz zrozumiec, wiec na nic moja pisanina

Gość A..aa
sie goraco zrobiło :P

Gość Skoro
uważasz, że nie robisz nic złego (wręcz przeciwnie!), proponuję poinformować swego ukochanego! Gwarantuję, ze zrozumie, w końcu też jest zwierzakiem... I nie zapominaj, że na opryszczkę, kiłe, rzeżączkę i AIDS chorują nie tylko degeneraci... życzę przyjemnego zaspokajania swoich potrzeb...

Gość eejjjj sorry
jesteś moim miszczem :D..... ps. myślałaś może o viagrze (tak w ramach podpowiedzi - bo nie zawsze trzeba wchodzić do innego łóżka, gdy w swoim nie wychodzi) hehehe

Gość To nie tragedia
Jesli mnie zapyta to mu powiem, nie bedzie zdziwiony, skoro 4 lata nici z sexu, to chyba normalne ze nie wytrzymalam a zostawic ? Nigdy ! Zostawic to moze mnie on, Ja jego nie, poki mnie kocha i potrzebuje, bede z nim do konca ! Pozdrawiam tez, i mysl co chcesz, zem dziwka i cipskiem mysle, co tam, masz prawo, Ja wiem swoje, nie mam wyrzutow sumienia, nie z takiego powodu, bo tu przyczyna jest oczywista i usprawiedliwiona a o niektorych sprawach nie trzeba rozmawiac, bo sa jasne, a jesli zapyta ? Odpowiem szczerze

Gość Kokaa
Ciekawa jestem, co Ty uważasz za zdradę, jeśli nie puszczanie się na boku z kimś innym, niż Twój "ukochany"??? Jesteś strasznym prymitywem myśląc, że nie robisz nic złego... Zachowujesz się jak zwierzak, który nie ma wystarczająco dużo inteligencji. Nie tak świat wygląda Czy Ty w ogóle myślisz coś głową, czy tylko swoją łechtaczką?? A tak poza tym, skoro jesteś taka pewna siebie, to czemu mu tego nie powiesz od razu, tylko czekasz aż on Cię o to zapyta?? Obłudna jędza z Ciebie!!

Gość To nie tragedia
Masz racje, jestem jedza, mysle tylko "cipskiem", nie mam wstydu, zero inteligencji, tylko instynkt zwierzecy, pojde do piekla Od dzis zyje w czystosci, zaraz ide do spowiedzi, nastepnie do ukochanego, wyjawic swoj grzech Powinnam zostac ukarana Nieczysta i potepiona jestem, nie wiem czy kiedykolwiek uda mi sie to odpokutowac, jak myslicie, mam szanse ? Och, Ja niewierna cielesnie ukochanemy, ktory ciala mego i tak nie chce a tylko dusze i serce pozada, ale mimo wszystko, ach nieczysta Ja ! Ide sie wychlostac Zwyzywajcie mnie jeszcze od szmat, od zera i gowna, scierwa, zasluguje na to ... Jestem samym złem, a buu, muuuu, pfle i ble Do tego "pierdolnieta" Juz nie moge zniesc tej prawdy Odchodze skruszona, dziekuje bo dzieki wam widze ze to zdrada i grzech najwiekszy Nikt mnie nie pozaluje, jeszcze potepi, ach, musze z tym zyc

Gość Kokaa
O Ironio! Idź lepiej na miasto i porozkładaj trochę nogi jakimś panom pożądającym Twojego ciała, a duszę i serce zostaw swojemu w domu, niech się cieszy.

Gość To nie tragedia
Och widzisz, nie jest ze mna tak zle, bo mialam tylko dwoch kochankow, czyli jest szansa Juz nie grzesze, od dzis koncze z sexem, milosc jest wazniejsza, skoro ukochany moze zyc bez sexu to Ja tez potrafie, z tej samej gliny jestesmy ulepieni :P Miec kochanka a byc kurtyzana, to zupelnie co innego, nie zapominajcie o tym, nie probuj mi dodatkowej winy nakladac

Gość Kokaa
Kurtyzana jest lepsza od Ciebie, co? :P:P

Gość Tragedia to nie jest
Czy lepsza/ gorsza ? Nie mnie osadzac, ale roznic sie roznimy, Ja nie sprzedaje sie za pieniadze, mam stalego kochanka :P Mialam, zmieniam swoje zycie, wy tutaj, czysci, wiedzacy, dobrzy ludzie mnie oswieciliscie

Tyle cnoty w was, imponujace, myslalam ze tacy ludzie istnieja tylko w bajkach

Gość Kokaa
Przesadzasz moja Droga! Cnotliwych ludzi jest garstka i na pewno niewielu znajdziesz takich tutaj. Tylko że Ty mylisz pojęcie cnoty, z pojęciem moralności. Tylko Cię pożałować...

O ho ho ja myle pojecie cnoty z pojeciem moralnosci ? A to sie usmialam, radze zajrzec do slownika ;)

Moja droga, pozalowac to Ja moge ciebie i wielu was tutaj, bo godni tego bardziej ode mnie jestescie, ale na tyle beszczelni i zepsuci ze tego nie widzicie Trzymajcie sie, bu he he Ubawilam sie po pachy