Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stooonoga

Poradźcie mi jakiś silny, dobry krem do biustu...

Polecane posty

człowiek się odchudza, a potem problemy...zanim schudnie problemy, potem też problemy...bez sensu!

Gość miekki cyc
a damskie pompki jak> ile dziennie? czy to wystrczy?? ja mam jeszcze tuszcz na brzuchu:(

Lusesita i Bezzębna dziękuję za rady, nie mam ochoty ostatnio ćwiczyć, a pompek nie umiem, za cienkie mięśnie:(Was też pozdrawiam, dobry ten krem Eveline?

Gość miekki cyc
tłuszcz oczywiscie:)

Gość miekki cyc
i hantle tez mnie interesuja, ale jak ile dziiennie itd do 2 kolezanki z miekkim cycem....wierzysz w kremy?? to moze wspomagac co najwyzej...

jestem jednak ciekawa:) co do pompek, to się przyłączam...ile dziennie i jakie obciążenie hantelkami??

ja jak próbowałam normalne pompki to o mało sobie ryja nie zdarłam na dywanie i zębów nie wybiłam, a na kolanach jakoś wychodzą, ale ciężko jest na maxa....ufff...ja robiłam kiedyś takie pompki opierająć się o ścianę...myślicie, że też pomagają? gdzie jesteś idź przez zboże???

20- ugiete ręce pod kątem prostym (tak jak się ćwiczy na atlasie) złączać przed sobą 20 -ugiete ręce pod kątem prostym podnosic-prostować do góry 20- ugiete ręce prostować, tak, żeby ramiona i przezdramiona znalazły się w linii prostej:) i 3 takie serie po 60 na początek powinno wystarczyć;) ogólnie to się nie znam, ale takie coś robilismy kiedys na aerobicu;)

Kurcze, dzisiaj się rano obudziłam, dotknęłam biustu to normalnie mi się słabo zrobiło, czas coś z tym zrobić:)pompki chyba jednak zacznę...a po jakim czasie efekty?bo chyba nie tak od razu??do sylwestra się poprawi? Co do kremów to wierzę, że troszkę pomoga....