Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chora bidula

Chory pęcherz...od czego?

Polecane posty

Gość chora bidula

czy to możliwe ze od seksu? dlugo nie widzialam sie ze swoim chlopakiem i robilismy to czesto a teraz mam chory pecherz.co 5 minut wydaje mi sie ze chce mi sie siusiu i piecze mnie wszystko. dziewczyny moze znacie jakies domowe sposoby na wyleczenie teo? :( pomocy :(

Gość chora bidula
dziewczyny no please pomozcie :(

Gość no nie kazdy jest taki
to moze byc od tego, że usiadłas na zimnym siedzeniu, na murku, od sexu tez moze byc, albo przewiało cie, jest wiele przyczyn ja mialam od murku i od sexu

kup sobie furagin, albo urosept. Jezeli nie pomoze przez 2 dni lec do lekarza, tylko antybiotyk moze ci pomoc. Mi pomagal tylko on :o

Gość chora bidula
jezu a mnie w Polsce nie ma :(

moze to byc od sexu! mam kolezankę, ktora ma chory pecherz i lekarz jej powiedział że własnie od wspołzycia ma te dolegliwosci. Ona sie nie przeziebia, poniewaz siedzi w domu prawie 24/h

Gość chora bidula
moze aspiryna mi pomoze???ma zapas :(

Gość bbeeeei
ja też mam czsem od sexu. Jak nie możesz nic kupić to weź coś przeciew bólowego , ciepła butelka między nogi i na brzuch i duże ilości płynów i witaminy C lub cytryny . Mi najbadziej odpowiada Cola bo po niej zawsze pełny pęcherz a mnie wtedy mniej boli. Trzymaj sie cieplutko.

Gość alu
i kup koniecznie sok z zurawiny

Gość chora bidula
dzieki dziewczyny,aspiryne mam,cytryne mam, pije jak najeta.cole zaraz polece kupic moze rzeczywiscie to jest mysl ze pomaga. soku z zurawiny nie mam, jak nic nie pomoze kupie :(

Gość alu
koniecznie kup ten sok! on jest najlepszy na pechrz i nerki!!! powinien byc w sklepie spożywczym :)

Gość chora bidula
ale wystarczy taki w kartonie,czy koniecznie jest swiezo wycisniety?

Gość alu
jasne ze w kartonie :)

Gość siusiu
Od czego chory?Ja doskonale wiem bo przerabiam to na prawde czesto przewarznie od przewiania albo siusiania na zewnątrz no i od sexu przy np.otwartym oknie lub w plenerze;{ Co pomoże tak zwane nasiadówki wlej do duzego garka wrzącą wode i prubuj trzymac pupe jak naj blizej gorącej pary to wywoła siusianie i pomoze na jakiś czas a póznie urosept ,furagin no i ciepło sie otulic.I na na stepny raz uwarzać zeby nie marznąć;0powodzenia

Gość Pakula
Bo po wspolzyciu trzeba isc sie wproznic by bakterie nie zostaly w cewce ktore pozniej przedostaja sie do pecherza. kobiety maja krotszy przewod wiec najczesciej one szybko choruja:) tak na szybka reakcje to furagin ale jezeli ciagnie sie dluzej ooooj idz mowie ci do specjalisty i dbaj o siebie cieplo. duzo tez pij i siusiaj to wplukuje bakterie i maja mniejsze szanse na zagniezdzenie sie:)

Gość laurinka
potwierdzam to, co pisze Pakula - żeby nie mieć problemów z pęcherzem trzeba sporo pić, często opróżniać pęcherz- po współżyciu również, no i najlepiej zażywać jakieś suplementy, które pomagają się pozbyć szkodliwych bakterii z przewodów moczowych. osobiście brałam Prouro - kapsułki z10% wyciągiem z żurawiny i wit. C, które powodują, że szkodliwe bakterie nie osadzają się na ścianach przewodów moczowych i tym samym nie dochodzi do infekcji.