Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wnerwia mnie to

mój facet ma smsową koleżankę. Piszą też maile

Polecane posty

Gość Wnerwia mnie to

Ona pisze do niego codziennie. Często po parę smsów, także w nocy. Mieszka daleko, nigdy się nie spotkali. Wymienili tylko zdjęciami. Wkurza mnie to, że on ciagle przejmuje się problemami jakieś obcej dziewczyny. Nawiązał z nią kontakt parę miesięcy przed tym jak mnie poznał. Myślałam, że ten kontakt się skończy, ale trwa już parę lat.

Gość parę lat trwa i nic nie
zrobiłaś z tym ?????

Gość Wnerwia mnie to
Nikt mi nie doradzi? Jak sprawić by zrezygnował z tamtego kontaktu? Moimi problemami się wcale nie przejmuje, a czasem mnie nawet prosi bym zrobiła coś dla tamtej,. bo ona go o pomoc poprosiła :(

Gość Wnerwia mnie to
Próbowłam coś zrobic. Tym bardziej, że ona często pisała do niego koło północy. Doszło do tego, że wyciszył smsy bym nie słyszała jak ona pisze :(

Gość zrób coś kobieto
postaw sprawę jasno! może to niewinna znajomośc, każdy ma prawo mieć znajomych ale nigdy nic nie wiadomo! to on ma zerwać ten kontakt! po cholerę ona wydzwania, smms-uje jak wie,że on zajęty? jak myślisz? nie odczepi się, dopóki on jej na to pozwala!

Gość PANASONIC
Może to nic złego.

Gość Wnerwia mnie to
Ale on jest zadowolony, że ona pisze :(. Nie chce urwać tego kontaktu. Mówi, że ma prawo do znajomych. Ok. Ale ja z najlepszą przyjaciółką nie kontaktuję się codziennie, a już na pewno nie pisze w nocy!

Gość wyślij jej sms żeby sobie
znalazła innego pomocnika :p Twój już zajęty! co za babsztyl? Twój chłopak też nie jest w porządku.

Właśnie! Co będzie miał kutafon jeden jakichś znajomych. Albo wirtualnych przyjaciół! W jego swiecie powinno być miejsce dla Ciebie i tylko Ciebie. Jak już rozwiążesz problem, powinnaś zacząć ograniczać mu czas spędzany nie z Tobą. Po co mu to?

Gość Wnerwia mnie to
Nefrytowy_Drab - czyli uwazasz, że jego wieczne pisanie z nią jest ok?? Nie sporadyczne. Ona na bieżaco go informuje co u niej, łacznie z tym, że np. zrobiła pranie

ej no ja tez mam kolege którego znam tylko z netu a na dodatek z tego samego miasta co ja i też piszemy smsy , maile, gg znam go dłużej niż jestem z mojm mężczyzną ale to jest kumpel i nic więcej.

Przepraszam, ale musze to napisać! Jaka Ty jesteś głupiutka! Gdyby mój facet coś takiego mi robił, i to jeszcze kilka lat! w ogóle jakby jakaś kobieta byla wazniejsza odemnie to by już dawno za drzwiami wylądował!:O

Gość może rtwoja panna krabie
powinna mieć takiego faceta -pomocnika? :p

Gość Wnerwia mnie to
Ona mieszka kilkaset km od nas. Nie romansują, to wiem na pewno. Ona ma wieczne problemy, a on jej ciągle doradza, pociesza itp.

Gość alu
sorry, ale chyba ty masz prawo prosic by zakonczyl tę znajomosc. Powiedz, że cie to denerwuje i czujesz sie ta drugą. Nie wierze, że ta panna nie ma żadnych zamiarów wobec twojego faceta. Z autopsji wiem, że przyjaźń miedzy facetem a kobietą nie istnieje!!! wczesniej czy pozniej takie pocieszanie zamienia sie w uczucie!!!

Uważam, że jeśli - na przykład zdarza mu się odpisywać na jej smsy podczas miłej kolacji z Tobą - to nie jest OK. Ale jeżeli po prostu piszą ze sobą, i nie rzuca wszystkiego, by jej odpisać - to nie ma w tym nic złego, a Ty jesteś przewrażliwiona.

Gość masz rację alu
przekonałam się jakie potrafią być "koleżanki" :o

nie rozumiem tego za bardzo:O \'\'Nawiązał z nią kontakt parę miesięcy przed tym jak mnie poznał. Myślałam, że ten kontakt się skończy, ale trwa już parę lat.\'\' to ile w koncu? :O

Gość Wnerwia mnie to
ma z nią kontakt ok. 4-5 lat. My jesteśmy razem prawie 4 lata

nie zabronić mu nie możesz, nikt nie może zabraniać.. możesz powiedzieć, że nie jest Ci miło w takiej sytuacji i poprosić o to żeby ograniczył kontakt a może Ciebie z nią zapoznał ? Kobieta kobiete lepiej zrozumie ;P

Gość drabie a co sądzisz o sytuacj
kiedy facet kumpluje się z dziewczyną, z którą kiedyś sypiał? jakieś 3 lata temu się poznali, jakieś 8 mscy ze sobą sypiali, a teraz się kumplują, on jest z kimś, ona jest z kimś, ale spotykają się sami, dzwonią do siebie, zwierzają się sobie, itp. Czy to może być zupełnie przyjacielskie?

Gość Wnerwia mnie to
Ostatnio wymusiłam na nim by napisał jej, że własnie ze mną spędza miło czas. Chciałam mieć pewność, że ona przynajmniej wie o moim istnieniu

Gość myślicie że ona ma dobre
intencje? po cholerę zawraca chłopakowi głowę, jak on ma dziewczynę? Jemu tak dobrze! i nic z tym nie robi!

Gość alu
wiem że mam rację. Ja juz tez miałam 2-óch takich kolegów z liceum. Ja miałam stałego faceta, ale znimi łaczyla mnie przyjaźń szkolna i poza szkolna. Potem sie okazywało, że oni wcale sie nie przejmowali moimi kłotniami z chlopakiem, a wrecz cieszyli... TO bardzo przykre :o A do tego działa w obie strony. Uwazaj autorko!!!

Gość Wnerwia mnie to
Ale on nie jest takim naiwnym chłopakiem. On jest po 40-tce. :(

Gość alu
no to tym bardziej jest to dla mnie dziwne. Facet dojrzały a ma czas na zawracanie łba jakimis na pewno drobnymi, skoro tak czestymi problemami panny z drugiego konca kraju. :o

Gość chmmmmmmmmm
Możliwe że facet jest zauroczony kobietą z którą smsuje - ale wie że to nie ma szans bo dzieli ich zbyt duża odległosc.Tamtą kocha emocjonalnie a z Tobą fizycznie... Może jednak byc tak ze to po prostu koleżanka która daje mu poczucie że jest mądry,wspaniały itd i dzięki niej czuje sie bardziej męski bo moze jej doradzać.Widocznie tego nie otrzymuje od Ciebie. Istnieje przyjaźń między kobietą a mężczyzną. Sama mam przyjaciela faceta. Ale niestety często taka przyjaźń nawiazuje sie "po zwiazku".Czyli nie występuje już ciekawosc jak z ta osobą jest w łóżku albo jak całuje. Facet musi miec troche wolnosci, ale niepozwolilabym mu traktowac się jak "tą drugą"

Gość poproś kogoś
aby tez pisał do ciebie sms-y i żeby twój facet to widział, powiedz mu ze to tylko od znajomego...:))

Gość Wnerwia mnie to
Ona mu ciągle pisze jakie ma ciężkie zycie, że nie ma siły żyć. Że chyba ze sobą skończy itp. Ja również nie mam lekkiego życia. Moje w wielu aspektach się pokrywa z jej życiem, czasem nawet jest gorsze i ja od niego słyszę "przesadzasz". Za to jej doradza jak może i się o nią martwi

Gość alu
do chmmmmmmmmmmmmmmm autorka napisała, że sama ma czasem problemy, mowi mu a on tak sie nią nie zajmuje. Jej tez mogłby dac troche tej swojej "mądrosci". Wiec nie rozmumiem czego ona mu nie daje, a co daje tamta...