Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wnerwia mnie to

mój facet ma smsową koleżankę. Piszą też maile

Polecane posty

Gość Wnerwia mnie to
Spytałam sie go czy jak jak poznam kogoś z kim będę smsować to nie będzie mu to przeszkadzać. Powiedział, że to inna sytuacja, bo on będąc ze mną nikogo nie szukał i nie poznał. Ją znał wcześniej, więc ma prawo. Ja nie

Gość chmmmmmmmmm
przeważnie lepiej nam się doradza obcym niż najbliższym...To tak jak ma sie zly nastrój - przed facetem nie udajesz ze jest ok tylko powiesz ze źle sie czujesz, a przed obcymi będziesz się uśmiechała i mówiła że jest ok. Jej powie zeby sie nie przejmowała bo ją dobrze zna i wie że np. nie strzeli sobie w łep. ona musi mu dawac coś czego jego własna laska mu nie daje.Albo trzyma go szantazem emocjonalnym własnie typu - zabiję się itd. Ty byś nie odpisywala na takie smsy?

Gość Wnerwia mnie to
Do mnie często nawet smsa nie pisze jak się nie widzimy danego dnia. Mówi, że czasu nie miał :(. Dla tamtej znajduje. Nie wiem jak mam z tym walczyć. Nie chcę awantur

Gość e35
zrób to samo co on, zacznij z kims pisać, jak nie chcesz na poważnie to popros kogoś żeby Ci pomógł w tej małej intrydze

Gość alu
Wiesz co? Ja na Twoim miejsciu bym zrobila tak: dałabym bliskiej kolezance na kartę do tel. albo na rachunek za komórkę i poprosila, żeby pisała w imieniu jakiego twojego kolegi, ktorego znasz kilka lat. Niech wymysli jakies problemy i pisze non stop. Twoj facet nie moze sie przyczepic ze szukalas kogos na sile. Przeciez twoi koledzy tez mają prawo tobie sie zwierzac. I zobaczymy czy bedzie mu milo.

Gość chmmmmmmmmm
ale jakby ona nagle zaczeła z kims pisac to tak jakby kogoś szukala podczas ich związku. To by było nie fair. Powinnaś poznać tą dziewczynę.Zacząć z nią tez pisać. Moze jest naprawde miła.

Gość Zazdrośnica *JA
Miałam to samo , strasznie mnie to wnerwiało , aż wkońcu powiedziałam jasno, (albo jesteś ze mną , albo z tą kobietą ) powiedziałam mu ,że nieżycze sobie takiego pisania smsków , czy pikania o 1 00 w nocy.

Gość alu
E35 :) myslimy podobnie ;)

Gość Jeśli wysyła mu w nocy smsy
kiedy jest z Tobą, to coś tu kuźwa jest nie tak. Czy ta osoba nie ma wstydu tak się narzucać, wysyła mu smski przed snem to żenujące :O Z jego strony wyłaczanie głosu to nie jest ok.

Gość alu
no jasne, tez tak mysle

Gość Wnerwia mnie to
On nie chce bym się z nią poznała. Uważa, ze to jego znajoma i ma do tego prawo

Gość alu
no to jak nie chce to znaczy że ma coś na sumieniu

Gość chmmmmmmmmm
ja bym starała "zapoznać się z wrogiem" Wtedy latwiej wyczuć intencje kobiety, zrozumieć faceta i jednocześnie nie zrazić go do siebie.Bo każdy atak na nią skończy się kłotnią z nim.

Gość alu
to co ma na sile wziac jej nr tel albo maila jak on tego sobie nie życzy? i co ona jej napisze? "czesc, moze ja ci pomoge"?

Gość Wnerwia mnie to
Przy mnie stara sie do niej nie odpisywać. Komórkę sprawdza gdy mnie nie ma w pobliżu. Już parę razy go nba tym przyłapałam. Ale widziałam parę razy ich smsy - sam mi pokazał - i nie ma tam żadnych podtekstów seksualnych. Niepokoi mnie jedynie ta częstotliwość pisania przez nią i ta szczególowość. On dokładnie wie co i kiedy ona robi. O której wraca z pracy jakie ma obowiazki domowe. Normalnie relacjonuje mu wszystko.

Gość Wnerwia mnie to
Dokładnie. Nie chcę na siłę do niej pisać, nieproszona.

Gość chmmmmmmmmm
a dlaczego nie chce żebys sie z nią poznała? Albo stracilaś w tej kwestii jego zaufanie, albo on coś ukrywa. Jakby mój facet mi zrzędził dłuzszy czas ze wysylam smsa do przyjaciela tez bym nie chciala ich poznawać. U mnie pierwszym krokiem było zapoznanie mojego faceta z przyjacielem i oswojenie ich. Dzisiaj jest ok. Są dobrymi kumplami.Facet wie ze przyjaciel nie ma złych zamiarów -poznał jego charakter i wie że nie musi być zazdrosny.

Wnerwia mnie to, niech on to skonczy jak najszybciej...wkrotce okaze sie, ze smsy w koncu przeksztalca sie w spotkania, rozmowy na zywo, etc. Czy on jest jakas instytucja charytatywna ?? Albo Ty ?? I czy ta kobita jest naprawde taka potezna, wymagajaca permanentnej opieki psychicznej, niedojda zyciowa ?????!!!!! No przestanmy ! Ja postawilabym sprawe jasno - albo Ja albo ona. I juz.

Gość alu
autorko, na razie moze nie ma podtekstow sexulanych, ale ja gdybym cos takiego robila jka ona, to na początku cały czas bym go wodziła swoim życiem: zwykła codziennosc. A potem zaczelabym mu powoli flirciarkim sposobem przyciagac do siebie. Sama sie zastanów! Zreszta smsy pokazuje te ktore chce, a nie te ktore ty chcesz.

Gość Zazdrośnica *JA
Dziś jestem szczęśliwa, bo potym co mu powiedziałam ucią z nią kontakt. Wnerwia mnie to ....Powinnaś postawić sprawe jasno , bo nie można tak się wnerwiać brzez jakąś inną kobiete . Ja kiedyś przez taką schydłam 10 kg w ciągu 1,5 miesiąca.Aż powiedziałam dość.

Gość alu
p.s ile lat mozna miec problemy? 5- 6??? ludzieeeee!

Gość alu
a poza tym przytoczę cytat z ksiazki "ludzie bezdomni" "chorobom powinno sie zapobiegac a nie leczyc skutki" przemysl to zamin on sie zakocha i cie zostawi

Gość Wnerwia mnie to
Nie da rady postawienie na ostrzu noża. Zawsze mówi, że nie będzie z kimś kto mu coś każe. Nie mogę tego zrobić tak ostro. Mówił mi, że nie rozmawiają nawet przez telefon. A raz jak był u mnie ona zadzoniła do niego. odpowiedział, że nie może teraz rozmawiać, bo jest zajęty. Nie powiedział, że jest u mnie. Powiedział, ze pierwszy raz do niego zadzwoniła i więcej już tego nie zrobiła. Przez długi czas (parę lat) puszczała do niego sygnały (strzałki). Teraz tego juznie robi, bo powiedziałam, że nie życzę sobie tego.

Gość Tez miałam taki problem
Kedyś spędzałam z mioim kochaniem "romantyczny" wieczór i kiedy przechodził do rzeczy, usłyszelismy dźwięk komórki- przyszedł sms. Chwilę niereagowaliśmy ale zaraz 2 sygnały jeden, po drugim. Wtedy spytałam się kto to wiec powiedział, że "ona" spytałam sie co napisała :P przeczytał " co robisz", więc powiedziałam żeby napisał prawde. I napisał przy mnie "kocham się z moją ...(moje imię)"❤️ Od tego momentu był koniec sygnałów, smsów w nieodpowiednich godzinach, a po jakimś czasie zamilkła ( mniejmy nadzieję na zawsze) :)

Gość alu
i bardzo dobrze zrobilaś! żeby jeszcze wszyscy faceci tak potrafili napisac to byłoby cudnie ;)

Gość Wnerwia mnie to
Mój powiedział, że nikt mu nie bedzie mówił co ma robić oraz, że nie musi się nikomu tłumaczyć co robi.

Gość uważaj autorko
są koleżanki i "koleżanki" :o