Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leonora

Czemu niektórzy wegetarianie sa nawiedzeni?

Polecane posty

Gość A jajka ser mleko to mięso
i można je jeść (nie mają oczu ! :D ) ??

Gość tukan
Póki co to wyszło na to że to zwolennicy mięsa są agresywni i prostaccy :O sam jem mięso ssaków, ptaków i ryby ale popieram jaroszy. I nie ma o o co kruszyć kopii. Każdy żyje jak chce.

------- tukan - popieram jestem wegetarianką, a takie dyskusje uważam za jałowe. przecież wiadome jest, że jedna strona nie przekona drugiej a już mięsożercy są bardziej nachalni, spotkałam się już z przemycaniem kawałków szynki w pizzy, machaniem kiełbasą przed nosem, mówieniem, że zupa na kościach jest wegetariańska itp.

moja wersja jest taka, ze wiekszosc vegetarian to freaks, co nie znaczy, ze mam cos przeciwko temu :P obecnie odbywam staz w firmie, ktora zajmuje sie turystyka zachowawcza, eko turystyka itp. i jak sie domyslacie wiekszosc pracownikow to vegetarianie, a niektorzy nawet zupelnie nie jedza produktow, ktore nie pochodza z farm ekologicznych; ja i moja kolezanka mieso jemy, wiec jak sa robione zakupy na wspolny lunch, to czasem prosimy o zakup jakies wedliny, i tu niespodzianka: niektorzy odmawiaja nawet kupienia!! argumentujac i przekonujac nas, ze zwierzeta nie sa ogluszane, etc. wiec lepiej zebysmy nie jadly...