Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oligofrenipedagoszka

a ja jeszcze nigdy

Polecane posty

Gość oligofrenipedagoszka

o boszszszszszszszsz. jak czytam te tematy to nie wiem co myslec. ja jeszcze nigdy nie mialam orgazmu. a wspolzyje juz od osmio lat. jest przyjemnie ale to napewno nie orgazm. czy jest ktos jeszcze. czy tak juz bedzie zawsze?

Gość ojj szkoda
:( bo orgazm to zajebista sprawa

Gość wrcd
nawet jak się sama pieścisz ???????????????????????????????????

Gość wrcd
to spróbuj kup sobie jakiś extra wibrator jeżeli to nic nie da zastanów się nad wizyta u lekarza ale sama na pewno to zrobisz tak jak trzeba

a tak pozatym jak wygląda orgazm u kobitki? jak to jest ? co sie wstedy czuje?

Gość asdfghytrewq
no wlasne.. jak wtedy jest..hmm czy orgazm moze byc podczas masturbacji??!! jak to "wyglada"?? czy to cos zupelnie innego? to moment ,sekunda uniesienia... przyplyw euforii??

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oligo coś m tu pedagogiką zajezda?

Gość wrcd
to coś pięknego jak już będziesz miała napewno zauważysz i będziesz chciała więcej i więcej tego się nie da opisać

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to witam w klubie!!!!!!!!!!!!!

Gość mlllllllllllllllm
podczas ogazmu wszystko mi tam drży i rusza sie- takie mam wrazenie, trwa to zaledwie 3-4sekundy, ale jest super, serce wali jak młotem, i jestem cała mokra. A macie też różne stopnie orgazmu ?tzn niektóre sa lepsze, a inne gorsze?Bo ja tak mam, wczoraj na przykład chciało mi sie płakać, bo dochodziłam tak pięknie, a przeszło gdzieś bokiem.

Gość WZC
zacznijcie sie masturbować. Możesz mieć orgazm łechtaczkowy drażniąc łechtaczke albo pochwowy poprzez drażnienie pochwy w środku

Gość mlllllllllllllllm
kurcze nie wierze że można 8 lat współżyć i ani razu tego nie zaznać

Gość iwy
Polecam popiescic się trochę strumieniem wody z prysznica :-) Pamietam swoje pierwsze zdumienie, kiedy tego sprobowalam, doznanie identyczne z tym, jakie mialam czasem w erotycznych snach ;-) A pozniej bylo jeszcze lepiej :-) Teraz kiedy potrzebuje sie rozladować to tylko prysznic ;-) O wiele szybciej, niz paluszkami ;-) A doznania... u mnie to glownie dreszczyk w dolnej czesci kregoslupa, takie przyjemne iskierki wzdluz bioder z tylu... no nie wiem za bardzo, jak to wytlumaczyc :-) To juz doslownie chwile przez orgazmem, a normalnie to baaardzo przyjemne napiecie okolic okololechtaczkowych ;-) A sam orgazm to kumulacja tego napiecia... odlot :-) Chociaz faktycznie, kazdy jest inny i tez sie ostatnio rozczarowalam, ze przeszedl bokiem - mlllllllllllllllm 🖐️ 🌼 ;-)

Gość asjdkwiwuw
dzewczyny?to orgazm,to jest takie cos super, co trwa sekunde?! czy dluzej trwa?

Gość iwy
U mnie trwa ok. 2-5 sekund, nie wiem dokladnie, bo nie odliczam ;-) Ale im bardziej intensywny, tym krocej niestety :-)

Gość asjdkwiwuw
ochh to ja to mam.... w ciagu dnia moge miec kilka...to cudowne jest..... rewelacja.....

Gość mlllllllllllllllm
Iwy- próbowałam tak kiedyś z tym strumieniem wody, rzeczywiście jest fantastycznie. Właściwie to dzięki prysznicowi poznałam co to znaczy orgazm. Praktykowałam to dosyć często w szkole średniej. Często w ogóle sie masturbowałam i nie wstydze sie tego, bo teraz dzieki temu znam swoje ciało, jego reakcje na różne bodźce. Kobieta musi sie nauczyć przeżywać orgazm, u męzczyzn przychodzi to naturalnie.

Gość iwy
Ja bylam pare razy blisko na egzaminach pisemnych :-P Tyle, ze jeszcze nie wiedzialam, ze to to :-)

Gość iwy
mlllllllllllllllm - no wlasnie :-) Ja na razie nie moge sie kochac z moim facetem wiec jakos sobie trzeba radzic, a nie uwazam tego za cos zdroznego - sama natura ;-)

Gość WZC
Nie rozumiem jak można nie wiedzieć czy sie miało orgazm czy nie. Moja dziewczyna jak ma orgazm to trzęsie nogami i nie jest jej wtedy nic przed tym powstrzymać a trwa jej to ok 4-10 sek

Gość WZC
A jak to robi prysznicem to zajmuje jej to nie więcej niż 5-10 min