Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyzxyzxyz

szukam kogoś do napisania pracy mgr

Polecane posty

Gość -----------------------
a gdzie Natia??? pusto się zrobiło bez niej :(

Gość do kongratulejszn
Mam na mysli bdb uniwersytety w USA, gdzie jest najwyzszy swiatowy poziom. Dostaje sie do podpisania cos w rodzaju kodeksu honorowego. Egzamin mozesz pisac w swoim własnym pokoju. I to działa, piszesz samodzilenie. No ale jak u nas wicepremier ma wyroki , to co sie ma student popisywac z uczciwowscia...

Gość wilkos
tez uwazam ze pisanie pracy mgr to strata czasu, sam 6 lat temu zlecilem napisanie pracy mgr innej osobie, co nie swiadczy o tym ze sam nie umialbym tego zrobic, ale po co na to tracic czas? stypendium mialem wysokie - wiec 4-miesieczne stypendium=praca mgr. Studiowalem zarzadzanie i marketing wiec wazniejsze bylo wykazywanie sie kreatywnoscia i innwencja na zajeciach niz pisanie jakichkolwiek prac... mysle ze dzieki takiemu podejsciu mozna zajsc daleko... nie tracic czasu na czynnosci ktore moga wykonac za ciebie inni... w koncu samochod tez naprawia sie u mechanika a nie samemu.

Gość i takie barany beda zarządzac
inwencja i kreatywnosc czy oszustwo kretactwo , dla niektorych bez róznicy . To calkiem popularne. Złodziej na ogól inwencją sie wykazuje. Mam nadzieję, ze jako zarzadzjacy skonczysz w kryminale.

Gość -----------------------
a ja zasnąć nie mogę, mgr pisałam sobie sama, więc to pewnie nie przez sumienie nie mogę spać.... buuuu

Gość teraz tojest modny
Kononowicz na prezydenta