Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justine1982

Pomogę Wam...jeśli chcecie...........

Polecane posty

ZACHWYCONA TWYMI PORADAMI :):) A więc bierzemy się za te paskudne kaszaki:):) A właściwie to mam moja miła koleżanko problem...bo czytałam dużo o prosakach....i nie wiem czy myślimy o tym samym. Kaszaki to raczej takie większe torbiele. Opiszę Ci prosaka - mała twarda kuleczka, są to zwykle torbiele gruczołu potowego lub łojowego. Torbiel taka powstaje najczęściej na skutek nadmiernego rogowacenia wydzieliny, po prosyu naszego łoju, serbum:). Na porsaki jedyną fachową i wolną od powikłań metodą jest oczyszkanie u kosmetyczki. Oczyszczanie polega na przekłuciu tej powloki i wyciśnięciu tej wydzielny która szpeci nasze buźki. Przyczyna ich powstawania jest analogiczna do powstawania wągrów, więc jeżli zdobędziesz się na zabieg u kosmetyczki i się ich pozbędziesz, będziesz musiała dokładnie oczyszczać twarz. Najlepiej za pomocą specjalnych szczoteczek...ewentualnie szczotek do włosów dla bobasków;) Ja tak zrobiłam, jak nie mogłam nigdzie dostać fachowej szczoteczki. Całuski i Pozdrowienia. Może cudów nie odkryła..ani Ameryki, ale mam nadzieję, że coś pomogłam.:)

Gość zachwycona twymi poradami
dzieki kochanie :)caluski!!

karolinka z gogolinka :):) Prosze poczytaj co napisałam o 22.10. , myślę, że powinien Ci ten szamopn spasować. Napisz co o tym myślisz, kosztuje ok 24 złotych, jednak jest warty ceny. A Radical próbowałać, a np WAX. Napisz czego nie znasz to ci wszystko opisze. A jak u Ciebie ze zdrowiem? Poziom tarczycy, morfologia, stres? Niestety na nasz busz na głowie:) ma wpływ tyle czynników, że nawet zaburzenie jednego może mieć związem z wypadaniem, bądź osłabieniem włosów. Na mnie niestety stres wpływa destrukcyjnie....A jak u Ciebie>? Pozdrawiam ....a karliczek za Nią....z flaszeką wina;):)

ale jajaaaa :):) Niestety nie liczyłabym na to. Sama suplementacja nigdy nie daje efeketów...a co ważne zdrowych i trwałych. A mam nadzieję , że o to Ci chodzi:) Bo jaja to będą, ale jak się rozchorujesz...a bardzo bym tego nie chciała. Pozdrawiam Cię;)

Gość karolinka z gogolinka
dziekuje ci bardzo:):)jak mozesz to podaj mi jakies informacje aniele ty mój :) na temat szampony tołpa ...plisss ..moze jakis link do niego??:)ten o którym pisalas..jesli on pomoze na włoski zeby wygladaly puszysciej to super..i jesli w ogóle pomaga to super:):)

Gość ale jajaaa
no i sie doczekalam też :):):)?:) a czy myslisz ze ten blonnik 110 mg to czy nie za duzo go tam jest w tych tabletkach ze skrzypem???czy to niezdrowe ,zazywac takie tabletki w których jest blonnik ???:(sama nie wiem..

pattusiaczeq :) Tyle bym Ci chciała napisać... Widzę, że borykasz się z wielona problemami. A co najwazniejsze z akceptacją właśnej osoby..skoro dieta wpędzila Cię w takie kłopoty zdrowotne. Musisz bowiem wiedzieć, że zaburzenia łaknienia mają ogromny wpływ na stan skóry, włosów jak i na stan całego naszego ciała - samopoczucia również. Jeśli jesz mało pokarmów które zawierają niezbędne dla życia składniki, automatycznie słabniesz i tracisz siłę a Twoja cera szarzeje i traci blask. Nie wiem w jakim stadium jesteś, bo gdy zacznę przekonywac Cię o nieocenionym działniu pokarmów na nasz wygląd i samopoczucie, możesz się na mnie wkurzyć:) Jednak widzę, że dostrzegasz w sobie chęć zmian, czyli widzisz skutki...a to bardzo wielki krok do przodu. Jesli chcesz to daj znać... dałabym Ci namiary na tabele żywieniowe. Wiem, ze to banalne, jednak wiem, że takie precyzyjne sporządzanie pokarmów bogatych w wartości odżywcze działa rewelacyjnie na cerę i całą kondycję człowieka. Jesli chcesz pomogę Ci również dobraż jakiś kosmetyk...który rozświeli bużke, doda jej blasku. Jest tyle świetnych maseczek, nawet w jednorazowych saszetkach. które stosowane regularnie sprawią, że będziesz z chęcią patrzyła w lustro. Nie chcę prawić Ci kazań...ale widzę, że chcesz to zmienić i proszę odezwij sie a razem, wspólnie...zastanowimy się co by było dla Ciebie najlepsze. Pozdrawiam mocno. Buziaki Maślaki:)

Gość pattusiaczeq
justine1982 jestes naprawde cudowna osoba :) aha zapomnialam zaznaczyc ze mam niestety tradzikowa cere. i tez zauwazylam jak to co jemy wplywa na nasz wygląd. widze to niestety po sobie. masz racje, nie umiem sie zaakceptowac. gdybys mi pomogla i jeszcze cos poradzila bylabym wdzieczna. sama nie bardzo sobie z tym radze. Dziękuje Ci bardzo bardzo Buziii :*

Gość ale jajaaa
to sklad jednej tabletki..tak pisze!!

Gość ale jajaaa
cholera te tabletki sie nazywają BIOGARDEN ze skrzypem i pokrzywą i polecila mi jej baba w aptece ze niby tanie i dobre bardzo..ale czuje ze tego blonnika jest tam za dużo:(

Gość małgorzatka puchatka
A ja mam pytanie odnoscie szamponu SEBORADIN NIGER!!!czy moze wiesz co s na jego temat ??czy jest naprawde taki dobry jak piszą o nim na niektórych forach??

Gość ssssssssssssssssssssssssssssss
justine,czy wiesz cos o tabletkach na rozrost piersi? dzialaja? faktycznie nie sa szkodliwe?

pattusiaczeq :):) Po pierwsze pamiętaj, że nie musisz od razu siebie uwielbiać...metoda małych kroczków przynosi niebywałe efekty. Powolutu...spokojnie..bez nerwów..zacznij zwracać uwagę na to co znajduje się na Twoim stole. Staraj się jeść dużo warzyw i owoców. Postaraj się jeść je co najmniej 5 razy dziennie, w małych ilościach. Częste spożywanie warzyw i owoców w małych ilościach pozwala zaspokoić głód nie dostarczając organizmowi wiele składników, będziesz silna, zdrowsza i coraz to piękniejsza. Wierzę w Ciebie;) Przyślę Ci jutro tabele żywieniowe, zobaczysz co dostarcza najwięcej składników odżywczych....TYlko się nie gniewaj , ale jutro bo musze uciekać spać. Jutro wtaję po 5 do pracy:( Co do trądziku to chętnie jutro Ci wiele opiszę. Chociaz pewnie już znasz brevoxyl, skinoren. A czy próbowałaś Noredolu??? Jest dosyć drogi bo około 45 złotych, ale słyszałam same pozytywne opinie. Może to by Ci pomogło... Nabrałabyś pewności Ciebie i zobaczysz..jeszce będziesz pełnna radości i optymizmu. Życzę tego Nam z całego serca. Musze zmykać bo już mi gały siadają. Pozdrawiam i dobranoc. Dziękuje za miły wieczór. Pa;)

ale jaja;) Kurcze to ja nie wiem to raczej nie możliwe, opakowanie tego zawiera bodajże 700 mg. I jest tam ok 100 tabletek....przeczytaj ile jest tabletek i jaka jest wartość wagowa całego składu. Zaraz poszukam...może to coś czego nie spotkałam.:)

małgorzatka puchatka :):) Kochana..sama też ten szampon na wcześniejszych stronach polecałam. Ja miałam do suchych a tata ...do tłustych. To jeden z lepszych szamponów. Napewno warto spróbowac. Polecam:) Buziaki:)

Gość ale jajaaaa
a co to znaczy ze preparat ten nie moze byc stosowany jako substytut zróznicowanej diety

ssssssssssssssssssssssssssssss :) Niestety sprawdzonych w 100 % wieści nie mam na ten temat. Znam kremu, masaże, ćwiczenia. Jednak o tabletkach nie czytałam i nie znam nikogo kto by był po takiej kuracji. Zapytam w pracy..bo coś słyszalam , że jedna babka coś łyka. Dam znać jak się dowiem . Pozdrawiam.

Gość ale jajaaaa
przesylam ci linka do stronki o biogardenie :)

sa tam rowniez niektore mineraly,np magnez,dlategochyba producent zastrzega,ze nie mozna tym przykladowym magnezem zastapic zroznicowanej diety zwykle tak tez jest napisane na preparatach witaminowych

ale jajaaaa :) Oznacza to zamiennik....czyli, że łykanie tego suplementu nie może calkowicie zastąpić dostarczanie tego składnika w sposób naturalny.

dziekuje:-) szczerze mowiac kupilam te kapsulki i mam nadzieje na dobre wiesci nawet jesli nie zadzialaja,to chce wiedziec na 100% ze nie sa szkodliwe zanim zaczne lykac pozdrawiam

Gość ale jajaaaa
dobranoc kochana!!:)

dobranoc

Gość pattusiaczeq
dziękuje Ci kochana :*** na tradzik probowalam juz chyba wszystkiego. teraz po antybiotykach ktore i tak nic nie daly wypadaja mi strasznie wlosy. myje je szamponem fitomed. a jak sie odzywiać przy tradziku. oczywiscie wiem ze warzywa i owoce to podstawa kazdej diety :) jeszcze raz bardzo dziękuje i czekam na Twoje dalsze informacje i instrukcje. Jest mi bardzo bardzo milo, ze chcesz mi pomoc :***

przestraszyłyście mnie tą zawartością poszczególnych składników w BIOGARDENIE ;/ kupiłam go w pon. z nadzieją że pomoże na przetłuszczające się włosy i może trochę na skóre z wypryskami....Może ja podam sklad tego WYCIĄGU ZE SKRZYPU POLNEGO I POKRZYWY: -wyciąg ze skrzypu polnego 50mg -wyciąg z pokrzywy 25 mg -wit. C 20 mg wit. A 400 mcg -wit. E 3 mg -wit B1 0,7 mg -wit B2 0,8 mg -wit. B6 1 mg -biotyna 75mcg -niacyna 3 mg -cynk 3,6 mg -błonnik 110 mg Może ktoś stosuje dłużej ten preparat i może się wypowiedzieć o jego skuteczności? albo Ty justine może coś powiesz na ten temat??

Gość dokladnie prawdaaa
ja stosuje dopiero 10 dni ale jak na razie widze poprawe paznokci a włosow nie..ale blonnik cholerciamnie przeraza ..za duzo go raczej jest w jednej tabletce...mozna niezle sie odchudzic tylko za je juz jeste mza chuda i tak:(