Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justine1982

Pomogę Wam...jeśli chcecie...........

Polecane posty

Gość bidronka
Oj coś widze ,że jakoś tak tu cicho się zrobiło ;) Więc mam do Ciebie znowu pytanie..wracając jeszcze raz do tego podkładu..po tamtym matujacym miałam chyba jakąś alergri czy coś takiego A polecasz mi podłas Lirene on jest również matujący ( w sumie o taki mi chodzi ) lecz czy znowu nie wystąpi u m nie coś podobnego ? Jak uważasz? Pozdrawiam i nie zapomnijcie przestawić zegarków ;)

Gość bidronka
to jAK z tym podklaem ?

Gość MOTYL ek
Justin nie znasz może jakiegoś dobrego podkładu, najlepiej kryjącego ostatnio używałam lirena ale dostałam po nim megauczulenia, to chyba przez ten methylparaben...;/

Gość bidronka
hej motylek mozesz cos bardziej powiedziec o tym uczuleniu? i jak wyglada? ja takze dostalam ;/ ale po maybeline..

hej! ja mam jeszcze pytanie o szampon oczyszczający. mam ostatnio problemy z przetłuszczającymi się wosami i nadmiarem produktów do stylizacji. słyszałam o takim z poleny Ewy - lnianym. Co sądzisz? a jeśli nie ten to jaki? dzięki z góry. ale mamy wiosnę:)

Witaj Justine, mam do Ciebie kolejną prośbe. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3438975 Nie wiem czy widziałaś mój topik ale jakbyś miała czas to prosze, zerknij na niego. Jest on odnośnie kremu. Musze kupić nowy krem matujący ale nie mam pomysłu, jaki. Może masz jakąś propozycje ? Moja buzia jest taka zmęczona, szara, niewesoła - rano po świeżym makijażu wygląda ładnie ale po kilku godzinach jest katastrofa... Może krem matujący jak i jakiś inny... może rozświetlający ? Mogłabyś mi coś polecić? Byłabym bardzo wdzięczna. Czekam na odpowiedź, pozdrawiam serdecznie :)

Gość MOTYL ek
bidronka klasyczne uczulenie aż dziw że dopiero po kilku miesiącach się zorientowałam, to przez ten składnik methylparaben, ale on jest w większości podkładów o ile wiem w maybellinie też, ja własnie uzywam maybellina pure matte ale nie mam tego co po lirene, moja kumpela nazwała ten podkład klejem i zgadzam się z nią. A co do objawow to swędziała mnie skóra, wysypka na buzi, łuszczenie skóry...

Gość fgfgfffgfgfgf
justine mam pytanie : jak powiększyć oczy male makijażem.. dodam ze niemaluje sie nigdy ostro i nie wiem jak sprawic by ten makijaz byl delikatny a jednoczesnie powiekszal oczy bo mam bardzo male:(:( male oczy to ponoćtragedia dla kobiety ..tak gdzies czytalam:):) pozdrawiam.

Gość MOTYL ek
hm no widzisz a mnie uczulilo po maybelinie pure.. i teraz nie wiem jaki podklad kupic slyszalam ze ten lirene jest dobry ale...mam teraz taki maly ze tak powiem uraz..

Gość Anuleczka1516
A ja bym chciała... powiększyć i ujędrnić piersi... wiesz coś może o tym... proszę o informacje...

Gość AH
a co sadzisz o podkładach z serii AA??

a co sądzisz o koroplach w witaminą C i stosowaniu ich jak serum?

Gość Mikrusek
co to jest wynik cytologii 3b?

Gość ja ja ja
chce sie wybrać do solarium ale mam czerwone rostepy ;( czy po opaleniu stana sie troszke mniej widoczne? aha i jaki jest lepszy podklad dla nastolatk, ktora ma trochw wypryskow? z seri AA matujacy cz moze nivea visage young??

Gość ja ja ja
chce sie wybrać do solarium ale mam czerwone rostepy ;( czy po opaleniu stana sie troszke mniej widoczne? aha i jaki jest lepszy podklad dla nastolatk, ktora ma trochw wypryskow? z seri AA matujacy cz moze nivea visage young??

Gość ja ja ja

Gość potrzebuje pomocy
hej!!! jestem tu nowa, super topic...dlatego chciałabym sie przyłączyc... mam wielki problem z moimi rozstepami i chciałabym je jakos wyeliminowac..stosuje krem na nie Lirene ale on tylko łagodzi je..jakby maskuje...a ja nie chce ich wogole:( jestem załamana, bo wszyscy mowia w koło że rozstępy są na stałe i juz tak będzie..błagam o pomoc... prosiłabym również ten przepisa na maseczke kawową na cellulit...ostatnio ćwicze i po ćwiczeniach musze przyznac, że cellulit jest minimalny w porownaniu z tym na początku..'ale mam takich kilka dołków ktore nie chcą zejsc, jak się ich pozbyć???? stosuje krem na cellulit. mam jeszcze problem z tłustą cerą na czole...stosuje krem nawilżająco-matujący ale jakos nie pomaga... świeci mi sie czoło i ponadto grzywka sie robi tłusta... :(

Gość potrzebuje pomocy
i mam jesczze problem z cerą oglnie bo wciaz mi wychodza jakies pryszcze....nie mam zadnych kosmetyków ktore przynosiłyby 100% rezultaty...