Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justine1982

Pomogę Wam...jeśli chcecie...........

Polecane posty

Gość ktośtam
Jak robi się buzki?🌼

Gość ktośtam
🌼❤️👄👋

lilien :) Hej, tak to prawda stają się bardziej miękie po zastosowaniu takiego kompresu cytrynowego. Więc jeśli masz kruche i łamliwe pazkocie takie 10 minutowe trzymanie ich w cytrynie może Ci zaszkodzić. Jednak zawsze można włożyć je na 2.3 minuty...Pozdrawiam:)

ktośtam :) Ahoj..na forum redakcji jest taki post w którym masz wszystko dokładnie opisane:) Pozdrawiam.

tak sie zastanawiam, czy użycie utwardzacza-odżywki powodującej utwardzenie paznokci dzięki witaminom pod zwykły lakier spowoduje ochronę pzanokcia przed jego złymi skłasnikami? czy i tak, mimo odżywki coś wniknie do paznokcia? Czy Twoim zdaniem markowe lakiery (jakie?) nie wpływają negatywnie na kondycję paznokcia? ja używam takich badziewnych i zastanawiam się czy jest sens przepłacać za markowe. dodam że cały czas walczę o twarde, nierozdwajające się pazurki. wypróbowałm milion specyfików włacznie z Sally Hansen i jako tako pomogła mi dopiero odżywka essence. nie chciałabym zaprzepaścić efektu, a bez lakieru moje pzurki wyglądają jak nieszczęście... pytanie z innej beczki: a co z sokiem z łopianu? pomaga? i czy nie zmniejsza skuteczności tabletek antykoncepcyjnych? pozdrawiam

Gość ktoss
a ja mam wielki problem z pryszczami!!!! nie jest ich tak duzo zeby leczyc lekami doustnymi, wiec chce jakis DOBRY i skuteczny kosmetyk. co radzicie??

Gość nyna
ja mam problem (wieloletni)nie obgryzam paznokci tylko skorki wokół nich, zaczyna sie od jenego potem drugiego itd... potem mi przechodzi, ale wyglada to okropnie.Jest moment ze mam juz wyleczone, ładnie zdrowo wyglądają i nowu zaczynam, moim przyrzadem sa albo paznokcie albo nozyczki.Nie potrafie sie opanowac, ogladam film i przez cały ten czas skubie, jade samochodem tez skubie, jest na to jakis sposób?

nyna-też mam dokładnie ten sam problem co ty. Jest na to sposób ale taki że to ty musisz się powstrzymać, nikt inny za ciebię tego nie zrobi. Skórki może nie będą takie jak przedtem ale będą wyglądały ładniej. Można jedynie sobie pomóc np. -wycinać odstające, mnie właśnie takie drażnią i zaczynam je obgryzać -malować paznokcie lakierem, bo ostatnio zauważyłam że skórki nie włażą na paznokcie jak je maluję Musisz znależć w sobie siłe i pokonać to. ;)

Gość nyna
czesc kida, widzisz ja nie mam skorek, chyba mii juz nie rosną.W zeszłym roku jak moj maluszek wyladował w szpitalu do skubałam cała noc a rano? szkoda gadac.Pomyslałam ze moze tipsy troche pomogą, i pomogły na jakis czas, ale zaczynam sobie i z nimi radzic.Jak zaczynam skubac to sama sobie mowie ze nie bo jak to wyglada tutaj tipsik a w około czerwone i opuchnięte, ale i tak jest lepiej jak było.Pozdrawiam:)

Justin - okulary żelowe dzisiaj dojechały, zobaczymy:)

Gość tzb
Ja mam problem z piegami.Czy sa jakies skuteczne kremy lub cos innego/

tzb :) Owszem. Istenieje szereg kremów wybielająych...np. czytałam pochlebne informacje o kremie Farmona....ale przecież piegi są extra i niezwykle sexowne;) szkoda je usuwać;):)

Witam, Może znasz coś skutecznego na plamki a raczej blizny potrądzikowe ? Biore 4 miesiąc hormony i trądziku nie ma ale są mega plamki (naprawde) chciałabym się ich pozbyć. Słyszałam to i owo o różnych maściach, mam też niedługo wizyte u dermatologa, który coś może poradzi. Chciałam również Ciebie zapytać... jakieś peelingi chemiczne, lasery, lampy ? hm... nie wiem. Czekam na odpowiedź.

Gość freestyle
witaj ! mam pytanie ostatnio kupilam podklad maybeline pure..nie pamietam teraz dokladnie nazywy i zauwazylam ,ze od tego czasu gdy go stosuje w niektorych miejscach mam dziwna cere tak jakby schodzila malymi platkami czy cos takiego nie wiem dokladnie ... co to moze byc ?czy moze jest to uczulenie?

Gość freestyle

okulary - tak sobie. Ogórek zielony trochę wybiela ale żyłki są - no cóż chyba taka już moja uroda:)

Gość freestyle
hej to znowu ja ;) mam jeszcze jedno pytanko wcześniej pisałam już o tym podkładzie mam nadzieje ,że niedługo mi odpiszesz ;) a minowicie czy henna na rzesy także je troche podkreca? chciałabym sobie zrobic a słyszałm ,że tak jest choć trochw w to nie wierze ... Prosze o odp na moje 2 pytania i z gory dziekuje 3maj sie ciepło pozdrawaiam ;*

Gość justine fajna
ciebie babeczka, skoro poświęcasz czas, by radzić i pomagać innym. To się chwali. Może mi też coś poradzisz - mam zanieczyszczoną, przetluszczajacą się, skłonną do wyprysków a na dodatek wrażliwą cerę, widoczne pory, jaki krem byś mi poleciła?

hej dziewczynki. Odpiszę na wszystko wieczorem bo jestem w pracy...całuje..A na dodatek chyba znowu mam grypę;( Pozdrawiam Was i do miłego;)

freestyle :):) To może być reakcja alergiczna jednak jeśli masz cerę suchą lub normalną może być to podkład który za bardzo wysusza Ci skórę.Myślę , że chodzi Ci o Pure makeup, który ma działanie matujące, więc zdecydowanie może wysuszać. Może się rónież okazać, że potrzebujesz peelingu, ponieważ podkłady matujące mogą wysuszać i w efekcie czego skóra może się łuszczyć. Pozdrawiam:):)

freestyle :) Co do henny to powiem tak..miałam kilkakrotnie robioną i niestety efektu podkręcenia nie zauważyłam. Owszem są specjalne henny które podkręcają rzęsy, coś ala trwała ondula na rzęsach:), oczywiście wykonana z łagodniejszych preparatów. Niestety u mnie w mieście cena tego zabiegu wynosi ok 60 złotych, więc jak dla mnie zdecydowanie za dużo...a może skorzystasz z zalotki>??:) Pozdrawiam:)

Emsy :) No niestety jest i taka opcja...że taką masz urodę.:):) Jednak jestem pewna , że nie przeszkodzi Ci to być piękną i zadbaną kobitką;) Pozdrawiam mocno:)

justine fajna :):) Hej dziękuje Ci bardzo za miłe słowa:):) No.... taki rodzaj cery i w dodatku wrażliwej może być trudny w pielęgnavcji, bowiem często kremy dla takiego typu skóry są \"ostre\" w działaniu a ich antybakteryjne działanie czasmi odbija się negatywnie na wrażliwej skórze. Na jedno pomaga a inne psuje i powoduje podrażnienia. Ja Tobie zdecydowanie polecam serię Iwostin Purritin, gdyż te kosmetyki dosyć , że działają przecwtrądzikowo, regulująco, matująco i nawilżająco to jeszce mają w składzie Triclosan który zmniejsza reakcje alergiczne i podrażnienia. Oto link, może sobie poczytać czy Ci pasuje :) http://www.iwostin.pl/ Pozdrawiam:) Polecam Ci również wykonywanie parówek, jeśli jesteś zainteresowana to daj znać to chętnie Ci opiszę co i jak:):)

protosska :) Hej. Istnieje wiele różnych metod, jednak napewno czytałaś , że dziewczyny negatywnie oceniają cud-kremy i maści które to mają zlikwidować blizny, przebarwienia. Niestety co osoba to ma inną opinię na ten temat, bo niestety każdemu może pomóc coś innego. Jednak zdecydowanie odradzam wydawania ksay na kosmetyki typu No Scar, cepan czy innych działających powierzchniowo....oczywiście musisz zasięgnąć rady dermatologa i mam nadzieję, że trafisz na fachowca. Znam niestety wiele wiele osób które miałay przejścia a ala fachowcami.... Jednak dermatolodzy zdecydowanie polecają peelengi chemiczne, taka kuracja napewno jest kosztowna i długotrwała, ale ma najlepsze wyniki i myślę, że powinnaś porozmawiać z dermatologiem własnie na ten temat. Pozdrawiam bardzo:)

to ja tez sie zwroce o pomoc, chodzi mi o cere... nie wiem jaki to typ i jak dbac, zachowuje sie bardzo dziwnie. myslalam, ze jest sucha ale teraz juz nie wiem. otoz po umyciu jest zawsze sciagnieta i zarozowiona i bardzo sucha. jesli nie naloze kremu to nawet sie luszczy troszeczke. jednak z drugiej strony pojawiaja mi sie wypryski, ale nie w strefie T tylko wlasnie na policzkach i z boku twarzy. nos, broda, czolo sa czyste, cos wyskoczy bardzo okazjonalnie. po paru godzinach od umycia jest lekko tlustawa, zwlacza na czole, ale nic sie nie blyszczy... wlasnie sie zastanawiam jak dbac, jakich kremow uzywac itp.

Dzięki justine. Mam nadzieję, ze ten dermatolog coś pomoże ale skąd ja kase na to wezme ? :(

protosska :) No niestety w tym pomóc Ci nie mogę, ale jak wygram w totka to napewno bym Ci zasponsorowała taką kurację....jedynie wyjście to ciułać grosz do grosza....bo na napad na bank nie będę Cię namawiała;)