Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tworek

Jestem mocno zaniepokojony ...

Polecane posty

Gość wstyd
zamilcz kobieto... przestan sie kompromitowac. troche godnosci! tez jestem kobieta i az czasami mi wstyd! kobieta Kobiecie nierowna... :O

Gość wstyd
kiedy piszę te slowa wpycham sobie w pochwe kalafior,a kolega mojego faceta zapina go w wedla :classic_cool:

Gość wstydź się
wstydź się przyznać, że jesteś kobietą :O

Gość nic dziwnego ze żadna cię
nie chce//co za palant!!!!!!!!!!!!!!!:o

Gość hm...........
No nie mogę... Ty nie szukasz kobiety, ty szukasz seksu z dodatkiem kobiety. Nie rozumiem wobec tego twoich obiekcji co do jej przeszłości. Przeciez wiadomo, że doswiadczenie czyni mistrza :P

CO TU SIE DZIEJE !!!!! ???????????? Czyscie wszyscy oszaleli ? Wciekle wariatki, ordynarne gnojki obojga plci alb nie wiadomo juz nawet jakiej plci, pojeby wszelkiej masci ... To mniej wiecej wasz kompozytowy wizerunek ... Czy naparwde to co napisalem na poczatku usprawiedliwia caly ten nonsens ?

Gość tak palancie
FACECI: 15% to prawiczki 5% to cioty(pedały) 40% niedorajdy 20% brzydale 15% impotenci 5% normalni faceci ty nie należysz do tych 15%

Gość tak palancie
ani do 5% zakładam ,ze do 40%

Wiecej nei bede nawet komentowal zalosnych wpisow tchorzliwych idiotek ktore nie maja odwagi napisac czegos pod swoim oryginalnym nikiem ... Domyslam sie ze jestes jedna z tych ktorych nikt nie chce i dlatego plujesz zolcia ... No nie bez powodu cie nie chca ...:)

Gość _Smutasek_ona_
A teraz o mężczyznach. Duże są szanse że mężczyzni których spotkam: 1. Są po kilkuletnim związku (niekoniecznie małżeństwo) są rozbici, biedulki, i szukają pocieszenia traktując przy tym wyniosle kobiety bo taki robaczek zraniony 2.Niedojrzałe typki szukający nie wiwadomo czego i przebierajacy w pannach 3.Żalośne dyskomuły 4. Siłownia moja miłosć, przy tym musze miec sportowy samochód i to największa moja niunia :P 5.Najbardzej tajemnicza grupa - mężczyzni z neta kreujący się na moj ideał, bardzo elastyczni :P Potrafia zamilknąc po roku znajomości netwej :)

Gość _Smutasek_ona_
Pominęłam dziwadła, chorych psychicznie, mających adhd w wieku dorosłym itd.

Kurde ludzie, wy to juz nawet normalnie rozmawiac nie umiecie. Czy trzeba sie od razu wyzywac? Swoja droga Tworek uwazam ze generalizujesz.