Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet wkurzony

Życze mojej ex przyjaciółce wszystkiego najgorszego

Polecane posty

Gość facet wkurzony

Powiedzcie jak tak można zrobić...... Gdy była sama, to były rozmowy na gg, spacerki, wypady na piwko z wiarą z osiedla itp Było normalnie.... Do czasu gdy znalazła chłopaka, teraz nie odpisuje na gg tylko zmienia opisy, na sms także, kompletnie zerwała kontakt, jakbym nigdy nie istniał, bez słowa kompletnie........ Byłem potrzebny gdy była sama, teraz jestem przeszkadzającym śmieciem...... Mam nadzieje, że facet rzuci ją w najbardziej chamski sposób, i że wtedy może troche przejrzy na oczy... Gdy będzie sama, ale sama zupełnie jak palec....

A ty nie masz innych zajęć, od obserwowania jej i szukania zemsty, za to, że ona może jest szczęśliwa ? Echhh, faceci ;)

Gość tak tak tak ...
no wiesz... teraz jest zaurocozna wszytko ywdaje sie jej takie pikne i nie widzi nic innego tylko faceta .... zrozum .... i nie badz taki zly ..dziewczyna faktycznie brzydko sie zachowala ale jesli ty uwazales ja za swoja przyjaciolke to nie zyc jej wszytko jangorszego przyjaciele tak nie robia przyjaciele trwaja przy sobie na dobre i na zle ja uwazam ze powiennes czekac o ile uwazasz sie za jej przyjaciela i milczec a kiedy przyjdzie do ciebie powiedziec jak sie zachowala nie wolno sie odwracac plecami :) przepraszam za bledy ...

Gość facet wkurzony
Ty też jak znajdziesz chłopaka, masz w dupie swoich przyaciół do nikogo się nie odzywasz??? Tak teraz kobiety robią ?

Gość facet wkurzony
są już prawie dwa lata, kiedyś to może raz na 3 miesiące coś napisała na odczepne, od pół roku milczy, chociaż ja czasami się odezwe.....moim zdaniem nikt nie zasługuje na takie potraktowanie...

Gość nie wszystkie
tak robią...a faceci nie lepsi- z autopsji:(

Nic nie poradzisz - to taki gatunek czlowieka (czytaj przylepa-pasozyt). Potrzebuje kogos zeby zajac swoj czas. Tez kiedys mialam \"przyjaciolke\". Oczywiscie dopoki nie znalazla faceta hehe:) Juz mi nie szkoda tej \"przyjazni\". Tez nie zaluj, bo nie ma czego. A przypuszczam ze facet i tak kopnie ja w zad jak zorientuje sie ze kobieta nie ma zadnych zainteresowan ani znajomych poza nim. Pozdrawiam:)

Gość tak tak tak ...
no to ja bede twoja przyjaciolka :) he he nie pozostawie cie nawet na minutke :) nie badz taki wkurzony ;))

Gość facet wkurzony
ehhh szkoda słów..... dzięki tak tak tak :)

A co to za przyjaźń z Twojej strony ? Przyjaźń nie polega na tym, żeby życzyć komuś tego co Ty. Nie ucinam kontaktu z przyjaciółmi. Zastanów się jednak, jakim jesteś przyjacielem, skoro ona tego kontaktu nie chce utrzymywać ?

Gość facet wkurzony
To dlaczego pisała, chciała wychodzić itd..... moje zachowanie ciągle było takie same...to ona się zmieniła....dziwny zbieg okolicznośći, że zmiana nastąpiła natychmiast po tym jak poznała chłopaka...... nic jej złego nigdy nie napisałem od tego czasu chociaż olała mnie wiele razy, teraz wogóle się nie odzywa...... tylko opisy zmienia dla swojego chłopaczka. Dałem jej całe moje serce gdy go potrzebowała a dostałem kopniaka w dupe bez słów wyjaśnień....

nie wierz w przyjaźń między kobietą a mężczyzną ..... kobiety nie znają prawdziwego znaczenia słowa przyjaźń...

Gość do autora
każdy się zmienia. a ty nie trzymaj się jej kurczowo. nie masz żadnych przyjaciół oprócz niej? dziwne, że chłopak, a nie ma kolegów?

\"nie wierz w przyjaźń między kobietą a mężczyzną ..... kobiety nie znają prawdziwego znaczenia słowa przyjaźń...\" tak, tylko wyrachowana kalkulacja:O

Gość facet wkurzony
oczywiście, że mam kolegów...ale myślałem, że mam także przyjaciółke.... nie trzymam się niej bo nie mam z nią kontaktu od bardzo długo, poprostu jeszcze w życiu się na kimś tak nie zawiodłem....może stąd ten żal....

Gość hole in my soul
z doświadczenia ci powiem, że większość tak robi....jesteś dobry kiedy coś chcą i mają z tego korzyści..... jak znajdą kogoś to zazwyczaj zaczynasz być przeszkodą...... potraktuj to jako nauczke..... nie przyjaźnij się z kobietami tylko je ruchaj to nie będzie problemu :)

Gość unita
Troszkę się zagalopowałeś, Ramirez. W przyjaźni kalkulacji nie ma. Co zaś się tyczy autora: myślę, że lepiej będzie dla Ciebie, jak porozmawiasz z nią przy okazji, co było tak naprawdę przyczyną zerwania.Zrób głęboki oddech i...do dzieła !;) Masz w komputerze jej numer gg - napisz więc, do niej i poproś o spotkanie. Wyjaśnicie sobie wszystko i po krzyku. Przy okazji, ile masz lat? Sądzę, że niewiele bo i sposób w jaki piszesz jest dziecinny. Poznała innego i fajnie, a Ty zajmij się sobą. Proste?

Gość facet wkurzony
22 lata, sposób dziecinny ??? czyli jaki ??? widze , że kobiety jej bronią bo robią tak samo.... dobrze wiedzieć teraz mam już w dupie te wszystkie koleżanki, przyjaciółki ip wszystkie po jednych pieniądzach jesteście, tylko jak jesteście same, zranione itp to marsz do koleżanek a nie nam dupy truć. Zajme się sobą i tylko sobą, widze, że mieć wszystko w D...pie i myśleć tylko o sobie to uniwersalny środek teraz ....

Też miałam podobną sytuację, kiedy poczułam się wykorzystana - dobry kolega, taki \"brat\" wyjechał do innego miasta za dziewczyną i od tego momentu cisza... nie pożegnał się nawet, nie przyjechał na ślub itp. Miałam ogromny żal z tego powodu. A wczesniej byłam taką jego powierniczką, zawsze mógł zadzwonić i się wyżalić, zresztą ja jemu też. W końcu sama się przełamałam i napisałam do niego, a on naprawdę się ucieszył. Okazało się, że ta dziewczyna była baaardzo zazdrosna, robiła mu sceny, wogóle urządziła mu piekło na ziemi. Dobrze, ze nie odzywałam się przez ten czas, gdy byli ze sobą, bo niepotrzebnie narobiłabym mu kłopotów. Teraz jest ok, czasem porozmawiamy, choć on własnie się z kimś związał... :) życzę mu szczęścia, mam nadzieję, ze w końcu go trochę zazna i nie chcę zbyt częstymi kontaktami burzyć ich spokoju.

Gość prawda boli
wszystkie są takie szkoda na nie słów...

Gość karolinamalina
byłeś w niej zakochany, co? i chyba nadal jesteś.. najbardziej boli cię to, ze z tobą nie jest, a znalazła sobie innego chłopaka i jest z nim szczęśliwa. pocieszałeś ją gdy była nieszczęśliwa, bo miałes nadzieję, że zostaniesz jej facetem. ona chyba wyczuła że czujesz do niej coś więcej niż przyjaźń i dlatego urwała kontakt, nie chciała robić ci nadzieji, bo widziała w tobie jedynie przyjaciela. pogódź się z tym.

Gość tak tak taaaaaaaaaaaaaaaaaak
kobiety sa podłe, nie wiedzą, co to przyjaźń... A jak poznasz za kilka miesiecy jakąś laskę, to juz widzę, jak zakładasz topik: moja dziewczyna spotyka się z "kolegą"!!! Czy to jest normalne....:o On jej wysyła wieczorami smsy, chodzą razem do kina i do pubów, czy teraz tak się prowadzą wszystkie dziewczyny? Poza tym ja np. wiem dobrze, co to przyjaźń. Po siedmiu latach takiej prawdziwej przyjaźni, pomagania sobie w życiu, w związkach, w podrywaniu, wspólnych wyjazdach, imprezach, wspólnym chlaniu i paleniu trwaki, dyskusjach o wszystkim i o niczym... moj najlepszy przyjaciel chciał mnie zgwałcić:o Nadmienie tylko, ze miało to miejsce u niego w domu, podczas sylwestra, a jego NARZECZONA spała w pokoju za ścianą:o Na szczęście był za bardzo pijany, więc udało mi sie go obezwładnić.Ale rzucał się, podarł mi bluzkę, rozbił przy tym blat od stolika nocnego, no po prostu cyrk i koszmar w jednym:o Więc zanim się wypowiesz jacy to z mężczyzn prawdziwi przyjaciele, rozejrzyj się dookoła:o🖐️

Gość facet wkurzony
nie byłem w niej zakochany i nie jestem, tak naprawde napisałbym to samo gdyby się to tyczyło faceta...poprostu myślałem, że przyjaźń zobowiązuje do czegoś, dla was to normalne takie zostawianie kogoś bez słowa wyjaśnień..... jak ją gdzieś zapraszałem to pisałem, że ma z chłopakiem przyjść, zresztą w tym czasie też się spotykałem z kimś. pogodzić już się dawno pogodziłem...... ale napewno nie wybacze.... i napewno będzie uśmiech na mojej twarzy gdy usłysze, że chłopak ją rzucił....a robił już to kilka razy.....Ps Nie pytajcie skąd u mnie tyle wrogości teraz do niej bo sam nie wiem......

Gość hole in my soul
wierz mi, że jeszcze przyleci do ciebie.....

Pieprzenie :O Mam bliskiego kumpla od lat - faceci się zmieniali, on nie :P I nigdy nie szedł w odtsawkę, więc mi tu kurna bez uogólnień. :O:P

Gość facet wkurzony
jak przyjdzie....to z uśmiechem na twarzy odwróce się od niej.....

Gość to tylko świadczy o tym
jaki z ciebie przyjaciel:o A twoja laska spotyka się z jakims przyjacielem???? Chdza do kina, na kawę, na ploty? Pozwoliłbys jej na to>?

Gość facet wkurzony
pisałem sto razy, że zapraszałem obydwu.... czy rozmowa raz na miesiąc może być elementem zazdrości chłopaka??? czy odpisanie na JEDNEGO smsa także ??? ona pokazała właśnie swoim zachowaniem, że tak naprawde nic nie znaczyłem dla niej, jako przyjaciel i nawet jako człowiek....