Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhh

nawiedzony obraz

Polecane posty

Natia --------> no niezle rozwiazanie.... telepatycznie, podswiadomie mamie przeslesz koszmary, a Ty bedziesz spac slodko

ale za to wampiry nie znosza zapachu czosnku i w domu zawsze powinien wisiec zapleciony w warkocz czosnek, a juz zupelnie w dzisiejszym dniu, a razcej teraz nocy to proponuje najesc sie czosnku, nie dosc, ze odpedza wampiry, to jeszcze jest ciezkostrawny

Ufff, całe szczęście, że mam kota ;) Topik rewelacyjny swoją drogą, jestem podatna na tego typu schizy i odważyłam sie jedynie luknąć na miniaturke tego pierwszego, na więcej się nie zdecyduję :P No i proszę, co może zdziałać autosugestia :D A tej topielicy to zabraniam wklejać tutaj bo jeszcze jakie licho mnie podkusi... :P

Topik ekstra!! :)) Widziałam obrazy... nie byłabym soba gdybym nie kliknęła na kązdy link tu umieszczony :D .... Ale mam kota.... i niczego się nie boję ;D

Mój na szczęście śpi ze mną w łóżku, jak się przytuli do głowy to nie ma prawa nic o duchach mi się przyśnic :D Przypomniał mi się właśnie topik o zdjęciu, na którym rzekomo były duchy w samochodzie, też długo nie mogłam się zdobyć na klinięcie :D

Gość takijedenpan
ja tam sie nie wpatrywalem dlugo, i jak narazie czuje sie dobrze, no ale ciarki mi po plecach przeszly... :|

Nie uduś biedaka :D 🖐️ Właśnie musiałam przejść parę metrów przez ciemny korytarz, a następnie wrócić... :o Odbija mi :D :P

Jakiś ty słodki :P Wkleiłbys jakieś pieseczki czy koteczki małe (byle żywe) na ukojenie nerwów a nie trupy... :P

ja tam trupow sie nie boje... widzialam i dotykalam tyle razy, ze to \'\'normalka\'\' tylko czasami moga niemilo \'\'pachniec\'\'... gorzej niz czosnek :-(

eyre --------> no! no to otwieraj linki, w ktorych jest nazwa trupy ;-) to trup stanczyka, nawet wzrostem pasuje i starocia :P ... i boj sie wampirow, no i obrazu tez ;-)