Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhh

nawiedzony obraz

Polecane posty

ta blondi już nieraz była pokazywana na tym topiku, ale to nie jest podobno ta, przynajmniej tak twierdzą ci, którzy widzieli tamtą. tamta poszukiwana ma ciemne włosy podobno. no a tak swoją drgoą ciekawy topik :) wreszcie dobrnęłam do końca i moge coś napisać ;) i z tego wsyztskiego co tu było, to najbardziejh mnie przeraził ten filmik, co koles jest na cmentarzu (ciemno już jest) i jakas laskę widzi. ranyy, jak ona się odwórciła i jej się te ślepia zaświeciły, to az podskoczyłam :o

Polecamy Pistolety sprezynowe Balistol BSA Meteor Odbitki cyfrowe online. Odbiór w Empiku za darmo! !!!!Muzyka Filmy Gry Zabawa!!!! SUPER ZAKłADY SPORTOWE DUżE WYGRANE - ZAGRAJ! Start arrow Paranormalne arrow Duch Teresy Hidalgo Przyczyną Tragicznego Wypadku UWAGA!!! KOSZULKI DOSKONAłE NA PREZENT PIERDO LE PPERA ---- ROMUŚ MAM CIE W DU.. ---- RADIO MA RYJA ---- MOHEROWY SZWADRON ---- FUCK THE DUCK ---- PIJ PIWO ---- GŁUPI,GŁUPSZY,NAUCZYCIEL Duch Teresy Hidalgo Przyczyną Tragicznego Wypadku Email ImageFilmik przedstawia wypadek samochodowy, który wydarzył się w miejscowości Sintra w Portugalii. David, Tiago i Tania wyjechali w góry. Późną nocą nie mogąc znaleźć głównej drogi, natrafili na autostopowiczkę, którą postanowili podwieźć. Dziewczyna powiedziała im, że miała wypadek. Chwilę później wydarzyła się tragedia. Tiago i Tania - niestety, zginęli. Przeżył tylko David, który jednak w żaden sposób nie mógł wytłumaczyć tego, co wydarzyło się tamtej nocy. Nie wyjaśnione jest też, co stało się z autostopowiczką. Świadkowie zeznali, że niebyło tam nikogo, prócz Davida, Tiago i Tanii . Według miejscowej policji w 1983 roku, w tym samym miejscu miał miejsce inny tragiczny wypadek. Zginęła wtedy Teresa Hidalgo, łudząco podobna do dziewczyny zarejestrowanej kamerą. Poczekaj na załadowanie się filmiku. W zależności od Twojego łącza może to różnie trwać, jednak nie dłużej niż pare minut Tłumaczenie dialogu od momentu zabrania Teresy Tiago: Dobry wieczór! David: Cześć Teresa: Mogę się z wami zabrać? David: Dokąd? Teresa: Tam, na wprost. David: Ok. Wsiadaj. Tiago, to twój samochód... Więc? Wszystko w porządku? Czy wszystko w porządku? Tiago: Jedziesz do Sintry? Teresa: Jadę tam, na wprost. David: OK. Co robisz tutaj tak późno?... Tiago: Może się krępuje przy kamerze, David. Wyłącz ją. David: Lepiej wyłączę to gówno. Tiago: Coś się stało? Jak masz na imię? Nie znamy się. Teresa: Teresa. Tiago: Coś się stało... Wracasz tam? Znowu masz włączone te gówno, no nie?! Wyłącz to! Tania: Ej, David! Czy ty się dobrze czujesz? Chcesz coś do picia? Mamy wodę. Może się napijesz? Tania: Co tu się dzieje! David: Powiedz, co się stało... Co jest tak... Teresa: Widzicie to miejsce, tam? David: Tak. Teresa: Widzicie to miejsce? Tam właśnie miałam wypadek... i zginęłam. http://www.sekundy.pl/content/view/90/27/

dlatego jest tłumaczenie po polsku Ta Teresa wsiada do auta tych ludzi i mówi żeby ją podwieźli za zakręt. W pewnym momencie mówi :o To właśnie tutaj.. miałam wypadek i ....zginęłam Buuu.

Gość no i topik umarł

Gość hhhh
nienie umarl zrobie mu sztuczne oddychanie:D:D

Gość a o czym tu
mozna jeszcze pisac

Gość hhhh
i jeszcze

Gość hhhh
Helen Hunt Jackson PoemHunter.com A Calendar of Sonnets: January O Winter! frozen pulse and heart of fire, What loss is theirs who from thy kingdom turn Dismayed, and think thy snow a sculptured urn Of death! Far sooner in midsummer tire The streams than under ice. June could not hire Her roses to forego the strength they learn In sleeping on thy breast. No fires can burn The bridges thou dost lay where men desire In vain to build. O Heart, when Love's sun goes To northward, and the sounds of singing cease, Keep warm by inner fires, and rest in peace. Sleep on content, as sleeps the patient rose. Walk boldly on the white untrodden snows, The winter is the winter's own release.

Gość hhhh
Emily Dickinson PoemHunter.com Death leaves Us homesick, who behind 935 Death leaves Us homesick, who behind, Except that it is gone Are ignorant of its Concern As if it were not born. Through all their former Places, we Like Individuals go Who something lost, the seeking for Is all that's left them, now—

Gość a nadal capisz
ktory to link do topielicy?

Gość ale pierdolicie
głupoty z tym nawiedzonym obrazem..patrzyłam i..nic szczegolnego!! a w nocy nie sniły mi sie zadne koszmary

Gość a nadal capisz
mhmm,ciało polezało w wodzie -stąd taki widok:( macie jeszcze jakies linki o duchach ? ja tez poszukam i jakby co to wkleje:)

Gość a nadal capisz
nie bojcie sie topielicy,kazdy z nas tak wygładałby jakby poleżał troszq w wodzie;] to naturalny proces rozkładu ciała przydałyby sie linki do kostnicy,co nie ? :D

Gość hej to ta Teresa
to kit ? ta cała historia ?

Gość dirty bronia
ejjjjjjjjjjjj nie widzicie tego czającego się strachu w tym zdjęciu które wam wysłałam??? jua już wale baranki w ściane dodam że nawet z przytupem ze strachu a wy co??? zero reakcji??? ;(