Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 hhhh

nawiedzony obraz

Polecane posty

Dajcie spok贸j.Jak by艂am ma艂a to panicznie ba艂am si臋 艂azienki!Czasami dla zabawy siostra mnie tam zamyka艂a,a ja dar艂am si臋 jakby mnie ze sk贸ry obdzierali.A ta mania zacz臋艂a si臋 od mojego pierwszego w 偶yciu horroru \"szczury\".艁eeeee,obrzydliwe.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 hhhh
ja jak bylam mala balam sie ze chodza zamna trojkatne male babajaczki.Serio

Udost臋pnij ten post

ahhahah:D Ja nigdy nie mia艂am czego艣 takiego. Nie raz zostawa艂am sama na noc. Po jakim艣 dobrym horrorze noc by艂a bardziej wyrazista. A i jak niemowle spa艂am :-p

Udost臋pnij ten post

Ja jako艣 nigdy nie widzia艂am potwor贸w pod 艂贸偶kiem :D Schizofreniczka wracaj ju偶 z tamtego topiku :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hhhh
a z jakim topiciem nas zdradzasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hhhh
no serio snily mi sie non stop nie wiem czemu.A raz to mi sie zdawalo ze jedna pod zasloa byla:D

Udost臋pnij ten post

A wiecie co Ja wczoraj zrobi艂am:-o By艂am w kinie. Mia艂am tak膮 ochot臋 i艣膰 na Babel. Na bilecie sala numer 1. Wszystko 艂adnie. Siedz臋 czekam na film z niecierpliwo艣ci膮 a tu :\"Sezon na Misia\" my艣la艂am, 偶e padne. Najgorsze, ze zosta艂am na tym filmie i si臋 艣mia艂am jak g艂upia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hhhh
no wlasnie:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hhhh
Malina_Nina Post: 27.06.2006 - 15:44 Quote Post Rozgadana **** Grupa: U偶ytkownik Post贸w: 509 Nr u偶ytkownika: 2802 Do艂膮czy艂: 11.10.2005 Taaa..ciekawe..tylko dziwi mnie, 偶e ten pami臋tnik tego ca艂ego ksi臋dza jest pisany stylem nowoczesnym..i na ostatnim zdj臋ciu jaki艣 go艣ciu ucieka, a tam kto艣 wszed艂 na drzewo i mu zdj臋cia zrobi艂 zamiast spieprza膰 ?? biggrin.gif Ja w to nie wierz臋. Wierzy艂膮m dop贸ki nie przeczyta艂am tego pami臋tnika i nie ogl膮da艂am zdj臋膰(wida膰 , 偶e przerobione w Photoshopie albo Corelu)AA i efekt rozmycia(kt贸ry wida膰 [opr贸cz zdj臋膰] jak si臋 najedzie myszk膮 na legend臋), mo偶liwe 偶e autorzy poszli do lasu, porobili sobie zdj臋cia, obrobili i wsadzili na stron臋, 偶eby opowie艣膰 by艂a autentyczniejsza wink.gif Jedna wielka bzdura i tyle na ten temat.

Udost臋pnij ten post

kurcze i jak tu wierzyc? eh fajnie tu ale musze pedzic na uczelnie:( ciagnijcie dalej ten topik:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hhhh
grzegorz Post: 01.07.2006 - 16:38 Quote Post Rozgadany **** Grupa: U偶ytkownik Post贸w: 299 Nr u偶ytkownika: 7068 Do艂膮czy艂: 22.12.2005 Mieszkam ko艂o krakowa i ta historie s艂ysza艂em juz dawno. Osobi艣cie niewie偶e w to co sie tam sta艂o. tzn prawda chyba jest to 偶e ci studenci zagineli i ze mieli isc do tego lasu ale niewiadomo cvzy tam dotarli, m贸j kolega rozmawia艂 tez z jakims znajomym swoich rodzic贸w kt贸ry mieszka艂 w witkowicach i ten las jest podobnopodejrzany ten facet m贸wi艂 ze podobno w czasie II wojny swiatowej niemyc przerowadzali w tym lesie testy jakichs swoich broni a potem zrobili tam s艂adowsiko jakchichs odad贸w chemicznym podobno dlatego ten las czasami sprawia wrazenie ze swieci ze jest wnim zakopane duzo jakichs fluroesensyjnych sroddk贸w chenmicznych ale niewiem czy to prawda czy ten facet sobie to wymysli艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hhhh
grzegorz Post: 01.07.2006 - 16:38 Quote Post Rozgadany **** Grupa: U偶ytkownik Post贸w: 299 Nr u偶ytkownika: 7068 Do艂膮czy艂: 22.12.2005 Mieszkam ko艂o krakowa i ta historie s艂ysza艂em juz dawno. Osobi艣cie niewie偶e w to co sie tam sta艂o. tzn prawda chyba jest to 偶e ci studenci zagineli i ze mieli isc do tego lasu ale niewiadomo cvzy tam dotarli, m贸j kolega rozmawia艂 tez z jakims znajomym swoich rodzic贸w kt贸ry mieszka艂 w witkowicach i ten las jest podobnopodejrzany ten facet m贸wi艂 ze podobno w czasie II wojny swiatowej niemyc przerowadzali w tym lesie testy jakichs swoich broni a potem zrobili tam s艂adowsiko jakchichs odad贸w chemicznym podobno dlatego ten las czasami sprawia wrazenie ze swieci ze jest wnim zakopane duzo jakichs fluroesensyjnych sroddk贸w chenmicznych ale niewiem czy to prawda czy ten facet sobie to wymysli艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hhhh
podciagam:D

Udost臋pnij ten post