Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justyna M.

jest tu jakas staraczka o tej porze?

Polecane posty

ale bym chciała zobaczyć wybałuszone oczy Justyny hihihihihi Malynki również Zamiast tego moze ja wybałusze oczy w środę jak przyjdzie @ Jakoś sie tym nie martwię

26 dc i w środę powinnam dostać @ jak nic nie zmajstrowaliśmy :) Mąż ostatnio powiedził, że on to chyba będzie zawiedziony jak się uda za pierwszym podejściem - bo on by chciał wiecej popracować :) facetom to jedno w głowie

na luuzie jak powiedzialas...:D czyli za dwa dni spodziewana paskuda@ ma sie pojawic....oby nie....ale rak nie bedziemy zalamywac,przypomnij mi moja droga ile wiosenek sobie liczysz?

to szybko minie ja do was \"przystałam\" w dniu w którym narozrabialiśmy :) a już za chwilę coś się wyjaśni. Tak na wszelki wypadek jedna malutką podpaskę spakowałam na jutro gdyby coś sie miało wydarzyć :) Ale ja myślę, ze w tej torebce to jej na tyle dobrze będzie, ze nie będzie miała ochoty zmieniać \"miejsca pobytu\"

oooooooooooooooooooooooooo w lipcu kończę 32 wiosny. A tak w ogóle to jak liczę za pomocą tych kalkulatorów które podałas to termin ewentualnego porodu wypada 29 września a wtedy są imieniny Michała :) A ja zawsze powtarzam, że synowi dam na imię Michał - może omen jakiś :)

:D spakowac to sobie moglas a ja cos mysle,ze jej nie urzyjesz....koniec ze wstretnymi podpaskami...liga rzadzi,liga radzi,liga nigdy was nie zdradzi...hehehe:D

diesiątkę :) pewnie tak oby nie okazał si pudłem :) Sama nie wiem mam jakiś taki dobry humor, że poprostu nie może się nie udać. Co prawda wszystkie moje założenia diabli by wzieli, bo sobie kombinowałam kiedy urodzić, z eby dobrze było do pracy po macieżyńskim wracać a tu może być niespodzianka, zobaczymy

to samo zrobilam,nie moglam sie powstrzymac z tym kalkulatorem...jakos tak kolo 7 pazdziernika,o nie pamietam...chyba wyszlo...mi sie bardzo Zosia imie podoba....bardzo:D

Mąż się pyta z czego się tak śmieję, nie wie, że ja go tu obgaduję na forum publicznym. Nie wtajemniczałam go zbytnio :)

ups mi Zosia kojarzy się z teściową....................................... tu kilka życzliwych słów, nie będę sobie psuła humoru. Ale jednemu się podoba Kaśka drugiemu Maryśka, wolny wybór :) A ja będzie syn?

wiesz moje kupelki tak jak poplanowaly tak za pierwszym razem strzelily...mozna,naprawde tak czesto tez wychodzi...:D:D super,ze jestes w dobrym nasroju,mnie niepokoi ten jajnior,biedactwo tylko on pracuje tzn prawy...lewy uspiony, jak spiaca krolewna,ani razu sie nie wlaczyl jak robilam te monitoringii:(

dal syna pojecia nie mam,z reszta Zosia to tez jedynie hipoteza...znajac zycie to pewnie kompletnie inaczej wyjdzie...ja mialam byc Marek np...

ja Leszek hihihi, dzięki Bogu, ze jestem kobita :) Rodzice to czasem pomysły mają:)

a tak w ogóle bo nie pamietam zbyt dobrze tak na codzień to pracujesz czy w domku bo napisałas, ze od rana po lekarzach?

No moja droga Jagodko piekna liczbe mamy w dacie urodzin,trzeba bylo jednak to dziecie ulepic,co by cos sympatycznego po nas zostalo...swiadome macierzynstow jest slodkie....:D,az bujam w oblokach....nie moge sie doczekac,chociaz wiem,ze niczego przyspieszyc nie moge

ja bardzo bym chciała bliżnięta. Powiedziałam mojemu ginowi, że jak przyjdę na usg i powie mi, ze to ciąża pojedyńcza to sie na niego obrażę, na co on zapytał a jaki on ma w to wkład :) Oczywiście mówimy o chłopcu i dziewczynce ale inny skład też będzie mile widziany :)

zarobiona jestem po pachy,ostatnio mam wolne,a tak zwykle okolo 10 godzin pracuje,ale powiem ci ze chetnie odpoczywam...jutro juz ostatni free day:((((

hehehe...w mojej rodzinie po obu liniach sa bliznieta...czyli szanse mam...ale jak zobaczylam u szwagierki jaki galimatias przy opiece sprawiaja to juz mi sie troche odechcialo...jeden spi,drugi je,drugi je..pierwzsego przewinac i tak w kolko......

Ja to moje świadome macierzyństwo stale odkładałam, ale któregoś dnia stwierdziłam, że chyba czas najwyższy. I 7 stycznia zbałamuciłam męża, zapewniając, że dzisiaj to ja w ciąże na pewno nie zajdę :) Zobaczymy jak to jest z kobiecą prawdomównością :) Poza tym ostatnio wokół mnie dużo ciąży poronionych, z komplikacjami czy też problemem żeby w ogóle w ciążę zajść. Trochę to mnie przestraszyło. Jestem dobrej myśli. Zauważyłam jeszcze rano jedną rzecz. Jak wstałam i poszłam siusiu to na moczu miałam wrażenie takiej oleistej powłoki. W dzień też jest to zauważalne ale słabiej bo jednak więcej piję i mocz jest przez to bardziej rozcieńczony. Nie wiem może to zbieg okoliczności albo moje wyobrażenia:) . A jajnik dalej nie daje o sobie zapomnieć, tylko czemu akurat jeden ?

pewnie ten z ktorego byla owu....to znak,ze jest burza hormonalna..produkcja hormonow...na twoim miejscu zbadalabym temperature juz masz blisko@,jesli sie udalo OBY OBY OBY...tempka powinna byc podwyzszona od 0,4 do 1 stopnia....

To ja mam raczej spokój w pracy i bardzo chciałabym pracować jak najdłużej :) Ale są priorytety z którymi nie będę dyskutować :) A wracajac do blixniąt to trudny jest początek, później jest łatwiej, tzn tak uważam aże ja wszystko musze sama sprawdzić więc sama rozumiesz :) będę sprawdzać

moga i byc nawet trojaczki...byle cokolwiek bylo.....a slyszalas o tej kobiecie co powila dziecie o masie ponad 7kilogramow....matko ale sie noworodek wielkosci pol rocznego dziecka trafil

z tą temp. to problem bo termometr na mnie nie działa :) Jak mam 36 to sukces, nie wiem co to podwyższona tepmeratura. Obawim się, ze do 37 nie dobiję :) Trudno wiecocenić. Zresztą nie chcę mierzyć - tylko dwa dni mi zostały - być może dwa cudowne dni \"w błogosławionym stanie\"

daj spokój to ja wolę bliźniaki :) 7 kg o matko jak to donosić do kńca ciąży ?