mężatkaa 0 Napisano Sierpień 9, 2007 ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Sierpień 9, 2007 Witam i jeszcze raz dzieki za informacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milka_ 0 Napisano Sierpień 9, 2007 Hej Ja też jestem , ale za chwilę mam randke ;) więc mówię wam dobrej nocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Sierpień 9, 2007 Mezatka_____uszy do gory, bedzie dobrze.powiem ci w tajemnicy,m ze ja to bym chciala tyle wazyc...marzenie scietej glowy.....zawsze do uslug.....ale tak jak wszystkie trabia w kolo.najwazniejszy luz......tylko wez sie i wyluzuj.bez szans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Sierpień 9, 2007 Milka_____co za randka?????? brzmi tajemnixczo:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Sierpień 9, 2007 a ja szczerz powiem, że ja sie kiedyś tuczyłam, ale zrezygnowałam-bo to było bez sensu-trzeba sie zaakceptować taką jaka sie jest ;-) jeszcze jakiś rok temu wazyłam jeszcze mniej ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milka_ 0 Napisano Sierpień 9, 2007 Malolepsza to wiadomo że mój przystojny M. ;) Mezatko a ja tez słyszałam że u szczupłych dziewczyn bywają trudności z zajściem, ja ostatnio troche schudłam i nie wiem czy to dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Sierpień 9, 2007 akceptacja jak najbardziej......:Dzgadzam sie w zupelnosci, kobieta ktora sie akceptuje to szczesliwa kobieta.pomarzyc mozna a w zyciu i tak nie mozna miec wszystkiego.kiedys tez wazylam 48,50 ale jestem nieco nizsza..mam jeszcze stroje z tej epoki....kompletnie inna era...jakis mezozoik:D:D:D:D:D:D ale stroje trzymam.....kto wie moze corka kiedys wlozy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Sierpień 9, 2007 Milka: no szczerze powiem, że juz od nie jednej osoby słysze, że waga ma dużo wspólnego z trudnościami z zajściem w ciążę :-( :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Sierpień 9, 2007 Milka_____no jasne Mezatka___jak nie ma zaburzen cyklu,jest owu,nie ma zaburzen@, wszystko w normie, dla mnie waga wtedy bez wplywu na ciaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Sierpień 9, 2007 Mezatka____nie wkrecaj sobie.....a najlepiej zapytaj gina... a tak w ogole robilas jakies badania w kierunku plodnosci???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Sierpień 9, 2007 Napewno będzie dobrze :-) :-) ja jestem optymistką Gorzej jest jak mam zły dzień to jest kiepsko-deprecha na maxa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Sierpień 9, 2007 Mezatka____spiewaj moja droga,jak sie dlugo staracie??? rok???gdzies czytalam i nie moge znalezc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milka_ 0 Napisano Sierpień 9, 2007 Mam nadzieje, że u mnie wszystko gra, a na swoją wage i tak nie mam wpływu, odżywiam się normalnie i nigdy nie byłam na żadnej diecie. A teraz spadam Pa pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Sierpień 9, 2007 ja nie robiłam jeszcze zadnych badań, ale zacznę od poczatku... dokładnie rok temu brałam tabletki anty (głupota) brałam je 3 miesiące po czy je odstawiłam i zaczęliśmy starac sie o dzidzi, mija już 9 miesiąc i nic :-( a lekarz stwierdził, że jesli nic nie zmieni sie po roku to wtedy będziemy działać (stwierdził, że nawet do 1roku po tabsach kobieta może nie zajść w ciążę) Co wy na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Sierpień 9, 2007 Mezatka_____zrob monitoring owulacji, idz do gina i nie czekaj, staraj sie oczywiscie ale sprawdz jakosc owulacji, jak to bedzie ok, to super jak nie to dalej hormony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Sierpień 9, 2007 ja bym nie czekala....mowie ci....tabsy bralas krotko, roznie organizm pozniej wraca do normy.....ale jakosc owu.warto zrobic....to cie uspokoi, bo na pewno jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Sierpień 9, 2007 dzieki za radę, pewnie trzeba sie niedługo wybrac do przyjaciela gina :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Sierpień 9, 2007 odezwe sie jutro, bo już mi sie oczy zamykają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Sierpień 9, 2007 Mezatka____luz, to sie tylko wydaje na poczatku takie straszne, jakies badania, jakies cuda, ale mowie ci warto, dla wlasnego spokoju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carinio 0 Napisano Sierpień 9, 2007 Sorki,że się wcinam w rozmowe,ja staraczką nie jestem ale chcialam coś napisać. Otoż jak zawsze widze ten temat na głownej stronie to czytam: jest tu jakaś sraczka o tej porze hehe :) Zamiast staraczka,eh le ze mna juy chyba. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carinio 0 Napisano Sierpień 9, 2007 żle ze mna już chyba* Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Sierpień 9, 2007 Carinno_____nie ty jedyna......ale zapewniam cie, ze tu zadnych sraczek nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Sierpień 9, 2007 No własnie mnie te badania przerażają-masakra dla mnie ale jak będzie trzeba to trudno, poświęcę sie wiesz, ja nie moge sie pogodzić z myslą, że ja moge mieć jakieś problemy związane z płodnościa (nie pale, nie piję, zdrowo sie odżywiam itd. itp.) chcę dziecko a tu sie nie da! A inne bez problemu zachodzą w ciążę po czym zabijają albo porzucają takie maleństwa- mnie sie to w głowie nie może pomieścić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carinio 0 Napisano Sierpień 9, 2007 EE.no to dobrze,że żadnych sraczejk nie ma. ;) Życze więc powodzenia w staraniach o dzieciątka. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Sierpień 9, 2007 Carinio____dzieki:D w imieniu STARACZEK......jakbys sie zaczela starac to zapraszamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Sierpień 9, 2007 Mezatka_____no to pewnie kazda z ans mysli to samo....a kto powiedzial,ze zycie jest sprawiedliwe..fakt....my sie nie damy i beda z nas mamy....na sto procent, sluchaj mnie bo ja jestem czarownica:P bedzie w porzadku.....musimy troche wyluzowac i bedzie oki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Sierpień 9, 2007 Jasne-pełen luz ;-) Dzidzi pewnie pojawi sie w najmniej oczekiwanym momencie !!! I dobrze, niech pomiesza troche w moich planach na przyszłość :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Sierpień 9, 2007 wiesz, idę spać bo zaczynam gadać od rzeczy odezwe sie jeszcze napewno :-) Pozdrawiam was gorąco, pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Sierpień 9, 2007 Mezatka _______smigam spac, moj M zaraz w drodze bedzie, jedzie M i cala masa gotowych terminatorow:D:D:D:D:D:D buzka dziewuszki, milej nocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach