Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatka23

Jaki jest najbardziej seksowny naród świata ?

Polecane posty

Gość agatka23

Jaką obcą narodowość u facetów uważacie za najbardziej seksowną? Wypowiedź uzasadnij :) Oto proponowane odpowiedzi: 1) Niemcy 2) Rosjanie 3) Hiszpanie, Portugalczycy 4) Chińczycy, Japończycy 5) Afrykanie 6) Australoidzi 7) Amerykanie i Brytyjczycy 8) Czesi, Słowacy 9) Hindusi 10) Eskimosi 11) Mongołowie ? Myśl o facecie skąd, was/nas najbardziej interesuje?

Gość iiiiijer
dla mnie to Kanadyjczycy!! miałam kiedyś krótki i bardzo imtensywny romans z kanadyjczykiem stąd pewnie ta słabośc do tej nacji. Szczególnie ze stanu Quebec.

Gość Mongołowie

Gość to juz dla Polakow nie
ma miejsca na Twojej liscie? :o

Gość cudze chwalicie swego...
nie znacie

Gość Rabin Rączy Jeleń
Żydzi i Indianie. Do usług :)

Z kobiecego punktu widzenia, forumowiczek, tylko czenuchy z wielkimi chujami, idiotki!!!

Na pewno nie młodzi Niemcy, bo jak się im proponuje seks z gumką, to mogą się zdziwić: \"Das kostet 4 Euro!!\" Serio... tak się zdziwił stały chłopak mojej koleżanki. Dodam, że ona piękna, choć mało inteligentna. On, brzydal. Przyjeżdżala do niego raz na pół roku, bo to daleko, daleeeko i jak mieli się kochać, szkoda mu było kasy na gumki. Zenada....

Gość do agatka23
Ty więcej narodowosci nie znasz???? Jakaś niedouczona jesteś. A skąd Ty wzięłaś Mongołów? Dupy też im dawałaś? Lepiej zajmij się studiowanie geografii, to może nzajdziej na mapie jakies ciekawe kraje.

Gość agatka23
znam też Piktów :-o

Te narody odrzucają mnie... nie widziałabym się z żadnym kochankiem z tych nacji... Wyznaję zasadę: tylko Polacy! Dlaczego obcy mieliby korzystać z narodowych skarbów? W Japonii np. obcokrajowiec nie ma szansy przelecieć prawdziwej gejszy. Szkoda, że tyle Polek daje dupy Angolom, Szwabom itd. itd. Wstyd.

Zdecydowanie Portugalczycy oraz Karaiby (Jamajka, Kuba, Grenada, Dominika)

\'\'Wyznaje zasade : tylko Polacy\'\' - no comment O mój bosz, kobito, z jakiego rocznika jestes? Bo cos mi sie widzi, ze masz gdzies tak po 50-tce...

3 :) przepadam za czarnymi oczkami i opalonym cialkiem ale naturalnie opalonym :) czarnosc wlosow tez jest super :)

Gość fder
uwielbiam jasną karnacje dlatego wybieram SZwedki

Gość jak dla mnie
to Skandynawowie:) polecam Norwegów i Szwedów

a dla mnie POLKI!! może nie jestem obieżyświatem ale swego przeświadczenia jestem całkowicie pewien. I wielu jest takich, którzy moje zdanie poprą. A najśliczniejszą z kobiet jest moja Niunia, wstawił bym jej fotkę, ale po co mam wam na gulu skakać?! ;-)

Gość _mua_lala
Wiesz, mam nadzieje ze u ciebie qwzysko w porzadku ??

Gość _mua_lala
O bosz, przepraszam za ten wpis u góry... :( :( :( napislam jakis zlepek liter bo bylam w zenujacej sytuacji, ''ktos'' do mnie gadal (ktos kto nie mówi po polsku)daltego weszlam tam i napisalam cokolwiek...sorry :(

Gość oleńka1984
Hiszpanie