Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 175

mam 175cm wzrostu

Polecane posty

Gość kobieta 174
hmm niestety,ale kobieta 155 wydaje mi sie niedorozwinieta...:( nie chodzi mi umyslowo,ale fizycznie, male raczki jak u dziecka, male nozki, niskie podwozie, wszystko malutkie. jednak wiem z doswiadczenia ze sa wielbiciele takich.to troszke w naturze jest nienaturalne, bo jesli dojrzaly facet wybiera sobie kobiete dziecko to cos jest z nim nie tak niestety.zawsze podobaly mi sie kobiety wyzsze, takie od 170.uwazam ze kazda z nich ma dlugie nogi co fantastycznie wyglada w spodniach, moga nosic baletki co dodaje im lekkosci i kobiecosci, duze torebki bo przy nich nie gina, dlugie plaszcze, w sumie kazda dlugosc im pasuje.

Gość synu
tak jestem niskim tłustym i śmierdzącym sprzedawcą z warzywniaka i kocham kobitki przypominające wzrostem te z epoki kamienia łupanego :classic_cool:

kobieto174 - zgadzam sie zTobą w zupełności. We wszystkim na m dobrze, ja mam177

Gość kókółyka
ja mam 179cm wzrostu, 63kg wagi, wymiary 89/64/93 i na dzien dzisiejszy jestem super zadowolona z mojego wyglądu:)

Gość kobieta 174
no wlasnie i niestety ale mowienie ze kobieta 155 wzorstu wyglada dobrze jest niestety gruba przesada :( nie wyglada niestety i nie ma co nad tym dewagować.

Gość kobieta 174
Samy "jestem kobieciarzem " ach jak to duuuumnie brzmi :) mam kolege kobieciarza, kijem bym go nie dotkneła, z jednej szklanki nie wypiła bo wiem ile piżdził kobiet.

sammy sprawdz czy czegoś nie załapałeś ?

Gość kobieta 174
Samy kochanie, syf...sa gorsze rzeczy naprawde.

samy gdzie grasujesz bo aż strach sie bać?

Gość kobieta 174
ten ktorego znam ma naprawde ladne kobiety bo wyrywa tylko takie,zreszta sam jest dosc przystojny, intelignetny i oczytany wiec problemow z tym nie ma,ale ich ilosc jest przerazajaca bo sobie nie odmawia. Samy to jest twoja i jego prywatna sprawa, znacie ryzyko to tak jak gra na gieldzie.

uwielbiamy- tak jak wy wolicie wychowywać cudze dzieci mysląc że są wasze....

Gość kobieta 174
Samy nic podobnego,moj kolega jest romantyczny, delikatny, spokojny, on po prostu lubic pizdzić tak jak ty,ale ja bym sie go brzydzila,to tylko moje zdanie.

Gość tez mam 175
Dziewczyny przestancie sie obrzucac blotem.Wzrost nie jest najwazniejszy, jak laska nie dba o siebie i ma pustke w glowie to nic jej nie pomoze.Zarowno te wysokie jak i niskie kobiety moga byc atrakcyjne.Jednemu podobaja sie te nizsze bo uwazaja je za bardziej kobiece, innym wysokie.Oczywistym jest to, ze wysoka kobieta szuka dla siebie wysokiego mezczyzny ale nie oznacza to, ze facet o niskim wzroscie nie ma szans nikogo poznac i byc atrakcyjnym.Osobiscie znam mezczyzne o wzroscie 168 i ma duze powodzenie u kobiet.

168 ma powodzenie - chyba jako gawędziarz

Gość AZSO
A najśmieszniejsze jest to, że wypowiedzieli się tu tylko dwaj faceci, z których jeden został obrzucony błotem za post (wcale nie obraźliwy), a drugi za wzrost (co nie jest jego winą). Laski, jesteście żałosne, zastanówcie się skąd u Was tyle agresji!!!

Gość aix
Bozia dala wzrost ... szkoda ze tylko tyle :o

Gość tez mam 175
qai wyobraz sobie, ze nie kazda kobieta jest gigantem takim jak ty.Dla niskiej kobiety mezczyzna o wzroscie 168 jest jak najbardziej atrakcyjny.

aix - ciebie wypchali pewnie z kazdej kolejki - nawet wzrostu nie dostałaś

Gość kobieta 174
stańczyk...skad wiesz ze jest pustą dupą? określasz ją po 20 linijkach które napisała, wiec to chyba ty jestes pusty moj drogi.

Gość kobieta 174
po jednej linijce stwierdzasz ze dostala rozum??? zadziwiające

Gość nie chcialabym miec 175 cm
Nie jestem niska, mam prawie 170 cm i ciesze sie, ze nie jestem wyzsza! Gdybym b. chciala byc wysoka jak modelka, wystarcza 5-10 cm obcasy, a lubie takie nieraz nosic. Jednak w przeszlosci bylam z facetami nie zawsze wysokimi i bardzo by mi przeszkadzalo, gdybym to ja byla wyzsza niz on :) Teraz mam meza o wzroscie 182 cm, ale moi nizsi od niego partnerzy tez byli wspaniali i atrakcyjni, seksowni itd. (no, nie mieli 164 cm wzrostu ale tak tylko pare cm wiecej ode mnie i to jeszcze da sie przelknac)

stańczyk - zdziwiłbyś się - trochę prowokacji i już dyskusja sie kręci. Sorki za te odpały ale ciężko Was ruszyć...

Gość tez mam 175
kobieta 174 po tych kilku linijkach mozna spokojnie stwierdzic, ze jest pusta i glupia jak but.Do tego zaloze sie, ze jest zakomleksionym babochlopem przez ktora przemawia zazdrosc bo wzost to niestety nie wszystko co kobieta moze zaoferowac mezczyznie.Moze zostawil cie ktos dla bardziej ambitnej nizszej kobiety,ze masz w sobie tyle jadu?

ale po co ten krzyk? jednym się podoba to drugim tamto, kobietki po co Was interesuje wzrost innych kobiet? Jak wszyscy by byli pod linijkę to nudno by było a tak są wysokie kobiety, które lubią wysokich mężczyzn, są wysocy mężczyżni, którzy lubią wysokie kobiety, są niskie kobiety, które lubią wysokich mężczyzn i są wysocy męszczyźni co lubią niskie kobietki, są tacy dla których wzrost nie jest sprawą priorytetową i tacy którym duza róznica wzrostu przeszkadza.. nie martwcie się każdy znajdzie to co lubi

tez mam 175 - za wrazliwa jesteś a jad to od ciebie wypływa ..

Gość tez mam 175
stanczyk sa tez kobiety wysokie, ktore lubia niskich, rzecz gustu ot co.

zamknęłam to w \" tacy którzy nie lubią dużej róznicy wzrostu\" :)