Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nattttttttti

czy mozna zajsc przez to w ciaze

Polecane posty

Gość nattttttttti

Czesc.. no to tak mam pytanie do was .. hmm w jaki sposob mozna zajsc w ciaze .. hmm czy mozna zajsc bez sexu ..? tylko np . jesli chlopak dostanie wytrysku i niechcaco np przeniesie plemnik do pochwy poprzez palce .. ?lub np sam plemnik sie dostane do pochwu przez majtki ... nurtuje mnie to pytanie .. i szczerze mowiac obawiam sie ze poprzez takie cos moge zajsc w ciaze .. prosdze o odp. na moje pytania .. pa

Gość Jajcarz do kwadratu

Gość Jajcarz do kwadratu
Jasne, że tak. Sam tak zaszłem. ;):):):)

Gość nattttttttti
hmm .. ?

Te nowoczesne plemniki majka dużą siłę przebicia ;) przedostają się przez barierę z majtek :) skaczą z palców do pochwy :) STRZEŻ SIĘ I BIEGNIJ NA WSZELKI WYPADEK PO TEST CIĄŻOWY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nattttttttti
Do Śnieżynka 19 mam 17 lat ..

Gość nattttttttti
Ale jesli chlopak przeniesie palcem plemnik do pochwy ..

że jak ma na palcy spermę, a palcem będzie dokonywał penetracji? Jak najbardziej można w ten sposób zajść w ciążę ;]

Gość nattttttttti
Do Śnieżynka 19 hmm dziekuje za rady .. :* bo wiesz.. w sumie to ja nie doswiadczona jestem he dzieki jeszcze raz :)

Gość śnieżynko
z tym palcem jest możliwe... pozdrawiam dr n.med. Ginekolog

Gość nattttttttti
Do kro tak chodzi mi o to ze jesli chlopak sotaenie wytrysku i jakims cudem plemnik dostanie sie do pochwy lub jesli przeniesie go palecem to czy dojdzie do zaplodnienia

jeśli sperma będzie na palcu, a pacec znajdzie się w pochwie, to będziesz miała taki sam efekt jak przy wytrysku - plemniki są w pochwie i może dojść do zapłodnienia. I nie ważne, czy tej spermy będzie dużo, czy malutko, wtedy prawdopodowieństwo zajścia w ciążę jest duże

Gość śnieżynko
jeżeli plemnik hm jakimś cudem dostanie się do pochwy, w której znajdują się kom. jajowe to może dojść do zapłodnienia...taka jest fizjologia człowieka.

Gość śnieżynko
u zdrowych obojga partnerów taka sama jak podczas stosunku. Plemnikowi wszystko jedno jak znajdzie się w pochwie:)

Gość nattttttttti
Ehhh .. czyli jesli plemnik dostanie sie poprzez placa w pochwie to tak jak by sie dostal podczas stosunku .. hmm ... to ja juz nie wiem co robic..

Gość śnieżynko
a dni płodne miałaś...bo wiesz, nawet podczas norm. stosunku nie tak łatwo jest zajść w ciążę

komórki jajowe nie są w pochwie, tylko w jajowodzie, no, ale dobra :D mniej więcej o to chodzi ;)

Wiem że kiedys gadałam na ten temat z moim ginem i on powiedział ze aby doszło do zapłodnienia potrzebny jest seksik a nie dotykanie palcem.Bo jezeli dzięki temu można by było zajść w ciąże to co druga by chodzila z brzuchem. Zajśc w ciąże tak naprawde nie jest wcale tak łatwo jak sie nam wydaje ....ile tutaj jest dziewczyn ktore się starają o dziecko i nici ....

Gość nattttttttti
Hmm nie jestem pewna czy doszlo do tego ze plemnik zostal przeniesiony do pochwy palcem ..ale pytam tak na przyszlosc jak sie przed ciaza ustrzec i wgole.. co robic zeby nie zajsc w ciaze

Gość Dominisia 25
Ja popieram Sniezynke 19.My staramy się o dziecko już 6miesiecy i nic podczas normalnegoi stosunku ....nie slyszałam jeszcze o przypadku aby jakas kobieta zaszła w ciąże dzięki palcu :O

cóż. najczęściej jest tak, że jak ktoś nie chce dziecka to przypadkiem wpadnie, a jak ktoś bardzo chce, to są problemy :( Co do palca, to pewnie ginowi chodziło o to, że po włożeniu palca nie zachodzi się w ciążę (każdy z nas czytał kiedyć bravo i wiadomo ile takich idiotycznych w gruncie rzeczy pytań mają młode nastolatki), a nie brał pod uwagę, że palcec był upaprany spermą

Chodzilo już o palca na ktorym mogły by byc pleminki. Jasne jakies tam ryzyko jest ale napewno nie tak jak w przypadku normalnego seksu.

Gość nattttttttti
No ale wiecie.. ja duzo czytalam o zajscu w ciaze poprzez dostanie sie plemnika do pochwy przez palec i byla mowa ze jest taka mozwliwosc i ze np przez majtki jesli sa cienkie i wogole.. i dlatego pytam .. bo ja juz sama nie wem ale boje sie trochu ze poprzez takie cos moge zajsc w ciaze