Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nattttttttti

czy mozna zajsc przez to w ciaze

Polecane posty

Nati to po co probowac?Skoro się boisz to nie pozwalaj aby chlopak wkladal ci palce kiedy ma je ubroudzone....:OAle macie problemy naprawde.....zabawiajcie się przed wytryskiem i tyle. Pewnie ryzyko jakies tam zawsze jest!

Gość śnieżynko
co z tego, ja też się staram od roku...ale to nie ma nic wspólnego. To że ktoś mimo starań nie zachodzi zależy zupełnie od innych czynników. A jeżeli plemnik z palca dotrze do jajowodu

Gość nattttttttti
No ryzyko jest zawsze... tylko wiem tez ile glupot ludzie pisza na tym necie i wiem tez ze dziewczyny same sobie uroją ciaze i woogle.. ja nie mowie ze zaszlam poprzez takie cos w ciaze.. bo raczej moj chlopak nie mial spermy na palcu tylko wiesz... lepiej wiedziec wczesniej i sie pilnowac niz potem czegos zalowac...

No przecież ja nie pisze że nie ma takich szans.Pewnie ze ryzyko jest....ale nie tak duze jak w przypadku normalnego seksu. No to jej napisałam niech nie kombinuje takich rzeczy skoro się boi .... Zyczę powodzenia w staraniu o dzidzie:)

no i widzicie takie dziewczyny zachodza w ciaze a jak sie człowiek stara to nie wychodzi, matko w ktorym my zyjemy wieku

Gość nattttttttti
dziekuje wam wszystkim za pomoc .. i wogole. za rady .. :* :)