Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eheehe

czy moj biust AA sie komus spodoba?

Polecane posty

a moe inaczej. a coz warty jest mezczyzna,ktory patrzy najbardizej an rozmiar biustu....:> nic......jesli ktos kogos NAPRAWDE kocha to takie szczegloy nie są wazne... ja wole nie miec prawie wcale biustu niz miec nadwage i obwisly biust jak u jakies krowy:> moze jak bede miec kase zrobie sobie implanty i problemik z glowy;P

dobra teraz ja cos powiem-----> no to juz naprawde masz powazne kompleksy skoro jeszcze po kilku latach malzenstwa wstydzisz sie przed mezem. Ja wiem ze tez tak bede miala ze bede sie troche wstydzic bo... mam nierowne piersi i baaardzo mi to przeszkadza no ale coz... jakos trzeba bedzie sie przelamac.

Gość ja mam chyba
mniejszy niz AA, a 27 latek na karku zaden facet nie bedzie mnie chcial juz wiecej przez moj maly biust, a wlasciwie jego brak

Gość ja mam taki maly biust
dziewczyny ale zauwazcie ze prawie kazda z nas tu ma faceta, przynajmniej to taki optymistyczny akcent:)

Gość ja mam chyba
no nie mam i nie bede miala, bo kto mnie zechce? staniki A sa na mnie za duze, to jakis koszmar, co ja mam zrobic? nie stac mnie na operacje plastyczna, poza tym to ryzykowne, jestem wstrzasnieta 😭

Gość ja mam chyba
ja nie mam faceta, to zalosne :o jestem zalamana

Gość ja mam chyba
az Ci sie capslock wlaczyl ze zdziwienia, wiem to straszna sytuacja

nie wlaczyl sie ze zdziwienia po prostu na innym topiku wlaczylam i zapomnialam wylaczyc

Gość ja mam chyba
ufff, to pocieszajace

nooo :) ale ja wierze ze znajdzie sie jeszcze jakis wartosciowy facet dla ciebie :) ja wam powiem tak... jak moj chlopak zaczal sie mna interesowac to mialam 14 lat no i wiecie za duzych piersi tez nie mialam a zaintersowal sie mna... zainteresowal sie mna ogolnie, moim charakterem,osobowoscia itp :) ty tez takiego znajdziesz :)

Gość dobra teraz ja cos powiem
nie jestem kilka lat po ślubie, tylko w ogole okres przed i małzenski to 6 lat

Gość ja mam chyba
nie wiem czy charakter zdola nadrobic ten brak biustu, poza tym charakter tez mam nie za ciekawy :o

Gość ja mam chyba
jestem straszliwa zlosnica, jestem trudna w kontaktach z ludzmi, nudna itd, ale zbaczamy chyba nieco z tematu...

oj nie gadaj głupot. Masz dola z powodu piersi, to zaczynasz juz narzekac też na charakter

nie wiem czemu ale masz niska samoocene. A jesli jednak taka jestes to dlaczego nie postarasz tego co jest zle zmienic??

Gość ja mam chyba
probowalam, teraz i tak jestem inna niz przed kilku laty, stalam sie spokojniejsza, ludzie sadza ze jestem fajna, ale widzisz co z tego, skoro ja uwazam inaczej, a zaden facet mnie nie chce?

dobrze powiedziałas "ty uwazasz że jest inaczej". A skoro ludzie mowia ze jestes fajna to trza sie ich posłuchac

i wlasnie dlatego ze uwazasz ze jestes zla nikt nie chce miec z toba kontaktu.Widza jak sama siebie postrzegasz i boja sie ze naprawde sie taka staniesz

ja mam 75 a i zyję z tym..... choc i tak nikt fajny sie mną nie interesuje bo za niesmiala na poczatku jestem, zbyt powazna jak na swoj wiek...nie rajcują mnie wieczne obsciskiwanki itd..wymagam w zwiazku bardzije przyjazni,zrozumienia i poczucia bezpieczenstwa...a i mam wad e wymowy rzn.mowie nosowo i to w duzej mierze decyduje o odruzceniu mej osoby:O

a ja lubie wady wymowy :) a szczegolnie jak facet mówi takie "errrry" zamiast "r" :)

Ja mam 75A. Ale odkąd zaczęłam brać tabletki to kupiłam nawet stanik B :) Wprawdzie malutkie B, ale B :D Mój chłopak uwielbia mój biuścik, bo, jak twierdzi, jest tylko jego, najpiękniejszy... Dzięki mojemu Misiowi, pozbyłam się kompleksów. Pozdrawiam.

no nastepny facet ktory uwilbia cycuszki swojej dziewczyny :) kobietki biusty w przod i do swoich facetow marsz :):P