Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eheehe

czy moj biust AA sie komus spodoba?

Polecane posty

eheehe====> tak to siedzi w naszej psychice. i taknaprawde facetom podobaja sie wszyzstki piersiatka i te duze i te male

Gość ja też mam taki
no pewnie, niech mój bedzie mały, ale kształtny, a nie jakieś trójkatne workozwisy

Gość eheehe
tylko ci sie zdaje ;p AA to najmnjeszy z mozliwych

Gość iloilo
AA jest mniejszy od A...a 70A jest mały bo przecież widze jak ten mój stanik wygląda...

Gość eheehe
ja tez taki mam-- ja mam biust nr 1 z tego twojego rysunku.taki stozek wlasnie najbardziej to mnie wkurza jak dziewczyny maja te B i marudza, aki B jets fajny ;) i to wcale nie jets maly biust.

hmmm wiecie co... wedlug mnie i male piersi sa baardzo pociagajace. A juz w ogole jak sie nad nimi troche popracuje ;)

Gość ja też mam taki
ehe - ale ten 1 jest ok zobacz na to drugie coś - taż mam stozki tylko zwisające

Gość iloilo
nom ale moim zdaniem to 70A to niczym nie różni się od 70b,chyba ze mam jakieś trefne staniki...a to możliwe :P swoją drogą kiedyś w napłynie jakiś tajemniczych sił kupiłam 75B i lezy w szafie bo za duży...rany to trza byc mną,zeby kupić za duży stanik i łudzić sie,ze go kiedyś założę,bo będzie co włożyć...:D

ilo ilo wlozysz go jak zajdziesz w ciaze albo i jeszcze wiekszy ;)

Gość ja też mam taki
ja to mysle o tabletkach anty, od niektóryh sie powieksza biust

Gość eheehe
haha, ja tez sobie kupilam za duzy, ale w sklepie jakos tego nie widzialam, podciagnelam ramiaczka i hajda naprzod ;p a dzis nalozylam swoj stary, jeszcze z lat dziecinstwa;p stanik, taki szmaciany i musze se przyznac, ze czulam sie wspaniale ;)moze dlatego, ze sweter byl w paski co dodaje troche kraglosci ;)

Gość iloilo
Unitra---> popracuje tzn? mamy poćwiczyc czy założyć push-up ;)? ćwiczyć mięsnie ramion i klatki piersiowej to ja się boje...przecież te kobietki co ciężary podnoszą strasznie wyglądają,te fittneski również...

Gość eheehe
ej dzewczynym toche zejde z tematu, ale mnie to strasznie zastanawia, czy wloski na piersiach sa normalne?na piersiach i miedzy nimi, nie jakies dlugie czy cos ale jednak ;|

Gość ajaja
ja tez mam taki 75 aa. czasem 75 a. nosze push-upy bo tylko wtedy wygladaja ladnie kobiece bluzeczki, bo taka decha to jak bym byla dziewczynka nie kobieta. cwiczenia duzo nie daja, kidys trenowalam, wzmacniaja miesnie klatki piersiowe i troche unosza biust. tez sie czuje jak bym oszukiwala kazdego wokol siebie. do tego jeszcze boje sie ze jak bede z kims to ten ktos sie mocno zawiedzie, bo widzial biust wiekszym niz w rzeczywistosci

tak cwiczyc ale nie tak jak one. Wiecie ze mozna sobie poprawic wyglad piersi poprzez prysznic?? mozna go bardziej ujedrnic. Polewacie piersi prysznicem znaczy zimna woda ;) albo stajecie przodem do sciany i opieracie rece na scianie i robicie takie pompki tylko ze na stojaca. i tylko rece uginacie

Gość ja też mam taki
ja mam tylko wokół sutków i wyrywam

Gość iloilo
eheehe-->rozbroiłaś mnie :D w każdym razie to normalne A co do ćwiczonek to masaż pod prysznicem stosuje i to dość długo bo od kąd mam prysznic w domu czyli od 3 lat...ale nie pytajcie mnie czy coś to daje,bo pojęcia nie mam.

Gość eheehe
no bo myslalam,z e tylko ja tak mam i troche mnie to przerazalo;) tez mam wokol brodawek ale nie wyrywam ich..

Gość iloilo
regularnie,ale z tego co wiem to ma ujędrniać,a nie powiększac a mój mini biust jest jędrny. dziwne by było gdyby nie był.

Gość ja też mam taki
ja wyrywam bo sa czarne a jestem blondynką i nigdzie oprócz tego miejsca nie mam czarnych włosów :o

Gość eheehe
niebede ich ciachac nozyczkami bo pozniej sobie z nimi nieporadze ;)

Gość iloilo
coś ucichło....

Gość eheehe
no ja juz sie chyba wygadalam i zaspokoilam swoja ciekawosc;p

Gość eheehe
dobrze, ze nie jestem sama;)