Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

Sobota wieczór, a ja sama z browarem w domu !!! Pochlastać się idzie ...!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Malutka_81
czy ktos mi powie co robi prawdziwy facet siedzac za granmica bo moj mi mowi i ja jakos nie potrafie tego zrozumiec... i znow koljena klotnia.. olał mnie ostentacyjnei rozmawia z kumpelm na skype .. mowiąc ze porozmawiamy pozniej i tak czekam juz 2 godziny :(

Przynajmniej masz na co czekać. A u mnie? Synowie mają swoich kumpli, mąż nie wiem co robi i mnie to nie obchodzi (jest gdzieś w domu), a kot śpi. A ja? Właśnie wypiłam browara przed kompem. Grzanego, bo mi zimno było. :)

Gość ledy mafia
Łowca a czy my biadolimy?No może trochę;).Ale czasmi i pobiadolić trzeba.

Gość Malutka_81
r5enka* tak mam na co czekac, im jest lepiej.. tym wiecje sie zaczelismy klocic bo on twierdzi ze nie potrafie zrozumeic zachowan prawdziwego faceta... cholera moze nie umie no..

Gość ledy mafia
Malutka81,mój facet podobno tam pracuje(jeżeli chodziło Ci o poza granicami:)),ale tak dokładnie to nie wiem bo mnie tam nie ma.Pewnie baluje gdzieś.

ej >>>>>>> WYLUZUJCIE :) ja byłam wczoraj na niezlej imprezie a dzis dzień jak dupa :O jestem zmęczona bo pół dnia bawiłam się w sprzataczkę :O Sweet a z tym kotem to Ci zazdraszczam :) Mi nie pozwalają mieć kota :O

Gość Malutka_81
ja mu nie zaluje ze baluje tylko ze klamie, mnie mowi ze spi a robi co innego ...

Gość ledy mafia
Dzisiaj nie baluje,bo focha walnełam a potem strzeliłam,no i sobie narobiłam.O nawet rymować zaczynam to znaczy że mam doła i musi byc tego przyczyna:)

Gość ledy mafia
Malutka faceci zawsze kłamią,podobie zresztą jak kobiety:)

Gość Malutka_81
ech nic tylko sie dzisiaj upic :(

a ja mam kaca.....i tak jak was czytam to ciagnie mnie do lodowki, gdzie zimne piwko sie usmiecha....dola mialam wczoraj...a dzis kac...na dola to nie mam juz dzisiaj sily....

Gość Malutka_81
szkoda tylko ze nie moge... :(

matrishia>>> nie dziwie ci sie :O po moich postach mozna odniesc takie wrazenie :O swoją drogą, kto wie dzis mam jutro nie! :O 😭 tak jak kazdy!!! zaznaczam ze moj kot rowniez mnie olal, miauczy pod drzwiami i domaga sie wyjscia, ale go nie wypuszcze 😠 nie chce zostac juz totalnie sama! :O 😭

Gość ledy mafia
malolepsza jak masz dobrze że dół już za Tobą. Ja mam doła,focha..........😠 Dobrze że jutro już na nic nie będe miała siły.

Gość ledy mafia
jak dobrze że mam psa,przynajmiej nie miałczy mi:)

Gość psiekupy
psy srają na trawnikach

Gość kasialux
ja sama z e szkalanka wina grzanego jest suuuuuper

Gość ledy mafia
jak mój sra to na mój trawnik,do sąisadów nie przeskoczy bo płot za wysoki,mój trawnik,mój pies,to niech sobie sra

Gość ledy mafia
kasialux a doła masz?

zlamalam sie i poszlam po piwo....wyluzujcie dziewczyny....zycie przed nami, jeszce nieraz fochy, doly i inne gady nas dopadna...wlaczcie fajna muzyczke i imprezujmy.....jestesmy kobiety i mamy prawo do wszystkiego....

A mój kot się obraził, bo przez przypadek przytrzasnęłam mu ogon drzwiami od lodówki :( Przepraszam go od godziny i nic.... :( Dałam mu żółtego sera nawet (uwielbia) - ale nie chce... :o DRAMAT A tak poza tym ja się nie martwię, że mój facet jest w pracy, za granicą czy gdzieś tam... bo go nie mam. A ten którego bym chciała to mnie ma gdzieś. Właśnie zgasło światło u Niego (ciekawe gdzie poszedł) ;) Zdrówko :)

Gość ledy mafia
U mnie dół się pogłebia,jak będe tak dalej kopać to się w nim zapadne:(HELP

Black kat>>> zapewniam cie ze nieraz jest tak iz jest facet a nie ma uczucia :( i jest jeszcze gorzej :( uwierz mi choc wiem jak to jest gdy ukochana osoba cie olewa:( uwierz mi WIEM!!!!!!!!!!!!!!!!! :(:O pozdrawiam serdecznie ;)