Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niecierpliwaaaaaaaaa

Czy moge juz teraz zrobic test czy poczekac do rana?

Polecane posty

CHce wykonac Bobo test wiem ze rano jest najwieksze stezenie...ale nie wiem czy wytrzymam do rana, czy o tej porze wynik moze byc mniej wiarygodny...duzo dzis pilam i oddawalam moczu...dziewczyny???

Po pierwsze czy jestes przed terminem spodziewanej @ czy po terminie? Po drugie to na twoim miejscu zrobiłabym test beta HCG z krwi bo jest bardziej czuły no i wiarygodniejszy, wynik bety jest 100%, a testy z moczu niekoniecznie

ja jak robilam to nie wytrzymalam i zrobilam po poludniu i wyszedl prawidlowo. Ale faktycznie to jest wazne czy jestes przed terminem spodziewanej @ czy po, bo jesli przed to poczekaj do rana

Gość Zaciazona
Ja zrobilam godzine temu i wyszedl pozytywnie,zrób teraz i zobaczysz dwiw ladniutkie kreseczki!!!!!!11 Daj znac!!!!!!!!

Gość NIEDOWIARKAAAAAAAAAAAAA
Niecirpliwa rób test i pisz jak wyszlo

jestem 10 dni po terminie spodziewanej meisiaczki

ok poczekam do rana..... albo chociaz do pozniejszej nocy...zeby miec juz ta pewnosc

Kochana ,ja robilam dzisiaj trzy godziny temu i wyszedl mi pozytywnie,tylko druga kreseczka slabiej a jestem 7 dni po spodziewanej miesiaczce.Napisz jak wyszlo

heh ja tez pamietam jak czekalam z testem poczekalam do rana a rano wyszedł pozytywnie dosłownie chwile po tym jak zamoczylam dziubek strach i zarazem szczescie

nie wiem czy wytrzymam ale poczekam do rana.....tak bedzie chyba najpewniej.Dzies duzo pilam wiec mocz pewnie mam bardzo rozcieczony, siusialam tez wiele razy wiexczorkiem....moze lepiej poczekac do rana..o ile bede mogla zasnac:)

...dziewczyny:) chyba pojde spac a jaki lepszy tes PRE TEST czy BOBO mam ten drugi a slyszlma rozne opinie. Ale na 99% jest wiarygodny....chyba sie denerwuje... nie chce sie rozzcarowac.

dlateg tak szczerze to wolalabym kupic go rano:) bo trudno bedzie przespac noc :) ale jutro niedziela

Zrób jak uwazasz,ale ja bym nie wytrzymala,ale to twoja decyzja.Napisz rano jaki jest wynik ok?A ile masz lat?

ok postaram sie napisac. Mam 25 lat.

A boje sie gdyż moje miesiączki są nieregularne, ale nigdy az tak się nie opóźniały.

jednak poloze sie spac.....zrobie rano...dam znac jak wyszedl. Jestes w ciazy, a jakie masz objawy....nie mam jeszcze dzieci, bardzo bym chciala, ale nie jestem do konca przekonana...ostatnio jestem podenerwowana, a stres tez wplywa na przesuniecie sie meisiaczki. Ale od jakiegos czasu mam podwyzszona temp. bala mnie sutki, nie ma mieiaaczki ale jest bialy sluz i ogolnie jestem oslabiona....jutro sie okaze...tzn. dzis rano :)

Agnieszka74 a tak w ogóle to GRATULUJE!!! :):)

Dziekuje,ale za pare dni zrobie drugi zeby sie na 100% upewnic.Ja jeszcze dzieci nie mam,a jak dlugo sie starasz?

Gość Adnieszka74
Napisz odrazu jak zrobisz.Trzymam kciuki i wierze ze bedzie po Twojej mysli.PA

Zrobiłam test...jedna kreseczka :( A miesiączki ciągle nie ma i ten nieustający ból piersi i podwyższona temp.pewnie dlatego słabiej się czuje. W tygodniu wybiore się do ginekologa, bo teraz bardzo się martwie, co może byc przyczyną. Agnieszka jeszcze raz gratuluje małego CUDU, pozdrawiam i szczęścia życzę

Gość ja powiem moze tak
przyczyna moga byc problemy z hormonami lub zbyt wielkie chcenie dziecka i psychika plata ci figla, tez tak mialam 2 razy :(

Kurde,moze poczekaj jeszcze,ja jednak sadze ze jestes w ciazy tylko test tego jeszcze nie wykryl.Ja zrobie jutro jeszcze jeden zeby sie upewnic,boje sie troche ze wyjdzie inaczeej,bo to róznie jest z tymi testami.Pozdrawiwm Cie i ciagle trzymam kciuki