Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niecierpliwaaaaaaaaa

Czy moge juz teraz zrobic test czy poczekac do rana?

Polecane posty

Hormony...a skad ta podwyzszona temp.? wiem, ze wiele rzeczy mozna sobie wmowic....tymbardziej jak sie zauwaza objawy....teraz boje sie ze to jakies zapalenie, przeciez cos jest nie tak. Agnieszka dziękuje, ale mysle że test był wiarygodny, miesiączka spoźnia się juz długo przeciez.

A Ty na pewno jeśteś, ale zasze możesz potwierdzić kolejny raz, to na pewno bardzo cieszy :)

Bolą mnie bardzo sutki, szukam teraz o chorobach czy jakas objawia sie w sposob podobn do ciazy. Wiem, ze nerwy robia tez swoje...od tego moga byc mdlosci, tylko ta podwyzszona temp....moglaby swidczyc o tym ze zbliza sie miesiaczka...ale nie az tyle dni....nie mam pojecia co to....chyba zaczynam sie bac. Musze isc jak najszybciej do lakarza

moj pierwszy test pokazal druga kreske bardzo niewyraznie. dopiero po tygodniu byla ona wyrazniejsza, a tez robilam go kilka dni po planowanej meisiaczce. moze jeszcze nie wszystko stracone?

w pierwszej ciazy wyrazne dwie kreski miałam juz w 24 dniu cyklu (cykle 28 dni),a w obecnej zrobiłam 5 dni przed terminem i to nie nawet z moczu porannego.i kreski dwie :) Obie ciąże planowane,dlatego robiłam testy przed terminami okresów.Ale słyszałam,ze niektore kobiety \"produkują\" śladowe ilosci hcg,niewykrywalne przez apteczne testy na poczatku.Pozdrawiam

mysle jednak, ze to nie ciaza.... moze zapalenie pecherza, nie chce robic sobie nadziei, wiece moze co powoduje podobne objawy do ciazy. Stres rozniez opoznia miesiaczke, a ja sie dosc duzo denewowalam. Cztałam tu o prolaktynie....nigdy nie miałam chyba badanych hormonów, ani usg...

Cały czas o tym myśle :O

Wiem jak to jest,ja zrobilam test cztery dni temu wyszedl negatywnie,a wczoraj juz dwie kreski,fakt ze ta druga taka slabiutka ale wyszla.Takze widzisz,róznie to moze byc.Ja Ci mówie,jestes w ciazy mala.!!!!!!!!