Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porsche

o BOŻE!!!!!!!!!!!!!CO TO JEST!!!?????

Polecane posty

Gość porsche

jak skończyłam sikac wyskoczyła ze mnie wielka kula śluzu, nigdy czegos takiego nie widziałam!!!! w tym śluzie było miejscami troche białego czegoś... co to moze byc??????

wiem co to! ja to mam co miesiąc, to owulacja, taki śluz, czasami się ciągnie taki glutek :) Na 100 % Po prostu jak sikałaś to parłaś i wypsnęło się. Czy przypadkiem nie jesteś w połowie cyklu?

ale to niekoniecznie musi byc przezroczyste?? takie pomieszane z bialym?? :)

To może być sperma jeśli uprawiałaś sex. Ja tak mam zawsze po stosunku. A jesli sie nie kochałas to moga to byc upławy

Gość porsche
sluz byl taki ciemno kremowy ale przezroczysty.....boje sie zeby to grzybica nie była,,,,nie mam pierwszy raz owulacji zawsze coś mi sie wydobywało ale to była ogromna kula !!! pierwszy raz takie coś widziałam... i troche sie przestraszyłam:/

Gość łęęęęęęęęęęęęęęęęęęę
a fuj!!!

jak juz mowilam moga to byc uplawy, ale tylko podczas sikania ci \'wyskakuje\' ? uplawy sa wtedy gdy nie dbasz czest o higienie intymna, ale ja nie mowie ze akurat to musi byc przyczyna :)

Gość porobienie
buahhaahaha nic sie nie stanie jak bys sie przeszla na wszelki wypadek do ginekologa

Gość karolinaa
gowno prawda, ma racje.

do \"...gowno prawda..\" akurat przeczytalam na ten temat ksiazke medyczna, a raczej encyklopedie, wiec chyba nie powinno to byc nieprawda?? czy ja powiedzialam ze to jedyny czynnik? :O

tzn nie cala encyklopedie :P tylko fragment o uplawach

Gość porsche
ma ktoś jeszcze jakąś teorie na temat tego obrzydlistwa co ze mnie wyleciało???

Gość karolinaa
Do joop Lekarze czesto sami nie wiedza skad sie bierze grzybica, oni sa jacys niedouczeni. A jak juz nie moga pomoc ,to rozkladaja rece. Higiena nie ma tu znaczenia, nie mowimy o brudasach. Poczytaj topiki to sie za glowe zlapiesz a ksiazki medyczne lepiej odstawic na polke, to tyle.....

Gość karolinaa
Do autorki, musisz isc zrobic posiew i czystosc. Nie umiem ci napisac ,co to bylo? Nigdy czegos takiego nie mialam.

Gość porsche
tak, sikałam juz sie nie powtórzyło...poronienie raczej nie bo chyba nie tak by to wygladało:/ była to taka plama śluzu wielkościz 5cm na 3cm (mniej więcej) Boze...boje sie troche:(

spore to bylo.... to ja juz nie wiem ;( nie potrafie ci pomoc

Gość porsche
no mam nadzieje ze nie jestem!!!

Gość inkaaaa
ja mialam podobnie, bylo to w koncowce cyklu, nie owulacja, popstu na nieplodne dni zebrami sie troche tego sluzu i jak zalatwaialm sie to taki kawalek kulki sluzowej koloru kremowo-bialy do dzis zdarza mi sie cos takiego

tez mi sie wydaje ze ci sie po prostu nazbieralo :) nie ma sie czym martwic :)

Gość kurczeeeeeeeeeeeee
dlaczebo my kobiety musimy miec tyle problemow??

kurczeeeeeeeeeeeee masz racje :P facetowi nigdy nie wyleci kulka sluzu o wymarach 5x3 cm :P chyba ze nie ta strona... yhh... chcemy byc jak najpiekniejsze i same wynajdujemy ssobie rozne problemy.. ach ci faceci... to wszystko dla nich jeszcze jakby zwrocili na to uwage :(

Gość a ja wszystko robie dla siebie
a nie dla facetow. Autorka nie wynajduje sobie problemu, co ty piszesz? Przeciez to nie jest normalne,wiec pyta a jak nie umiesz odpowiedziec to nie pisz glupot.

Gość kurczeeeeeeeeeeeee
ale jop mowi tak ogolnie a nie akurat o tej kulce sluzu:P

Gość jeijeijeije
ja też tak miałam, to było coś takiego jak śluz, jak jakaś błona, też się tego przestraszyłam niemiłosiernie, ale nie poszłam do lekarza, to było jakies 3 miesiące temu. Teraz wszystkjo jest okej. Też nie wiem co to mogło być

yy sorry akurat nie chodzilo mi o przypadlosc porsche :| poza tym napislam juz wczesniej co o tym sadze czytaj uwazniej