Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porsche

o BOŻE!!!!!!!!!!!!!CO TO JEST!!!?????

Polecane posty

Gość dziewczyno idz do lekarza
Tutaj jedne nie wiedza, zaraz juz wiedza i podpisuja sie pod tym co wymyslila inna osoba. One juz wtedy tez tak uwazaja. Inne tez tak mialy ale 3 miesiace sie nie powtorzylo wiec po co do lekarza? To co sie stalo,nie jest normalne .....

Gość jeijeijeije
ja potrafię zrozumieć, że dziewczyna ma problem i może trochę się przestraszyła, bo normalne to takie coś raczej nie jest, a Wy tu zamiast odpisać poważnie to sprzeczacie się czy upławy są spowodowane brakiem higieny czy nie i czy robimy to dla facetów czy dla samych siebie ... bosh ... jeśli chodzi o tych facetów to każda ma inaczej, proste, ale z upławami się nie zgadzam - nie mów joop, że Ty ich nie masz, mimo, że się myjesz, nie wiem ile y rtam razy dziennie. Śmeiszne. Upławy są najzupełneij normalne, te bezbarwne i białe. A każde inne mogą być wynikiem nieprawdłowości w organiźmie i nie znaczy, że dziewczyna się nie myje!! Co Ty za encyklopedie czytałaś, chyba jakieś jeszcze socjalistyczne heheh

dzieki kurczeeeeeeeee :P za probe uratowania :P przeciez mi nie chodzilo o to ze ta kulke sobie wymyslila :P

Gość dziewczyno idz do lekarza
Tak jest, uplawy moga byc zoltawe i tez sa prawidlowe. Wyciekaja biale lub mleczne a na bieliznie zolknieja i to jest tez normalne.

Gość jeijeijeije
może nie postąpiłam rozważnie nie idąc z tym do lekarza. Ale porshe chciała wiedzieć czy ktos tak miał, więc opisałam moją sytuację, a że do lekarza powinna pójść, to raczej nie ulega wątpliwości :)

Gość wiadomo ze nie musisz
ze wszystkim od razu leciec do gina ale przy najblizszej okazji powiedz mu ze tak mialas i na pewno bedzie sei pytal czy to sie powtorzylo

Gość kurczeeeeeeeeeeeee
matko,przeciez to forum,mozna dyskutowac :o

no sorry ale jak maja prowadzic do nieplodnosci to chyba nie sa normalne :|

Gość powroccie do pytania

nie mowie ze jak ktos sie nie myje to musi byc to uplawy od razu musza byc od tego podalam przyklad :) yyy a co do tych ksiazek moja siostra studiuje medycyne :)

Gość karolinaa
To nie uplawy prowadza do nieplodnosci, uplawy to skutek bakterii. Joop, ty nie masz zadnej wydzieliny? Przeciez kazda kobieta ja ma?

Gość jeijeijeije
no brawo, czyli nie umiesz czytać ze zrozumienim joop :)

Gość hahahahahaha
No i co z tego ,ze studiuje medycyne? Dobry lekarz, to taki,ktory ma duza praktyke. Bo co taki lekarz po studiach moze wiedziec? No co? Naczyta sie ksiazek a praktyka ,gdzie? Moza siostra pomoze autorve watku?

yhhh widze ze z wami nie mozna podyskutowac bo od razu na wszystkich naskakujecie jakbyscie byly najmadrzejsze :|

Gość jeijeijeije
no właśnie nie jesteśmy ... a Ty się ciąglę upierasz przy swoich racjach, zamiast przyznać, że może faktycznie te upławy są normalną rzeczą u kobiety. No, oczywiście u tej, która już weszła w okres dojrzewania. Może Ty jeszcze nie? skoro ich u siebie nie zaobserwowałaś?

ja sie nie upieram :) dobra juz ok :) przyznaje ze moze uplawy sa normalna rzecza u kobiety :) yyy mam 20 lat

po pierwsze joop nie ma więcej niz 18 lat iweć nie powinna sie wypowiadać....po drugie gdzie studiuję twoja siostra? nazwa szkoły? po trzecie upławy pojawiają się od infekcji...infekcje te najczesciej pojawiają się od używania tampon.ów, srodków hormonalnych, uczulenia na latekst prezerwatyw...to że ktoś się nie myje jest jedną ze stu mozlwych przyczyn, czasami grzybbica bierze się z niewleilkiego naruszenia flory bakteryjnej na skutek chociazby zmiany płynu do higieny intymnej... to co wyleciało autorce to zbity śluz. na skutek niewielkiego parcia wyleciał owy \"czop\". mogła go sobie naprodukować nadżerka jka równiez infekcja. nic groźniejszego to nie może być. gdybyś miała grzybicę nie wyleciałby cxoś takiego. miała byś serowate upławy i straszne swędzenie...gdyby to było coś gorszego nie wyleciałby śluz a krew, bolałby Cię jajniki...to zwykłe upławy...!!! głupia dyskusja o dupie maryni z równie głupią i dziecinną joop o pogladach i wiedzy na poziomie gimnzajalistki

Gość hahahahahaha
to zwykłe upławy...!!! Uplawy pojawiaja sie od infekcji zdecyduj sie , uplawy sa normalne dla kazdej kobiety, jezeli zmieniaja zapach to sa wtedy chorobliwe.

o co Ci chodzi \"zdecyduj się\"? upławy nie są normalne dla każdej kobiety.sama nazwa upławy to określenie czehgoś nieprawidłowego.normalna kobieta ma śluz tudzież wydzielinę. ale to nie od razu powód do paniki i wielce filozoficznej dyskusji oraz snucia katastroficznych wizji:o

\"glupia\" a ty ile masz lat? bo z kultura to cienko... nie wiem po co mialabym klamac odnosnie do wieku ?? :| ale chyba nie chodzi o to zeby sie tutaj klocic, bo to nie jest odpowiednie miejsce

pisalam przeciez ze uplawy sa przyczyna roznych chorob :/

gdybym nie miała kulury wyzwałabym Cie gorzej. wiec nie broń sie tu oskarażniem o brak kultury bo to żenująca linia obrony. mam 22 lata i studiuje farmacje na akademii maedycznej w poznaniu dlatego pytam gdzie niby jest Twoja siostra....wypowiadasz się na kiepskim poziomie i bronisz swoich wątpliwej jakości racji żenującymi bajkami o siostrze na medycynie i czytaniu \"encyklopedi\". ale mało mnie to obchodzi. ja już wyraziłam swoje zdanie. tak wiem...bedziesz sie teraz wypowiadała na pomarańczowo żeby je podwazyć. ale tak szczerze średnio mnie to obchodzi.

no dobrze. pisałaś wiele rzeczy. tylko wyraziłam swoje zdanie na Twój temat. każdy ma do tego prawo. to w koncu forum.

NIBY jest we Wroclawiu, chodzilo mi o ksiazki ze mam po siostrze. a to ze studiuje matematyke swiadczy o tym ze zbytnio nie umiem sie poslugiwac fachowym slownictwem i moge miec jakies watpliwosci co do tego tematu. ja tez napisalam co mylsle na ten temat i nie widze problemu.