Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może pójde na księdza...

Dlaczego poznanie kogoś poprzedza tyle upokorzeń ?

Polecane posty

starałem się chyba o 5 kobiet za każdym razem dostałem kosza, nie mówie już o tym, że kumple się śmieją, to ja powoli trace poczucie własnej wartości. Cieszcie się kobiety, że to wy nie musicie się odkrywać z uczuciami bo dopiero byście poznały co to bół i smutek....

Gość prawda boli
będziesz miał kase to będziesz miał każdą..... jeden topic tutaj to tłumaczy :)

Gość optymism
startuj do grubych, jest latwiej a one bardziej chetne do zabaw

grube do mnie nie pasują, jeśli chodzi o styl życia...ja uprawiam dużo sportu..

teraz już nieaktualne...... mam tak niską samoocene, że niestartuje do nikogo........ 4 lata dały swoje.....

Gość Moze to ci pomoze
www.uwodzenie.fr.pl

przyjaciółki już miałem...... każda jak brutus wbiła mi nóż w plecy..... kobiety nie nadają się na przyjaciół dla facetów ( bez urazy)

Gość MojNickOna
A ile Ty masz lat slonko ?

22

Gość MojNickOna
To mlody jestes, wszystko przed Toba. Nie ma sie co lamac, bo widocznie nie trafiales na wlasciwe dziewczyny :) Nie byles w ichtypie itd. Optymizm, i sie nie zrażaj :)

Gość trefniś amator
tak bywa ja ci powiem taką prawde one ciągną jak ich nie potrzebujesz jak masz jedną to ze 3 sie za tobą ślinią ale jak nie ma żadnej to nawet widoków też nie ma :O

Gość MojNickOna
heh trefniś, podobnie jest z Wami, facetami ;)

wiesz umiem wyciągać wnioski skoro mam 22 lata a nie moge zainteresować ani jednej dziewczyny to coś jest nie tak..... pewnie wygląd nie ten, charakter też nie przebojowy..... a co kobiecie po powiedzmy 25 letnim facecie , który nigdy się nie całował ??? Kobiety nie chcą w tym wieku uczyć...... ja rozumiem...tak tylko sobie dzisiaj smęce bo mam doła...

Gość ja tam sama sobie podrywam
facetów. nie lubię cwaniaków a fajni są często zakompleksieni. a Ty młody jesteś jeszcze. jak będziesz miał 30 i takie problemy, to zacznij się martwić.;)

Gość MojNickOna
E tam po co Ci kobieta ktora patrzy na wyglad. Nikt nie jest taki straszny, tylko trzeba o siebie dbac. Nie wszystkie lubia przebojowych . A do 25tki Tobie jeszcze troche brakuje, wiec nie przesadzaj ;)

Gość trefniś amator
No stary ja coś o tym wiem nie musisz mi mówić zainteresować kobiete swoją osobą to sprawa niełatwa :O jeszcze tym bardziej jak sie ją pierwszy raz na oczy widzi :) ale tak na pocieszenie widze że starsi faceci maja fory u lasek tak że mi sie nie spieszy :D

Gość no od was nie mozna niczego
wymagac, zycie to nie patrzenie w oczki

no tak w wieku22lat to Ty jeszcze bys chcal byle jak i byle z kim :o Podrośnij troche i nie myśl jedynie o dupceniu:D🖐️

Gość Wrom
Po pierwsze jesteś jeszcze młody. Po drugie widocznie za bardzo się o te panie starałeś, gdyby ci na nich zależało w taki sposób, że mógłbyś je zostawić w ciągu 2 minut bez większegu namysłu/żalu to inny byłby ich stosunek do ciebie. Po trzecie skoro tak źle znosisz odrzucenia to może powinieneś starać się o kilka kobiet jednocześnie - w przypadku niepowodzenia mniej boleśnie to odczujesz.

a moze masz zle doswiadczenia z domu rodzinnego i dlatego tak boleśnie odczuwasz odrzucenie. może w rodzinie któres z rodziców Cię odtrącilo - teraz mowię poważnie. Wyluzuj i się tak nie martw jakimiś ciziami :D

Gość Ameliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tak uwazasz ze to my kobiety ranimy i zanizamy wasze poczucie wartosci??Ja ostatnio poznalam chclopaka na imprezie super sie nam tanczylo troche siedzielismy przy jego i jego kolegow stoliku wszyscy mili i fajny wieczor na koniec poprosil mnie o numer a potem nawet sie nie odezwal To po co ten numer chcial moze mi ktos wytlumaczyc przeciez mogl powiedziec to czesc dzieki za mily wieczor i tyle A kolejny bawil sie ze mna na dyskotece na kolejnej przyjechal z kumplem i chcial mnie wyciagnac do innego klubu zalezalo mu strasznie i o numer tez prosil nie dalam bo zgubilam kom i jeszcze nie mam nowej a kolejnego dnia w centrum handlowym z dziewczyna siedzial i ja po rece ja gladzil .I co ja mam powiedziec ???????????????

a dlaczego sądzisz ze z byle kim chciałbym być ??? Te dziewczyny to nigdy nie były jakieś z knajpy czy coś w ten desen... zazwyczaj znałem już ich charakter.... młody jestem, no właśnie to kiedy mam poznać dziewczyne życia ??? jak będe stary ??? młodość narazie z niczym pozytywnym mi się nie kojarzy....

Gość prawda boli
tylko laska tu nie masz co porównywać....... bo facet chociaż przez chwile wykazał się zainteresowaniem...a te laski od księdza pewnie nie chciały się z nim umówić, czy dać tego głupiego numeru telefonu....

Gość *******************ppp
Ameliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, sama widac jesteś taka sama:D, jak ten facet:D Chcesz kogoś na imprezie poznać:O Nie żartuj:)Tacy co tak sie nie zachowują nie są bywalcami takich miejsc:D

Gość trefniś amator
Nie jęcz bo jak będziesz marudny to cie oleją jak cie laski nie chcą teraz to pracuj zwiedzaj świat kase zrób dbaj o siebie nie żbyś potem miał brzuch jak sumo to potem pewnie będziesz w laskach przebierał zwłaszcza młodszych musi ci sie poszczęścić nawet ślepej kurze trafia sie ziarnko... :D

Gość Ameliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
I co ze przez chwile w takim razie jak chodzilo mu o chwile dobrej zabawy to po co chcial ten numer a ten drugi dlaczego tak zabiaga jak ma dziewczyne ktora jak widac chyba kocha co ?????????

Gość trefniś amator
oczywiście żebyś nie miał brzucha :D

Gość *******************ppp
Ameliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, znalazł sobie drugą do zabawy:D, to po co miał dzwonić.

poza tym to faceci też sa materialistami i patrza jak dziewczyna sobie radzi w zyciu - i nie mowcie, ze tak nie jest. A Ty autorze masz dlugą droge przed sobą, bo jeszcze nie umiesz grać, tak jak grają i faceci i kobiet. I wsrod kobiet i facetów zdarzają się dranie.