Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brazil_stud

Jak PODERWAC dziewczyne W TANCU?

Polecane posty

chodzi tu o zachowanie-ale zachowaie może się przerodzić w nawyk, nawyk w cechę...itp. a zmiany psychologiczne pociągają za sobą fizjonomiczne-wez się uśmiechnij do lustra to zobaczysz podstawową zmianę; ale kto nie ocenia wyglądu? mówiłem już że niklt nie leci na wygląd dla samego wyglądu-właśnie dlatego że to jaki masz np wyraz twarzy czy postawę świadczy o tym jaki jesteś-pod tym względem ludzie się dobierają...nie chodzi tu tylko o samą powłokę... no jesteś, jesteś :D:D:D

już kiedys pytałem czemu maj-chyba chodzi o kwestie ułożenia planet albo jakieś cykle biologiczne jego mikroflory bakteryjnej...:D:D:D

gdzie ja do cholery napisałem że daje rady co do wyglądu...:O:O:O

kosmetyczka zawsze coś wymysli - wez po prostu wystartuj do panny...najlepsza weryfikacja...nie ma rozdzielności wygląd-osobowośc...to się zazębia..powtarzam po raz 100000000000000 ale chuj z tym nie Tomi? chociaż Pani Dei posłuchaj jak ja mało wiarygodny się wydaję...:)

ale o osobowości czuyjejś wnosisz często-i to często całkiem trafnie- z czyjegoś wyglądu...

jak jesteś naprawdę brzydki to i kosmetyczka nic nie da...:O to już Ty musisz wiedzieć gdzie jabłko masz:) możesz się nie zgadzać...a po ubiorze już lepiej? ja obstaję że po wyglądzie-szczególnie twarzy ale tu chodzi o całokształt- można dużo wywnioskować...nie wcale że ładna to suka bo może być ładna wyglądająca na suke i adny aniołek..wszystko można wywnioskować...każdy to potrafi , zdarzają się błędy ale nawet jeśli to optem zachowujem,y się wobec tej osoby tak, że ona i tak pokaże tą cechę którą widzielismy...tak się sprawa przedstawia w zarysie :classic_cool: stańczyk-jak już zdjęcie dostałeś to pierwsza baza zdobyta:D:D:D:D:D

Gość fajfuśnica obyta
stanczyk to prawda ze tu mozna twoja przyszla dupe zobaczyc?

Gość fajfuśnica obyta
widze przeciez:P ale chcialam zeby stanczyk sie wypowiedzial :D:D

co nic złego? dziewczyna stańczyka na tym zdjęciu wygląda tak niewinnie a tu takie teksty rzuca...znówq stańczyka przeciwieństwa kręcą...:P

wcale nie wszyscy...chyba że rozpowiem! :D:D:D ale ja tu mało znany jestem...póki co:P

tomek masz powiedzieć czym się od przystojniaka różnisz KONKRETNIE jak Cie mam pocieszyć???wolę stańczykowej nie tykać bo wjeb dostanę :D:D:D

swoją droga stańczyk musi tu mieć najwięcej nicków zarezerwowanych:D:D:D:D:D:D:D

Gość dziewczyna stańczyka__
to moze ty tomek? :P dla mnie to ty nawet przystojny jestes i wiele o tobie slyszalam moglabym cie wiele nauczyc :)

Tomek nie pieprz, sam stwierdzasz że się różnisz od przystojniaków więc mów czym

Tomek czemu tak nisko siebie oceniasz? ja mogę Cię ocenić jeśli chcesz, obiecuję będę obiektywna co Ty na to?

jak możesz czyjąś urodę obiektywnie ocenić...????????????? powiedz mu czy Ci pasuje czy nie

a no mogę obiektywnie ocenić a co Ty nie potrafisz być obiektywny? powiem czy ja bym Cię chciała Zrobimy tak Ty mi wyślesz swoją fotkę a w zamian dostaniesz moją to jak będzie?

stańczyk ale ty jesteś przewrażliwiony...to ja juz wiem skąd Twoje zonki z kobietami...byś musiał pół kafeterii wyjebać :D:D:D:D

dobra-co znaczy że ktos jest ładny? zazwyczaj usmiech...czyli podoba Ci sie bo jest usmiechnięty bo szukasz radosnego bo wiesz ze z nim będzie lepiej niz ze smutnym...a komuś innemu podoba się suka-bo widzi że nie uśmiechnięta a np bardziej stanowcza - i takiej szuka więc taka mu sie podoba i w ten sposób na podstawie wyglądu można wywnioskowac wszystko... to że sobie dopowiadam to fakt-ale każdy sobie dopowiada...nie widzisz kogoś tylko takim jakim jest-obraz jaki masz jest wazniejszy

brzmi to może dziko bo tak to wyłożyłem-ale moge to udowodnić przed kazdym kto się będzie kłócił:classic_cool: tak dea-to fakt że nie wszyscy Cie tu lubią na kafe