Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brazil_stud

Jak PODERWAC dziewczyne W TANCU?

Polecane posty

🖐️ to ze to on to nietrudno się domyslić... dobra-nieważne juz naprawdę miłego cięcia

nooo-bardzo fajny uśmiech:) wyglądają na poziomie nawet...choc każdy z tych wielgasów ze swoja zona wygląda jak z malutka córeczką...poszukaj sobie żony Liachowicza, jak z wnuczką...

stańczyk-masz jakieś swoje zdjęcie? rozwiążemy twój problem brzydoty raz na zawsze...

w moim pokoju siedzi właśnie 4osobowe jury (niezawisłe) które oceni wg swoich standardów czy jesteś brzydki czy nie-jak chcesz to dawaj fotkę :)

to dawaj - oczywiście za zgoda zainteresowanego żeby nie było pogwałcenia etyki...:D:D:D co zrobił?sciął półmetrowe włosy? irokeza?

to daj swoje też-jury jest w większości żeńskie ale ja jestem przewodniczącym i mój głos jest decydujący...:D:D:D jak już być na kafe-to z rozmachem i na całego! :P

zmiana warunków-wyśle ale jak czyjeś potem obejrzę...:) zapomniałem wysłać bo tu mnie nie było ostatnio

to jury składa się akurat z takich niezłosliwych...poważnie; jeżeli ktoś coś złosliwego powie to i tak tego nie napiszę...:P przecież nie jestem jakiś chamski czy coś :) :classic_cool:

mogą byc Twoje i stańczyka...:):):) jak chcesz to kogoś innego też, tylko nie jakaś znana z google-grafika bo to mogę sam poszukac...:O

stańczyk-ja mam szkła-w okularach się wstydziłem , nie ma ch@!a żebym w okularach chodził...koleś w okularach jednak wygląda zjebanie...:O sorry-ale tak jest, zwaszcza jak jest nie-wysoki...

jeszcze mnie kto pozna...czy Ty wiesz co by się stało gdyby więcej odób się dowiedziało że ja na kafeterii siedzę...?????????? :O:O:O:O

Tobie jedno w głowi-mi tez nie chodziło o tę część ciała...:O :D:D:D: wpadłaś :P

mój głód aż tak duży nie jest... ale Twój za to bardzo-zależy o czyim mówiłaś... porzućmy ten temat może:O

Gość ty wcale nie jestes
pruderyjna:D:):)

? :O co to znaczy... Tomek wiesz może gdzie można zamówić biografię Briggsa?(Heart, Soul and Fire chyba) łyknąłbym to nawet po angielsku z ciekawości...

niee...w australii jest kochany :) wydał-nieważne, napiszę maila do doghouse; pytam o to Twoje wynurzenie na temat jakigoś kręcenia w kółko...

nic z tego nie ma bo tak to zostawiasz...narcyzm nie pomaga brzydkim(o ile dla każdego jesteś brzydki-piekno jest w oku patrzącego), odpowiedz czy byłeś z tym u trapeuty takie gadanie jest bez sensu-tak samo możesz mówić że w usa kochaja adamka bo parę milionów Polaków tam mieszka, w Polsce kochaja go raczej średnio (briggsa)...zresztą nie wiem skąd masz takie dane-wiem że w Australii jest znany i szanowany(choćby za to że w wieku 19 lat miał najlepszy rekord kickboxingu-56 zwycięśtw pod rząd, bnie mówiąc o tym, że wcześniej tylko 1 przegrał) i na pewno nie brakuje tam przekonanych o jego zwycięstwie(chyba że twierdzisz inaczej bo komentator z hbo tak powiedział... :O ) heh...

kurwa tomek to czy ktoś tam go lubi to się nie musi przekładac na organizację...a do nas kogo sprowadzili dla adamka??nichuja nie sprowadzili...czy w zyciu tylko o rozsądek chodzi to nie wiem-niech Ci będzie, ja rozsądnie NIE patrzę na te walki(masz rację w tej kwestii) bo Adamka nie cierpie ponieważ mnie wkurwia jego pieprzenie i cieszę się że musieli mu gębe składać po 1 walce i liczę że w lutym będzie w ogóle trzeba go znosić...poza tym jak naród potomków zesłańców i więzniów może być rozsądny...:P tak jak i Polacy ...:P nie odpowiedziałeś na pytanie...dlaczego NIE SZUKASZ pomocy u psychoterapeuty-OBAWIASZ SIĘ że MÓGŁBY POMÓC?

to go kopniesz w dupę i powiesz że będziesz myślał...zresztą ŻADEN Ci tak nie powie...zależy jeszcze do jakiego pójdziesz

zmiana psychy wpływa na zmianę wyglądu...to nie jest oddzielne całkowicie... jego zadaniem nie jest ocenić Twojego tyłka czy uśmiechu tylko pomóc Ci przestać się zadręczać podobnymi wynurzeniami

nie facet, to znaczy że którejs z tych którym się nawet nie podobasz może zmienić zdanie...nie szukaj tylko zmieniaj czyjeś spojrzenie...