Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brazil_stud

Jak PODERWAC dziewczyne W TANCU?

Polecane posty

Gość deaśka
a Ty znasz adamka? :D by nawet nie splunął na Ciebie :D

ale nietakt w kierunku trenera jest dla mnie ważniejszy-nie znam adamka i dobrze..powtarzam że nie lubię gnoja , nie za to że wierzy w boga tylko za jego prezencję i postawe i pieprzenie :O:O ty go znasz bo na forum jakimś cos przeczytałeś?

splunąć to może i by splunął...choć by sam się pewnie przy okazji olamił :D:D:D:D:D no to powtórz bo mam przejrzeć 128 stron topiku? :( pierdoli o tym bogu-dobra...pierdoli o trenere swoim co go uczynił tym kim jest a potem ów trener nawet na konferencji się nie mógł pokazać...nie te progi :O:O adamek nigdy nie będzie takim nazwiskiem jak tarver czy rjj ... dlaczego nie wklejasz zdjęć lasek tylko chłopów nonstop??? :O:O:O

odezwałeś się tomek jakbyś miał co innego we łbie niz sieczkę...nie łudz się :O przeraża mnie to co pierdolisz

Gość deaśka
polibuda hehe, mnie już nie przeraża ja Ci mówię briggs to szatan na kafe Tomaszek :D:D

zresztą wystarczy mi spojrzeć po pierwszej walce z paulem na ryj adamka przed ogłoszeniem wyników-sam był najbardziej zaskoczony z rozstrzygnięcia...:O:O mistsz

ZiM na polibudzie?? ale politechnika gdańska?poznańska?wrocławska?krakowska? ale szatan to na panny chodzi...taka róznica :O

michalczewski jest w porządku facet-ale mimo wszystko go ludzie w Polsce nie lubią...wkurwia mnie to bo nie było i nie będzie lepszego Polaka w boksie niz on...aaaaaa-skoro na forum gadałeś to znasz...:D:D:D

Gość deaśka
ZiM na polibudzie. reszta to już sekrecik ;)

Gość deaśka
buhahaha, to było widoczne w "kuba wojewódzki" Tomek, to szatański program oni tam obrażają Radio Maryja :D

pewnie wrocławska :):):) zgadłem? no pooowieedz...przecież nie pojadę tam do Ciebie :D:D a ja mam dziwne przekonanie że taki nie jest i pare osób które znam i które na boxingu się znają też mi to potwierdzają...:O n ale ile ludzi tyle opinii

Gość deaśka
nie zgadłeś :P no nie wiem, jeszcze by na wykład przyszedł jakiś briggs, i bym wpadła :D:P że jestem wykładowcą :P

no deulek...:( mów bo Ty wiesz gdzie ja studiuję :P pamiętam jak w studio po pierwszej walce michalczewski powiedział: \"cztery punkty więcej-nie wiem tylko dla kogo...\" coś w tym rodzaju...w każdym razie był tak samo zdziwiony wygrana tomka jak mój stary, jego kumpel i ja:O:O i parę osób z którymi potem gadałem...no jak mówisz-kto kogo lubi

co to za filuterny uśmieszek? wrocławska...wiedziałem :) skąd to wiesz? na forum ktoś Ci napisał? słyszałeś że michalczewski jest satanistą? mama Ci powiedziała? boga nie kocha? smutny jesteś trochę :O

adamkowi uwirzysz bo Ci na czacie pisał a michalczewskiego pierwsze odczucia widzę znasz doskonale...:D powie Ci szczerze że gdyby darek walczył z tarverami i rjjami to nie byłbym taki pewien czy by nie wygrał...na rękę im było że tygrysek nie miał nazwiska w stanach

Gość deaśka
brysiu, pudło niestety. ale dosyć blisko jesteś ;)

przepraszam uważasz się za większego znawce od michalczewskiego? bo czytasz dwa polskie fora bokserskie? nie miałaeś nigdy rękawic na łapach(on trochę jednak miał...:O ) więc nie pierdol tyle jesteś już w dodatku smieszny...:O i to jest smutne :O:O:(

Gość deaśka
Tomek, czy Ty naprawdę istniejesz?? a może to robot briggs, co? ;) ani zielona góra. briggs, kiedyś ktoś tu napisał, chodziło o to miasto. ;)

w Opolu jest polibuda??? nie wiedziałem :):) no to niedługo wpadnę-5rok, ZiM-powinienem Cie znależć :):):) jaki robot briggs? o co chodzi? michalczewski z tego co wiem CHCIAŁ walczyc w stanach

Gość deaśka
briggs no głośniej!! jeszcze połowa nie wie. skasuejmy teraz ładnie ten post :P o robota Tomaszka mi chodziło :D

no nikt tego nie czyta przecież...:) zresztą-już pisałaś :):) :P:P moge milczeć :P choc nie wiem :P robotem? roboty głupot nie gadają...:P choć styl wypowiedzi i częśtotliwośc cytowania typowa dla androida :P ja to oglądałem i tego nie widziałem...choć nawet jeśli był mu zawistny to się nie dziwię-kilkadziesiąt razy z rzędu bronił tytuł i nie miał okazji walczyc z wielkim nazwiskiem z usa adamek też wielkich nazisk nie ma na koncie(briggs?? niezbyt to wielkie jednak nazwisko choc już znane...ulrich? hehehe..) ale w stanach już całkiem znany

Gość deaśka
już zgłosiłam, ale mnie olali chyba :P to kiedy wpadniesz?? ;)

obawiasz się że ktoś mógłby Cie nekać? nie wiem-jak jesteś tam tak często jak ja to chyba nie trafię na Ciebie... :P:P

Gość deaśka
hehe, żeby mnie nękać, trzeba mnie najpierw znaleźć :P

Gość deaśka
żeby mnie nękać, trzeba mnie najpierw znelźć :P briggs, weź no tam szpenij, żeby skasowali ten post, bo mnie słuchać nie chcą :P

a myślisz że mnie będą słuchać? hahahaaaaa...ale czego się boisz? ja bym poznał...mówił bym naokoło \"jestem brysio\" i byś się odruchowo obejrzała ...:D:D:D z briggsem tarver odmówił bo z johnsnem się chciał zmierzyc i ...wyszło jak wyszło :D:D:D zresztą myslę że prędzej czy pózniej briggs dostanie jakiegoś wielkiego do walki...tak-druga ich walka już była dużym wydarzeniem

Gość deaśka
:D heh, nie odwróciłabym się potrafię kontrolować ruchy tylko w myślach "o Boże!!!znaleźli mnie!!! spierdzielam :D" :P