Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wakacje z duchami

ktora czesc pana samochodzika lubicie najbardziej i jakie przygody?

Polecane posty

Gość wakacje z duchami

Gość wszystkie
Czytałam je po 10000 razy

właśnie sobie uświadomiłam że chętnie bym sobi e poczytała ale przecież nie pójdę do biblioteki, mam 25 lat, i co tu zrobić :(

Gość nie pojdziesz do
bibioteki bo jest późno? :p czy dlatego, bo masz 25 lat i dlatego ci głupio? zawsze mozesz zapytac pania bibliotekarke czy nadaje sie dla coreczki albo siostry w wieku np 10 lat :-)

nie warto sie tym przejmowac, dla kogo niby jest ta lektura... jest wiele ksiazek niby dla dzieci, ale tak naprawde świetnie mogą sie przy nich bawic dorośli - np Kubuś Puchatek - jest w nim tyle róznych niuansów, których dzieci nie są w stanie zrozumieć... albo Mały Książę - omawia sie go w szkole jako lekture dla dzieci, a przeciez to świetna lektura dla dorosłych... Idź do biblioteki i nie zastanawiaj sie nad tym, co powie pani bibliotekarka...

a swoją drogą - ja bym poczytała baśnie braci Grimm :-) i mam to gdzieś, że ktoś uzna mnie za nie wiem kogo :P

Ja korzystałam z karty mojego syna :D On brał dla siebie jakąś książkę i dla mnie Pana Samochodzika.

A moja żona zażyczyła sobie wszystkie części jakieś 3 lata temu i kupiłem wszystkie na Allegro,To samo z Sherlockiem i Poirotem !

Gość a ja bym
poczytał Koziołka Matołka :P serio! ;-)