Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana_kobietkaaaaa

cienie pod oczami-mam ich dosc!!!

Polecane posty

Gość załamana_kobietkaaaaa

kochani znacie jakies sposoby na pozbycie sie,badz wybielenie tych wstretnych cieni pod oczami?? co zrobic,stososwac zeby choc troche zblakły!! dodam,ze jestem zdrowa ,nie sa one wynikiem jakiejs choroby

Gość a co to jest
Korektor, nic innego u mnie nie działa.

Gość Xashax07
krem nawilzajacy lub krem pod oczy. ja -22latka -odkad zaczelam uzywac nivea q10 plus to mi zniknely....polecam

Gość ktos cie sprzedal
powiem wam co jest dobre na cienie pod oczami, chociaz pewnie i tak mi nie uwierzycie. na cienie pod oczami najlepszy jest zel lub krem na hemoroidy. taki zel ma za zadanie obkurczac naczynia krwionosne,a czym innym sa cienie pod oczami jak nie naczyniami ktore mocno wylaza na wierzch. odrobinke nalozyc na skore pod oczami i same zauwazycie znaczna popraqwe

Gość melisaa
a ten krem na hemoroidy sie wklepuje i zostawia czy splukuje? ja slyszalam ze tak wlasnie robi angelina joli

Ten krem(maść) na hemoroidy był już polecany wielokrotnie. Ale jaki krem-bo są takie z wyciągów roślinnych i inne zawierające syntetyczne leki(zazwyczaj na receptę). Więc proszę o nazwę kremu (maści). Poza tym to jego działanie nie jest długotrwałe?

Gość melisaa
ja wam powiem że tyle sie nasluchalam i naczytalam ze postanowilam sama sprobowac(kiedys w mtv byl program gdzie dziewczyna mowila ze pod makijaz taki krem jest dobry)i zdam wam relacje jutro rano czy nic niepozadanego sie nie stalo:)hehe

Gość ta
Melisa a jaki krem kupiłaś? i ile kosztował? :)

Gość leki na pierdzenie
to prawda z tym kremem na zylaki odbyut

Gość melissssa
powiem wam ze to dopiero 3 dzien ale sam fakt ze sa takie delikatne te miejsca pod oczami... odezwe sie do was za tydzien:P kto wie moze juz wtedy bed emogla napisac wiecej ze swojego doswiadczenia:P

Gość hey jude
ale proszę podaj nazwę tego kremuuuuuuuuuuuuu

Gość melisssaa
procto -glyvenol ok.25zl kosztuje

Gość a moze być
hemorectal? tylko taki mam w domu ale jest obleśnie brązowy :-0 taki się nadaje?

korektor jest ok. ja uzywam z LRP bezowego czasami i jestem bardzo zadowolona :) bezowy jest na zwyczajne cienie ze zmeczenia np. zielony jak cienie sa fioletowe czyli zyly widac. zolty na czerwone cienie. pozdrawiam