libedovsy 12 Napisano 3 godziny temu jeszcze ze dwa dni i bedziecie sie gruby wzajmnie ze schizolem blokowali w kazdym temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovsy 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Wczoraj sam o tym pisałeś. o czym ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 457 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, libedovsy napisał: o czym ? A jego pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 3 godziny temu Fu nie chce z bicem gadać bo się chyba oblech podniecil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Ano każdy typ ma choja w portkach a ja nie mam Edytowano 3 godziny temu przez WhySuchSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 25 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WhySuchSzlora napisał: Ano każdy typ ma choja w portkach a ja nie mam ja moze powinienem sobie uciac, bo i tak nie mam z niego pozytku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 223 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie=) napisał: ja moze powinienem sobie uciac, bo i tak nie mam z niego pozytku Może jeszcze kiedyś wyjdzie ze stanu spoczynku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie=) napisał: ja moze powinienem sobie uciac, bo i tak nie mam z niego pozytku Taki typ IT mi coś naprawiał ostatnio i się cieszył że jestem posłuszna jak mi rozkazywał tak i odkrył przyczyny innych issues które ludzie mieli i był hepi tez tak W sumie to ja nie umiem w ludzi idę se spać niedługo yebac system Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1057 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, KochamElcie=) napisał: ja moze powinienem sobie uciac, bo i tak nie mam z niego pozytku Nie trzeba obcinać, raczej sam zaniknie, bo jest nieużywany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 25 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nie trzeba obcinać, raczej sam zaniknie, bo jest nieużywany. mi juz dawno temu zaniknal, gdzies w czasach gimbazy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 25 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, WhySuchSzlora napisał: Taki typ IT mi coś naprawiał ostatnio i się cieszył że jestem posłuszna jak mi rozkazywał tak i odkrył przyczyny innych issues które ludzie mieli i był hepi tez tak W sumie to ja nie umiem w ludzi idę se spać niedługo yebac system ja tez nie umiem, to dobranoc ja niestety nie moglbym rzadzic dziewczynie, bo moglaby umrzec przeze mnie, a potem bym sie zalamal, dlatego wole nie miec dziewczyny i zadnej nie rzadzic, poza tym nie lubie ludziom wydawac polecen, i miec nad nimi kontroli dziwnie sie czuje wtedy ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 223 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie trzeba obcinać, raczej sam zaniknie, bo jest nieużywany. Czy z mózgiem dzieje się tak samo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, KochamElcie=) napisał: ja tez nie umiem, to dobranoc ja niestety nie moglbym rzadzic dziewczynie, bo moglaby umrzec przeze mnie, a potem bym sie zalamal, dlatego wole nie miec dziewczyny i zadnej nie rzadzic, poza tym nie lubie ludziom wydawac polecen, i miec nad nimi kontroli dziwnie sie czuje wtedy ;/ Ja też nie lubię rozkazów wydawać ludziom ciężka sprawa bardziej się zmęczysz niż jak wypełniasz polecenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1057 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Czy z mózgiem dzieje się tak samo? Wy nawet nie wiecie kim jest mój ojciec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 37 Napisano 1 godzinę temu Dzisiaj tu jest duszno od zboczenstw i sodomii knurowej. Jakieś tranzyty seksualistyczne chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Wy nawet nie wiecie kim jest mój ojciec Ubekiem wiemy. Masz autyzm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 25 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WhySuchSzlora napisał: Ja też nie lubię rozkazów wydawać ludziom ciężka sprawa bardziej się zmęczysz niż jak wypełniasz polecenia no mam z tym klopot, chyba ze komus mowie wez spieerdalaj, bo mnie ktos wkuurwia, to to akurat lubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 25 Napisano 1 godzinę temu tak samo nie lubie jak mi ktos wydaje polecenia, szczegolnie jakis menadzer czy szef w robocie masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 1 godzinę temu Ja lubię znaczy nie przeszkadza mi to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 223 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Wy nawet nie wiecie kim jest mój ojciec Ja sobie z tego bekę robiłem. A ty latasz przez pół dnia i wklejasz jedno zdanie i myślisz, że mnie to rusza, jak to ty jak zwykle czegoś nie zrozumiałaś. Zluzuj hełmofon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 25 Napisano 1 godzinę temu a mnie roznie, zalezy jakim tonem sie ktos do mnie wyraza xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach