Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naturalnaa

Nie cierpię tipsów, po co je dziewczyny robicie?

Polecane posty

Gość naturalnaa
inteligentny nie generalizuje... ja zagranica spotkalam sie z usmieszkami na temat tipsow.

Gość szczuplutka słodziutka
mnie to bawi tipsy ktoś wymyślił po to żeby osoba która ma brzydkie krótkie swoje w szybki sposób przedłuzyła je.Ja jestem bardzo zadowolona kiedyś miałam ogryzki teraz mam ładne pazurki

Gość koszt wysoki i napewno
wystarczy przedłużyć na formie i się nie ma tipsów. Poza tym te na formie wyglądają identycznie jak naturalne bo się nic nie dokleja. A Pani naturalna pewnie sobie nosek pudruje i rzęski maluje...naturalność górą

Gość szczuplutka słodziutka
ja na początku miałam na tipsie bo swoje miałam za krótkie teraz mam żel na swoich

Gość keksówka
ja nosze akrylowe - naturalny kolor - wystaja 0,5 cm poza opuszek palców nikt mi jescze nie powiedzial ze mam sztuczzne paznokcie wygladaj naturalnie dbam o nie i wazne jest czy kosmetyczka ktora robi ci paznokcie jej profesjonalista w robieniu takich paznikci nie raz nie dwa widzialam zknocone paznokcie wygladaly okropnie to INDYWIDUALNA SPRAWA kazdego z nas - co ma na sobie i nicci do tego załozycielko topiku pogejrzewam ze niestac cie na takie tipsy czyakryl i po prostu jestes zazdrosna

Gość naturalnaa
pogejrzewam ze niestac cie na takie tipsy czyakryl i po prostu jestes zazdrosna ???????????????????????????????? najmadrzejsza wypowiedz na forum...bez komentarza ;)

Gość hahaha jesteś żałosna autorko
topiku Idź lepiej przypudruj nosek Tandeto!!!!!!!

Gość dolores89
Ty ich ne cierpisz ,a ktos inny uwielbia. Przypuscmy ,że Ania nosi mini a Ola (rownie zgrabna i ladna) nie znosi miniowek bo uwaza ,ze tylko puste panienki je nosza. Ania ma w nosie opinie Oli i robi swoje bo tak jej sie podoba , a Ola chodzi w obcislych spodniach i wcale nie wyglada gorzej. Każdy robi to co lubi :) ważne żeby jemu było z tym dobrze. Nie chcesz nie noś tipsów. Ja ich jeszcze nie miałam , bo nie mam kasy narazie (nie jest to wydatek jednorazowy bo przecież jeszcze uzupełnianie). Miec tipsy to wielka wygoda , ja mam ładne i kształtne swoje paznokcie ,ale to wymaga pracy i czasu. Tipsy nie tylko prezentują się lepiej ,ale także nie wymagają ,aż takiej pielęgnacji. I jak tylko będe miała pieniążki zrobie sobie delikatne paznokietki. :*

Gość tipsy są OBRZYDLIWE
każde!!!

Gość a ja...k
pójdę rozumowaniem nNATURALNEJ i powiem że wszyscy co jeżdzą samochodami poniżej 200 tysięcy złotych to tandeciarze.Naturalna masz drogie brum brum?nie?to tandeciara z Ciebie.

Gość a ja...k
Tipsy to tylko jesna z metod przedłużania paznokci. Nie rozumiem stwierdzenia "każde"

Gość ripli
jak to sie dzieje ze na zaczepki typu : jested pewnie brzydka, gruba i oblesna.... prawie wszystkie dziewczyny odpisuja: akurat jestem ładna, zgraba ( ponoć nawet nie przeciętnie)......... ech życie ;-)

Gość ja lubię tipsy ale krótkie
długie są nienaturalne, szponowate zaletą tipsów jest to że nie trzeba z nimi nic robić :) jak się chodzi do pracy, sprzata, gotuje wychhowuje dzieci to ciężko zadbać o ładne dłonie i paznokcie a niestety nie każda dziewczyna jest obdarzona kształtnymi i mocnymi paznokciami

Gość dolores89
ja lubię tipsy ale krótkie Wspaniała wypowiedź , popieram w 100%

Gość ja lubię tipsy ale krótkie
a ja np uważam że buty na wysokiej szpilce są tandetne, a pomimo to je noszę bo uważam że wyglądam w nich ładnie, jak komuś nie pasuje to nie ubiera sie tak, nie przedłuża sobie paznokci, nie maluje rzęs, nie farbuje włosów

Gość hehehe heh
do "moim zdaniem" z g.11:29 aaaaaahahahahaha zajebniście to ujęłaś :D

Gość hehehe heh
do szczuplutkiej słodziutkiej bo ta laska najzwyczajniej w świecie zadrości, już nie mówie o paznokciach ale pewnie urody, ze są zgrabne itd. toż to po prostu zawiść heh ze aż nawet śmiac sie nie chce :o do natutalnej: tipsy nie są wyśmiewane zagranicą kochanienko, gdybyś pozwiedzała troche to bys wiedziała a tak to sobie możesz kumkać :D w dupie byłas i gowno widziałaś :D i taka jest prawda śmiac mi sie chce z takich jak ty :D

Gość hehehe heh
do "ja lubię tipsy ale krótkie " również lubie krótkie, odpowiedniej długości french i takie własnie mam :) i z wulgarnością nie mają nic wspólnego !!! i te co uwazają ze takie tipsy są wulagrne i tandetne to myśle ze coś chyba z nimi nie tak :o

Gość do naturalnej
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% jak narazie to od ciebie bije zadrość i zawiść pieerdonięta idiotko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o gdzie sie takie głupie ciipy rodzą?????????????? :o no nie moge :o %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

Gość a ja...k
no to jak przypudrowałaś nosek?Mogę popracować nad twoją równowagą psychiczną, tyle że sesje u mnie są płatne.

>>> antytipsiara, zgadzam się z Tobą, że tipsy, to tandeta i kicz. Mnie się to również nie podoba. Jak koleżanki mi pokazują, że sobie zrobiły nowe tipsy na palcach i pokazuja te śmieszne, obklejone łopaty, to robię krzywy, wymuszony uśmiech, że niby fajne :D Ale z jednym się z Toba nie zgadzam, że ogolone, lyse karki lubią takie dziewuchy :D Moj facet jest wielki, łysy - kark :D, jak to mowicie i nie cierpi, jak się maluję, docenia naturalność i kobiecość. NIe klasyfikuj już tak ;)

Gość a ja...k
Ratler.pozdrawiam.I gratuluję kulturalnej formy wypowiedzi

No więc; tipsy-przyklejane plastikowe paznokcie,jak dlamnie ble. akryle-nadlewane,ładne choć najbardziej niszczą płytkę paznokcia. żele-nadlewane,mniej niszczą płytkę od akryli. Od około 5 lat mam żele,kiedyś akryle (w polsce żele nie były zbyt powszechne),w każdym razie jeśli ktoś nie wie że je mam to myśli że to moje naturalne paznokcie.Od zawsze mam jedną kosmetyczke która mi te żele uzupełnia i jestem z niej bardzo zadowolona. W każdym razie od tego jak wyglądają paznokcie żelowe wiele zależy np.kto te paznokcie nakłada (nadlewa),jaki to wogóle żel no i dobrze jest nie przesadzić bo zbyt długie paznokcie wyglądają śmiesznie i nie naturalnie... ja jestem bardzo zadowolona,moge robić wszystko a lakier i tak utrzymuje mi się aż do zmycia zmywaczem,właściwie to mam je głównie dla wygody.Pracuje od 9 często do 20 (prywatna firma) i nie mam czasu się zajmować paznokciami a kobieta z brzytkimi paznokciami czy to z prawdziwymi czy stucznymi...dramat.

Gość maria antonina
"do naturalnej %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% jak narazie to od ciebie bije zadrość i zawiść pieerdonięta idiotko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gdzie sie takie głupie ciipy rodzą?????????????? no nie moge %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%" i to jest sympatyczna wypowiedz nosicieliki tipsow. z daleka czuc blachare :classic_cool:

Gość naturalnaa
Kochane jest taki serial nazywa sie Seks w wielkim miescie. Glowna bohaterka Carrie i grana przez nia Sarah Jessica Parker sa postaciami kultowymi. Nad kreacja osoby Carrie pracowali nie tylko stylisci. Glowna bohaterka podobnie jak Kate Moss, czy Victoria Bekham w GB staly sie ikonami mody, uczesania, makijazu jednym slowem wszystkiego co zwiazane z dobrym wygladem. I teraz pytanie zasadnicze.CZy ktos widzial kiedykolwiek paznokcie i palce Carrie???? I pytanie z mojej strony czy nosi ona TIPSY?????????? Niewazne jak wygladaja paznokcie. Ladnie opilowane, pomalowane na ladny kolor zawsze beda wygladaly tysiac razy lepiej niz tandeciarskie szpony. bo chyba to najbardziej boli jako zarzut prawda? TANDETA I JESZCZE RAZ TANDETA!

Gość naturalnaa rozjebalas mnie
teraz:O:O:O:O:O:O:O:O kobieto nie podniecas sie zbytnio "sexem w wielkim miescie" ten serial jest robiony pod takie laski jak Ty - beznadziejnie wpatrzone w Tv

Gość naturalnaa
podalam to jako przyklad i nie bede wyzywala jak inne tipsiary-tandeciary ale popatrz na kobiety z klasa czy maja tipsy?? i co was tak boli nie rozumiem? ze to tandeta? no jest to tandeta i tego nie zmienicie niestety.

Gość naturalnaa
gdzies tam padl zarzut ze w dupie byla i g**** widzialam. niestety ZONK bylam, bywam i wiele widze niestety.

Gość buhahahahahahaha
mario antonino stara dewoto nie znasz mnie więc nie oceniaj zazdrosny wstrętny paszwkilu :D :D :D