Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chaber

Sprawcza siła myśli - udało się to komuś?

Polecane posty

Gość oj Mars strasznie dawno
go nie widziałam ;) może sie pojawi

Gość uuuuuupuuuuuuuuuuuuup

Wiecie co ja jeszcze się złapałam na tym, ze nie rozumiem w Sekrecie jednej rzeczy... Mianowicie: żeby otrzymać to co się chce to trzeba to wizualizować i czuć się przy tym dobrze, radośnie itd. bo wtedy się jest w zgodzie z tym życzeniem. No ale jeśli ktoś 'przyciągnął' do siebie wypadek samochodowy, to chyba tego nie wizualizował i nie był z tego powodu uradowany? ;p Z drugiej strony, jeśli myślenie, że czegoś nie chcemy bardzo, ściąga to wydarzenie na nas, to równie dobrze możemy sobie wmawiać "nie chcę wygrać w totka!!" i to też zadziała? ;] Czy mógłby mi to ktoś fachowo wyjaśnić?

Gość zazwyczaj jest tak ze
gdy czlowiek czegos sie bardzo boi - to podswiadomie moze robic rzeczy ktore go do tej sytuacji /osoby zbliza. to samo przy inne skrajnej emocji - radosci. szczesciu do ktorego zazwyczaj czlowiek dazy o ile nie jest masochista w przypadku punktu 1.

Gość nie wiem co z tym strachem
ale racje możesz mieć

Gość najczęściej strach ma wilekie
oczy pozdrawiam trzymajcie się

Gość nutkadrobiazgu
Tak, sprawdzają mi się sny. Ponadto - potrafię przewidzieć jak stanie się coś przykrego.

Gość .............up..............

Gość witam witam witam witam

Gość nocny doradca
Miałem bardzo podobne doświadczenie jak autorka. Otóż, na półmisku leżały kawałki ryby i jeden wpadł mi w oko. Niestety kelnerka wzięła inny. Poprosiłem więc o ten "mój" i... podała mi go. genialne, nie?

Gość Metamorfoza Życia
Witam serdecznie! Ogłaszam nabór do grupy eksperymentatorek, do eskperymentu „ METAMORFOZA ŻYCIA” mojego autorstwa. Od lat interesuję się psychologią, pozytywnym myśleniem, nlp ... wcześniej moje życie było do niczego, teraz to ja kreuję swoją rzeczywistość i chcę się podzielić z innymi tą wiedzą. Eksperyment skierowany jest do kobiet w każdym wieku chcących poznać smak zwycięstwa oraz udoskonalić własne życie. Czas trwania eksperymentu to min. 12 tygodni. Będziemy obalać mity oraz wszelkie ograniczenia, które nie pozwalają nam się rozwijać. Konsultacje będą odbywały się drogą elektroniczną lub osobiście – w zależności od grupy uczestników. Każda z osób będzie miała indywidualnie dopasowany program. Nabór do grupy trwa do 13.12.09 r. (niedziela) . Ilość miejsc jest ograniczona. Proszę o składanie zgłoszeń na adres: metamorfoza.zycia@gmail.com W zgłoszeniu proszę zawrzeć informacje: Imię, wiek, miasto oraz odpowiedź na pytanie: Dlaczego to ja powinnam wziąć udział w eksperymencie? Pozdrawiam.

Gość zestresiana cebula
pomyślimy.........................................................

Gość pomarańczowy pomarańczowy
taa nie raz

Gość salchichas
udało mi się znów... tym razem wywrzeć czyjś uśmiech . Ahhh jakie to było miłe!!! Niektórzy mają tak miłą mimikę że od razu dzień staje się lepszy :))) mam kolejny cel i jestem PEWNA , że mi się uda :) do mnie należy podjęcie odpowiednich kroków, natomiast do Boga/Opatrzności/Losu/Wszechświata należy to, by wyprostować moje ścieżki i doprowadzić do pewnych "przypadków" ;) do tego by nogi poniosły mnie tam , gdzie mnie potrzeba ;) o to się nie martwię....muszę po prostu Kogoś spotkać i przelać na niego moje ciepło (które jeszcze się nie ukisiło, ale wkrótce może...)

Gość blaszane gumniaki
może może

Gość było miło ale sie skończyłó
no to jak?

podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam

podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam

Gość działaaaaaaaaa
oj działa działa :)))))

Gość wolność piracka wiesz co
i to nie raz

Gość blaszane gumniaki
mi sie udaje każdego dnia warto być optymistą serio

Gość Chcę poznać wasze zdanie

Gość to tylko ja nikt inny
podbijam

Gość szczęśliwy człowiek to ja
Bill Ryan Project Camelot poczytajcie sobie;)

Gość zadowolona naprawde jestem
mi się udaje czasem ;)

Gość sok marchwiowy
podnosze

Gość brak 5tej klepki chyba
no i co dalej?

Gość temat ciekawy ciężko ....
kiepsko kiepdko czemu nie piszecie